Spring naar inhoud


Foto

geen kaart in mapsource


  • Log in om te reageren
26 reacties op dit topic

#1 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 18:00

Hallo Viffers

Vorige week mijn garmin voorzien van laatste opdate.
zag nu dat mapsource op pc geen kaart meer kan vinden.
wat doe of deed ik fout. HELP

gr Duppie

#2 Ray

Ray

    Toercommissie

  • Bestuur
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11220 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Maasbracht
  • Interesses:Veel rijden en duiken.
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 18:23

Links bovenaan (net onder de tabbalk) kan je kaarten selecteren.
Staat die niet toevallig op "geen kaart"?
Zo ja even op de gewenste kaart klikken.

#3 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 18:39

Staat op goede kaart van 2011 maar krijg alleen maar geel vlak met enkele hoofdwegen.

#4 Dutchgixxer

Dutchgixxer

    Vaker hier dan op de VFR

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2671 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Friesland
  • Interesses:Motorrijden.
    Karpervissen.
    Sleutelen aan motoren.
    Verkoop met montage van motorbanden.
  • Ik heb geen VFR
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 19 februari 2011 - 18:51

Staat op goede kaart van 2011 maar krijg alleen maar geel vlak met enkele hoofdwegen.


Cntr U drukken dan met de GPS aangesloten kiezen voor online unlocken. ( inloggen dus op mijn garmin )

Of als de kaarten wel ontgrendeld zijn cntr G drukken. Wel kaart detail kiezen.

#5 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:15

Niets lukt

#6 Dutchgixxer

Dutchgixxer

    Vaker hier dan op de VFR

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2671 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Friesland
  • Interesses:Motorrijden.
    Karpervissen.
    Sleutelen aan motoren.
    Verkoop met montage van motorbanden.
  • Ik heb geen VFR
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:19

Je moet meer info geven. Andes kan ik je niet helpen. Zijn de kaarten vergrendeld ? of .......

Anders de update nogmaals installeren en of downloaden. Of kijken op forum.gps.nl

Bewerkt door Dutchgixxer, 19 februari 2011 - 19:21.


#7 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:21

waar kun je dit zien

#8 Dutchgixxer

Dutchgixxer

    Vaker hier dan op de VFR

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2671 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Friesland
  • Interesses:Motorrijden.
    Karpervissen.
    Sleutelen aan motoren.
    Verkoop met montage van motorbanden.
  • Ik heb geen VFR
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:25

mapsource openen dan cntr u dan ff goed lezen :)

#9 Veefer

Veefer

    Vaker hier dan op de VFR

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2092 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Katwijk aan Zee
  • Interesses:tafeltennis, motorrijden/motoren en voliere
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:30

kan ook dat de details op heel laag staan. zie je ook weinig, of meer inzoomen.

zie bij view , mapdetails
misschien staat 'Alleen basiskaart' aangevinkt

#10 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 19 februari 2011 - 19:33

kaart staat op ontgrendelt maar ook op de zumo krijg ik alleen benelux

#11 Roodrunner

Roodrunner

    Vaker hier dan op de VFR

  • Motorator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4788 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Veendam
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 19 februari 2011 - 20:34

Kun je even systematisch opschrijven wat je wel en niet ziet?

Eerst zie je helemaal niets en op het laatst zie je de Benelux al?

Wat had je eerst en wat is de situatie nu. Tevens wil ik je verzoeken eens te kijken op http://forum.gps.nl Ook daar kom je niet verder als je je probleem niet duidelijk omschrijft. :)

#12 Arno71

Arno71

    There is more than meets the eye!

  • Motorator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6057 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:93551CA
  • Interesses:SUP, MTB, VFR, Ski, Metal, F-35, reizen, foto/gopro.... etc.
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zilver

Geplaatst 19 februari 2011 - 20:36

Een mooie howto kun je terug vinden op GarminTV, btw een portie geduld is een pré

#13 Arnold Lolkema

Arnold Lolkema

    Ervaren rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPipPip
  • 419 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Almere / Flevoland
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 19 februari 2011 - 22:39

Als je de oude kaart kiest, heb je dan wel alle details? (via kaartkeuze linksboven)
Zoja, heb je tijdens de upgrading procedure gekozen voor alleen benelux, en niet voor europa (of west europa)
In dat geval, opnieuw updaten.

Zoniet, ehhh. :scratchchin:

#14 Duppie

Duppie

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 283 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Deurne
  • Interesses:Airbrush en natuurlijk , ja hoor de bike,
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 20 februari 2011 - 13:34

Krijg helemaal geen detail kaart,programma geeft wel aan de nieuwste kaart te kennen.
Ik zie alleen geel vlak met enkele hoofdwegen.
vwb Benelux kon niet anders want geheugen was te klein gaf hij aan. Ik had eerst wel meer ?

#15 VFRLoos

VFRLoos

    Hmm, vla met koeienvlekken

  • Forumlid ex-crew
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5069 berichten
  • Geslacht:Vrouw
  • Locatie:Zoetermeer
  • Ik heb geen VFR
  • De mijne is:n.v.t.

Geplaatst 20 februari 2011 - 13:43

Duppie, er worden hierboven meerdere vragen gesteld, lees ze eens door en probeer ze te beantwoorden.
Niet steeds alleen op de laatste reactie reageren, daar schiet je niets mee op.


0 gebruiker(s) lezen dit topic

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers