Activiteiten voor 2024

Hier vind je een overzicht van wat de club op jaarbasis te bieden heeft.
Sleuteldagen zijn forumactiviteiten, hier hoef je dus geen clublidmaatschap voor te hebben. Uiteraard zijn er ook altijd wel clubleden aanwezig en daarom een mooi moment om de sfeer te proeven.
Wil je de sfeer proeven tijdens een club rit om te kijken of de club iets voor jou is dan ben je van harte welkom, je kan een verzoek om mee te rijden indienen bij de evenementen coördinator (toercommissie@vfroc.nl). We hanteren een maximum van 3 gasten per rit.
In dit overzicht vind je de data van die ritten en in welke regio ze verreden worden.

Zaterdag 27 januari.
AV (Algemene Vergadering, veelal algemene ledenvergadering genoemd).
Dit gaat altijd gepaard met een nieuwjaarsreceptie.

Donderdag 22 t/m 25 februari.
Motorbeurs Utrecht.
Wij zijn er om bekende redenen NIET bij in 2024.

Zaterdag 9 maart.
Sleuteldag Delft.
Van 10:00 tot 17:00 kunnen we gezamenlijk aan de motoren sleutelen om deze klaar te maken voor het komende seizoen. Buiten is een plek om overdekt de motor te wassen en binnen is er ruimte om diverse werkzaamheden uit te voeren.
Meestal zijn er wel mensen met een bovengemiddelde kennis van de VFR aanwezig voor tips en hulp, het is wel de bedoeling zelf het werk te doen en dit is dan ook een mooi moment om te leren als je graag wat meer zelf wilt gaan doen.

Zondag 17 maart.
Openingsrit.
De eerste rit van dit jaar zal plaatsvinden in Limburg.

Zaterdag 20 april.
De naar de bollen Tour.
Dit keer naar de bollenvelden in de kop van Noord Holland. Natuurlijk gaan we over dijkjes, door of langs kleine dorpjes en eten misschien een visje in Den Oever.

Fred Schoenmakers weekend.
Het jaarlijks weekendje naar het buitenland wat normaal gesproken en dus traditiegetrouw in het hemelvaartweekend wordt gehouden gaat dit keer richting de Noord Vogezen. Van 9 t/m 12 mei 2024. Het weekend is vernoemd naar een zeer gewaardeerd bestuurslid die tijdens een verkenning van 1 van deze weekenden verongelukt is. Op deze manier herdenken wij hem maar gaan wel vol voor het plezier zoals hij ook in het leven stond.
Veel plezier met mooie ritten en gezellige avonden met doorgaans tussen de 40 en 50 leden.

Zaterdag 18 mei.
De Veluwe route.
Deze rit gaan we naar waarschijnlijk weer starten in Wezep. Nadat we de club traditie hebben afgewerkt gaan we starten. De rit zal ongeveer 200 km lang zijn waarvan zeker 120 km door de bossen van de Veluwe, de rest is voor de maker (Jacob) een weet maar voor de rest blijft dat een vraag.

Zondag 16 juni.
De Veluwe – Overijssel tocht.
Oost Gelderland en Overijssel, daar zal deze tocht zich vooral bevinden. En als Cris de coördinatie doet weten de meeste wel wat daar van komt, prima dus.

Zaterdag 13 juli. Waarschijnlijk gaan we de Achterhoek in. Voor deze tocht zorgt Henk weer dat het een feest zal zijn, de gegevens zijn nog niet bekend maar dat komt zeker goed.

Zondag 18 augustus. Verrassingsrit Midden Nederland.
Een rit door het midden van Nederland en misschien door .. wie weet. Het blijft tenslotte een verrassing en dat laten we zo, Ruud gaat het verzorgen.

Zaterdag 14 september.
Sleuteldag Delft.
Voor de 2e maal dit jaar en voor de laatste en 31ste keer in onze clubgeschiedenis zal deze geweldige dag in Delft gehouden worden onder de bezielende leiding van Wim. We hebben nog een paar ritten voor de boeg en normaal zeggen we, of je nu doorrijdt of niet kom naar Delft, al is het alleen maar voor de koffie, de broodjes of de gezelligheid. Maar deze keer moeten we wel komen (de laatste), we maken er een mooie dag van met z’n allen.

Zaterdag 21 September.
De Betuwe rit.
Veel meer is er nog niet bekend maar Arthur gaat er zeker weer iets moois van maken.

Zondag 20 oktober.
Zuid Holland.
Ook van deze rit zullen de gegevens later beschreven worden, de coördinatie is in handen van Goos en dan komt ook dat weer goed.

Zaterdag 17 november.
De laatste rit van het seizoen 2024, omgeving ??
Deze rit laten we Roel met al zijn creativiteit maar los, ook hij doet het niet voor het eerst.

Zaterdag 23 november 2024. Ergens centraal in Nederland. Het vrijwilligersdiner gaan we weer houden op de laatste zaterdag van november en dat is in 2024 op de 23ste. Onze voorzitter gaat dat regelen.