Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ElPolloDiablo

  Bagster tanktas en tankhoes VFR 800fi 98-2001 150 euro

  In prijs verlaagd, nu 100 euro voor de hele set.
 3. Today
 4. eigenlijk wil ik er niets aan schoonmaken, maar het leek mij logisch om te doen ivm de brandlucht. ik dacht aan droog gras en al het andere wat ik geraakt heb maar nooit gemerkt heb ;) Ik rijdt graag op mijn motor en wil hem een beetje bijhouden zodat ie nog een tijdje meegaat. zo ongeveer.
 5. VfRaf

  VFR klinkt te braaf

  VFR loopt top maar klinkt anders.... minder diepe sound....
 6. Yesterday
 7. voodoo

  VFR klinkt te braaf

  Gooi anders een handje zand in elk van de bougiegaten...
 8. VFRPascal

  VFR klinkt te braaf

  Zoals door Ray al aangegeven; een "rauw" geluid dat met een simpel beurtje (klepjes, olie etc) verdwenen is, geeft aan dat het geluid er in eerste instantie ook al niet hoorde te zijn ... Is het geen verbeelding? Je motor heeft een beurt gehad en je meent daardoor een verandering in geluid te horen..?
 9. Ragaroah

  Motorheftafel kopen om zelf aan de VFR te sleutelen?

  Ik heb er even uitgebreid naar gekeken. Ik ben er nog niet volledig over uit, maar hou hem in mijn achterhoofd. Wel een enorm mooi product! Edit: @Aficior: Inmiddels wat offertes opgevraagd om een aannemer het gat te laten zagen. Heb jij nog een idee hoeveel jij hiervoor kwijt was? Is wellicht een fijne richtlijn voor hier.
 10. Turidu

  VFR 1200 F

  Gezocht voor mijn VFR 1200 F van 2013: Remhendel origineel Koppelingsdeksel (carter) Zadel origineel of ...
 11. Last week
 12. ElPolloDiablo

  VFR800FI '99 - alarmsysteem uitbouwen

  Dank allen, vandaag afgesproken met RoelNL dat ik een keertje naar hem toe rijdt. Bij woont immers om de hoek. Mocht het ons lukken om hem er werkend uit te krijgen, mogen jullie hem kopen van me
 13. VfRaf

  VFR klinkt te braaf

  bedankt voor je antwoord, maar ik wil er zeker geen kabaalmotor van maken (maw geen sportuitlaat), ik hou alles zelfs liefst zo origineel mogelijk. Ik wil enkel terug een wat dieper geluid wat ie altijd al had....
 14. Ray

  VFR klinkt te braaf

  Een rauw geluid dat verdwijnt na goed onderhoud is meestal geen goed rauw geluid. Losse slangetjes duiden op de PAIR mod en dat heeft geen invloed op geluid, de flappermod in zeer minimale mate wel maar maakt het geluid zeker niet rauw. Wil je een gezond rauw geluid dan zal je echt moeten gaan investeren in een uitlaat en een K&N filter helpt daarbij om het geluid wat donkerder te maken. Als je dat traject gaat volgen denk er wel aan dat te luid uit is maar een mooi geluid hoeft niet perse luider te zijn, mijn LeoVince op de CT kleinkt beter maar is qua dB's zelfs iets minder dan OEM.
 15. Let wel dat hier ook nadelen aan kleven als je trips maakt die wat minder toeristisch zijn en je onderweg nog aanpassingen wilt maken of wanneer je met tussenpunten werkt. Online werkt in het buitenland lang niet altijd, ik zat op mijn trip op een paar plekken waar geen wifi was en geen goed netwerk of buiten de EU en dan wordt via het netwerk een prijzige aangelegenheid. En nee, dit waren geen offroad delen. Als je tussenstops wilt maken dan moet je met online platforms meerdere routes maken want voor zover ik weet werken die allemaal met de basis GPX format en dan heb je alleen een begin en een einde waar je bij Basecamp een route kan maken met harde punten als tussenstop. Daarbij heb je Basecamp al betaald bij de aanschaf van je apparaat en voor online platforms kom je uiteindelijk toch op een abonnement uit. Maak vooral je eigen keuze maar kijk wel ver genoeg naar de voor en nadelen en Basecamp is ook zeker niet zonder ergernissen maar kost niets en werkt ook als je geen internet hebt. Met de XT heb je er ook wel een online platform naast in de vorm van Garmin Explore maar daar heb ik nog niets mee gedaan anders dan een paar keer een track draadloos naar de XT halen omdat ik die meestal in de garage op de motor heb. Routebestanden doe ik liever nog wel met de kabel.
 16. VfRaf

  VFR klinkt te braaf

  Beste Collega's, Mijn VFR 06 heeft begin dit jaar een beurt gehad om de kleppen te stellen. Die beurt is grondig uitgevoerd (ik heb er op staan kijken en heb ook wat meegeholpen - als niet sleutelaar) maar sinsdien klinkt mijn VFR niet meer zoals voorheen. Het rauwere geluid bij het opengaan van de VTEc is er uiteraard nog maar het klinkt niet meer zo diep. Ik meen me zelfs te herinneren dat ik een darmpje zag wat niet was aangesloten ergens in de het kleppenhuis. De hele VFR is volgens de manual weer in elkaar gedraaid en ik vermoed dat er ergens door de eerste eigenaar een mod werd uitgevoerd? Ik meen mij een mod te herinneren mbt loskoppelen van een bepaald darmpje? Mss hebben we dat nu terug juist aangesloten. Mijn VFR heeft altijd top gereden en doet het nu nog steeds TOP maar ik zou graag dat iets rauwere geluid terug hebben. Is er iemand die mij wat raad kan geven? Alvast bedankt!
 17. Begin 2000 aan het rommelen met telefoon GPS combinaties, dat stond toen echt in de kinderschoenen. In 2005 een Zumo 550 gewonnen en die altijd met veel plezier icm. Mapsource gebruikt. Toen naar een 660 in 2009. Die 660 was destijds een geweldige navigatie waarbij de 550 nog niet vergeten was (bij meerdere eigenaren die met beide toestellen bekend waren). TomTom had toen nog ITN bestanden en liep mijlenver achter. In December 2020 een gebruikte 396 aangeschaft, ik kon er geen vrienden mee worden, veel perikelen met de bluetooth verbinding naar Samsung en Cardo Packtalk. En nu dus maar overgestapt op een XT. Uit respect aangschaft bij Mr.GPS, direct de cursus aangeschaft om mij in de winter een vol te gaan verdiepen in de mogelijkheden en toepassingen. Basecamp sla ik vermoedelijk over, er zijn mogelijk online betere mogelijkheden. Gisteren een eerste rit gemaakt in de zon, het beeldscherm is echt fantastisch, de looks geweldig op mijn zwarte 1200f en qua bediening en afleesbaarheid voor deze inmiddels leesbril dragende senior en genot. Ik hoop hier dus weer veel gemak en plezier aan te beleven. Waarom dan geen TomTom? Niet mooi (kwestie van smaak) Eerdere Garmin ervaring (o.k, op die ene na dan).
 18. Jimmy

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vandaag op de Belgisch Laverda meeting deze RC30 gespot. Voor de kenners/liefhebbers, op de achtergrond zie je een échte SFC staan..
 19. Als je de bedrading van het alarm volgt dan kun je draad voor draad verwijderen, daar waar de alarmbedrading de originele bedrading onderbreekt daar de alarmbedrading verwijderen en de originele bedrading (dezelfde kleur draad) weer herstellen door deze weer aan elkaar te solderen. Er zijn maar enkele onderbrekingen zoals brandstof pomp richting aanwijzers ed die weer hersteld moeten worden door deze weer aan elkaar te solderen. De rest van de alarmbedrading is aangesloten op de 12 volt, massa en claxon, deze kun je eenvoudig verwijderen Dus goed kijken waar de zwarte draadjes van het alarm naar toe lopen en deze verwijderen en de onderbrekingen in de originele bedrading herstellen
 20. Hansjehonda

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vanavond even na 6-en een rode VFR 800fi (nee Ray, niet die uit Budva ) op de Waaldijk bij Slijk-Ewijjk. We hebben niet gezwaaid - ik reed nl een stukje achter je aan, lekker gangetje hoor , tot je keurig bij de gele omleidingsborden dijkvernieuwing linksaf sloeg. Ik niet, reed nog een stukkie door om de nog oude dijk te besnuffelen voordat de bulldozers komen. Lekker nog paar uurtjes van het nazomers sfeertje genoten Op vallend veel motorrijders op de weg
 21. Aangeboden, wegens aanschaf Tracer 900 GT, * V-tec zwart Bouwjaar 2002, ongeveer 9,5 jaar in mijn bezit en met veel plezier mee gereden. * Kilometerstand 82.351 * Volle tank *Handvat verwarming *Laser uitlaat *Corbin zadel *Donkere ruit *Hyperpro achterveer *Bij 76.305 km zijn de beide banden vervangen, (bijna al weer versleten :-)), remblokken voor, olie en filter en ketting en tandwielen vervangen. bij de koop inbegrepen, originele kuipruit, duo kapje, 2 plaatjes voor op de plaats van de duo grepen, orginele achterveer, linker spiegel. Aan de rechterkant een aantal kleine beschadigingen wegens omvallen. Verder de gebruikelijke gebruikerssporen voor de leeftijd. Vraagprijs voor de motor, 2500 euro, met alle koffers, 3000 euro, overleg mogelijk. "What you see, is what you get". Verder nog beschikbaar, een topkoffer met rek en zijkoffers met rek. https://link.marktplaats.nl/m1751155007
 22. Ray

  Geen VFR maar mijn Ténéré

  Was er ook achter gekomen, aangepast.
 23. vroembert

  Geen VFR maar mijn Ténéré

  Ik kom terecht op een pagina, waar ik een account moet aanmaken. Dat gaat niet werken.
 24. Als je nog iemand weet? Ik wil upgraden naar de T700 https://www.autoscout24.nl/aanbod/-2aba46cc-49c3-9d59-e053-0100007fd7ce
 25. Stap 1 is een bedradingsschema vinden van beide. Een installatie handleiding eigenlijk ook wel een must. 1 Schema van het alarm 2 Schema van de motor zelf 3 Installatie handleiding Daarna gewoon de inbouw schema's aanhouden en demoteren volgens hoe het ingebouwd vanaf de installatie. Ik wil je er best mee helpen maar dan zou je naar Sliedrecht moeten komen. Belangrijkste is dat je al de papieren en schema's hebt want heel moeilijk kan het niet zijn. Kan ook best zijn dat je bij de dealer moet zijn de dit soort papieren.
 26. crossrunner

  VFR 800F (2015) te koop

  Sluiten kun jezelf ook vanuit de openingspost maar bij deze service van de zaak.
 27. F@stForward

  VFR 800F (2015) te koop

  Deze mag er af. De VFR heeft een trotse nieuwe eigenaar gevonden.
 28. ElPolloDiablo

  VFR800FI '99 - alarmsysteem uitbouwen

  En precies die problemen wil ik dus voor zijn. Ik ben redelijk handig met motoren, maar qua elektronica minder. Dat wordt dus iemand zoeken die er ervaring mee heeft óf wegbrengen inderdaad. Ik kan verder nergens vinden van welk merk het systeem is.
 1. Load more activity