Spring naar inhoud


Foto

Power commander Vtec

VFR800VTEC

  • Log in om te reageren
24 reacties op dit topic

#1 TimVFR

TimVFR

    VFR rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1180 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Schuytgraaf, Arnhem
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zilver

Geplaatst 21 mei 2017 - 21:18

Wie heeft er voor de Vtec nog een power commander liggen?
1413dad42dc845081710f696cb0765ed.jpg

#2 TimVFR

TimVFR

    VFR rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1180 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Schuytgraaf, Arnhem
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zilver

Geplaatst 22 mei 2017 - 19:24

Niemand?

#3 BHRacing

BHRacing

    Gevorderde rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPip
  • 30 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Apeldoorn
  • Interesses:Motoren, racen, boogschieten
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 23 mei 2017 - 06:39

Nope, ben zelf ook al een tijdje op zoek naar een gebruikte PCV.

Goedkoopste (nieuwe) die ik ben tegengekomen is bij MotorCorner.



#4 frank.hubers

frank.hubers

    Gevorderde rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPip
  • 12 berichten
  • Locatie:Goch Duitsland
  • Ik heb geen VFR
  • De mijne is:n.v.t.

Geplaatst 06 juli 2017 - 21:10

https://www.ebay.de/itm/122396048098

Misschien is dit iets?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

#5 vfrbuddy

vfrbuddy

    Gevorderde rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPip
  • 245 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Limburg
  • Interesses:Fitness,films
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 08 juli 2017 - 14:24

Belooft veel dit  https://www.ebay.de/itm/122396048098 (booster plug)

,iemand hier op t forum die hier ervaring mee heeft?

Alle info is welkom!



#6 Viffer

Viffer

    Vaker hier dan op de VFR

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2857 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Zeeland
  • Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is:Wit

Geplaatst 08 juli 2017 - 16:08

Verbruik gaat omhoog. Wil je dat?

#7 Ray

Ray

    Toercommissie

  • Bestuur
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11466 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Maasbracht
  • Interesses:Veel rijden en duiken.
  • Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 08 juli 2017 - 16:38

Lees die advertentie eens met een overdreven Engels accent door een slechte stemacteur en eindig met "it's amazing Mike" :39:

Alle andere producenten met dergelijke producten beloven van alles maar kunnen het niet waar maken maar waarom zou Booster plug dat wel kunnen met hetzelfde principe?

De tijd op een testbank is nodig om diverse dingen af te stellen, te controleren wat het effect is en bij te werken om tot een perfect plaatje te komen maar de Booster plug doet dat op miraculeuze wijze uit zichzelf met slechts een temperatuurmeter die in de airbox wordt geplaatst (dus ook nog een gat boren in de airbox).

Het enige wat dat ding doet is alles wat rijker zetten omdat het af fabriek vanwege de milieueisen wat arm staat afgesteld.



#8 deovolens

deovolens

    Ervaren rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPip
  • 259 berichten
  • Locatie:Tongeren
  • Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is:Groen

Geplaatst 08 juli 2017 - 19:20

very very good, amazing, makes America great again



#9 vfrbuddy

vfrbuddy

    Gevorderde rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPip
  • 245 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Limburg
  • Interesses:Fitness,films
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 09 juli 2017 - 09:31

@Ray en @deovolens denk dat jullie gelijk hebben daar niet van!

Maar had de hoop dat er hier iemand was die dit toch gekocht had,dan hadden directe info gehad.

Heb nog verder gezocht op reviews ect,maar niets kunnen vinden wel van andere motor merken die zeggen dat t redelijk werkt.

Maar ben met jullie eens dat het waarschijnlijk overdreven is.



#10 VFoRever

VFoRever

    Vaker hier dan op de VFR

  • Forumlid
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4579 berichten
  • Geslacht:Niet ingevuld
  • Locatie:-
  • Kies je type
  • De mijne is:n.v.t.

Geplaatst 09 juli 2017 - 12:04

Lees die advertentie eens met een overdreven Engels accent door een slechte stemacteur en eindig met "it's amazing Mike" :39:

Alle andere producenten met dergelijke producten beloven van alles maar kunnen het niet waar maken maar waarom zou Booster plug dat wel kunnen met hetzelfde principe?

De tijd op een testbank is nodig om diverse dingen af te stellen, te controleren wat het effect is en bij te werken om tot een perfect plaatje te komen maar de Booster plug doet dat op miraculeuze wijze uit zichzelf met slechts een temperatuurmeter die in de airbox wordt geplaatst (dus ook nog een gat boren in de airbox).

Het enige wat dat ding doet is alles wat rijker zetten omdat het af fabriek vanwege de milieueisen wat arm staat afgesteld.

Wat ik uit het boosterplug verhaal begrijp is dat deze met twee temp. sensors werkt. In tegenstelling tot dergelijke producten van andere producenten neemt de boosterplug ook de temperatuur van de buitenlucht mee in de berekeningen voor het optimale mengsel. 



#11 vroembert

vroembert

    rc24 fanaat

  • Motorator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4232 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Nijeveen
  • Interesses:Motoren, techniek, fotografie, computers, kitebuggyen en tegenwoordig ook kitesurfen.
  • Ik heb 'n 86-89 VFR750
  • De mijne is:Wit

Geplaatst 09 juli 2017 - 12:55

Als je niet op de testbank wil, kan je een power commandeur met autorun kopen, het mengsel wordt dan via een wideband mamba sensor fijngeregeld.

#12 vfrbuddy

vfrbuddy

    Gevorderde rijder

  • Lid VFROC
  • PipPipPipPip
  • 245 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Limburg
  • Interesses:Fitness,films
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Zwart

Geplaatst 10 juli 2017 - 16:54

En dit heeft als voordeel dus ,dat t goedkoper is?
Of?

Bewerkt door Arno71, 10 juli 2017 - 18:36.
Dubbelpost en overbodige quote van voorgaande reactie verwijderd.


#13 vroembert

vroembert

    rc24 fanaat

  • Motorator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4232 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Nijeveen
  • Interesses:Motoren, techniek, fotografie, computers, kitebuggyen en tegenwoordig ook kitesurfen.
  • Ik heb 'n 86-89 VFR750
  • De mijne is:Wit

Geplaatst 10 juli 2017 - 22:11

Goedkoper en in theorie altijd een goed mengsel

#14 a.c.

a.c.

    Gevorderde rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPip
  • 28 berichten
  • Locatie:Gent
  • Ik heb 'n VFR800X
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 15 juli 2017 - 22:40

ik geloof dat het autotune noemt, je moet dan wel nog een O2 sensor (denk ik?) installeren, nog wat parameters ingeven hoeveel je het mengsel wilt aanpassen in welk toerental gebied. Dan gaat de andere module in real time berekenen wat de PC moet doen om een ideaal mengsel te hebben. In theorie zou het goed moeten werken, maar toch best door een expert laten installeren ;)



#15 VFRouge

VFRouge

    Gevorderde rijder

  • Forumlid
  • PipPipPipPip
  • 224 berichten
  • Geslacht:Man
  • Locatie:Sommelsdijk
  • Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is:Rood

Geplaatst 16 juli 2017 - 21:56

Met het gebruik van een autotune i.c.m. de bijgeleverde wideband sensor hoeft er niets meer apart ingeregeld te worden. Wel de originele sensoren verwijderen. En een gat afdoppen.
De Pc 5 wel met een nulmap uitvoeren. De autotune neemt het inregelen op een dynojet testbank over.



Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: VFR800VTEC

0 gebruiker(s) lezen dit topic

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers