Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Arno71

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Idd, $6000 ongeveer. Ding had ook amper gereden. 2006 met 6000+miles op de teller. Grijstinten komen van een Lexus als voorbeeld. Zou met die viffer de tail of de dragon willen rijden, is daar in de buurt afgaande op de foto’s.
 3. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Ik zag dat ding staan ja op Facebook. Mooie kleuren. Werd niet erg goedkoop aangeboden.
 4. Athome

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Beetje ver weg
 5. Of lid worden van deze prachtige club @Karakan
 6. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  @CaseIk heb een zwarte pg21 wartel (foto) gebruikt die je normaal gesproken in een elektromotor draait als kabel invoer. De zwarte plastic moer ervan af draaien en het schroefdraad gedeelte op maat van de indicator in zagen tot en met de zwarte plastic zeskant. Daarna de plastic moer ook aangepast zodat deze weer ten dele over de indicator op de schroefdraad past en geborgd met een ty-rap eromheen. Dit geheel in gebouwd in een bracket wat ik in Engeland heb besteld. Deze is precies op maat voor de meest voorkomende inbouw instrumenten en vast te maken met de boutjes van het contactslot zoals ook Denniskee dat vermoedelijk heeft gedaan.
 7. Maar op de website werkt het wel
 8. Case

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  @Philippe hoe heb je de versnellingsindicator zo mooi weggewerkt? Misschien voor anderen (zoals ik ) leuk en handig om te weten hoe je dat gedaan hebt. Ziet er fraai uit.
 9. En anders in het topic: Werkplaats handboeken (WPHB), Owners Manuals & Partsfiches Arno , helaas werkt de link naar de WPH voor de 2006 niet meer. Is er een alternatief, dat wordt dan Haynes denk ik ? I.i.g bedankt,
 10. @RoelNL, Die optie is alleen toegankelijk voor clubleden, niet voor forumleden. @Karakan Via het topic WPHB kun je wat boekwerken opzoeken.
 11. Eric

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Is wel errug mooi👍
 12. Je kan het ook zelf doen, als je een wphb download uit het leden deel is dit gemakkelijk zelf te doen. Als je wil dat iemand het voor je doet zul je met voorstel moeten komen denk ik zo of een tarief afspreken. Ik snap dat het zo een dure hobby als je alles uit besteed. Ben blij dat ik alles tot nu toe zelf heb kunnen doen. Laten doen is leeglopen op simpele reparaties en beurten.
 13. Denniskee

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Dat is wel balen zeg. Zocht net iemand in omgeving Delft die mijn naksen wilde vervangen. Ik woon zelf in Delft dus daar baal ik wel van. Is er iemand in de omgeving die mijn naksen zou willen vervangen?
 15. Arno71

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  FB find, is te koop....in Tennessee
 16. Paul, In het ledendeel van de website kun je een WPH vinden. En anders in het topic: Werkplaats handboeken (WPHB), Owners Manuals & Partsfiches
 17. RoelNL

  VFR800fi anniversary

  Tja de kleur moet je van houden, de prijs is erg zeg maar.
 18. Ok, dacht dat het voor die rr was, maar als het een standaard vfr voorvork is dan inderdaad monteren zoals voorgeschreven. In het geval van de rr zou ik hem wel monteren zoals ik al geschreven had.
 19. Z'n Fireblade heeft USD maar dit is de VFR met de standaard poten. Ik zeg gewoon monteren zoals Hyperpro voorschrijft en bij de volgende oliewissel eens omdraaien om te kijken of het verschil maakt. Tussendoor eens omdraaien is met een standaard vork ook niet zo'n probleem, bij een USD is dat wat meer werk.
 20. Je hebt een upside down voorvork toch? Dan zou ik ze gewoon zo monteren zoals het af fabriek zat. Progressieve deel naar boven laten wijzen als die ingebouwd is, ondersteboven monteren zoals die in de bankschroef zit.
 21. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Toch maar eens de gear indicator en usb/voltmeter op de plaats gezet waar ik ze graag had.
 22. Klopt maar alleen bij de uitzonderingen zit die sticker op de doos.
 23. BlackVfr

  Voorvork....it's a dirty job...

  Ik denk ook niet dat het een cruciale rol speelt, maar vroeg het me toch af omdat er dus wel een richting staat aangegeven in het Honda manual, uiteindelijk druk je die veer gewoon samen in de vork tube dus het resultaat is denk ik Zoe goed als hetzelfde zou je denken
 24. BlackVfr

  Voorvork....it's a dirty job...

  Ik kon van hyperpro alleen een soort algemene handleiding vinden, daar stond meestal het progressieve deel boven, maarja 'meestal' betekent dat er ook uitzonderingen zijn, het schijnt dat er uit de doos een sticker ofzo op zit. Het viel me alleen dus op dat in het Honda manual staat dat ze andersom moeten, daar zit ook een soort progressief stuk in de oem veer
 25. Er zal toch niet voor niets een montagerichting aangegeven worden?
 1. Load more activity