Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Die vergrendelde kaarten is een fout in GE 7.6, deze is dus ook teruggetrokken. Bij de XT moet je iets verder gaan om aan de GMA bestanden te komen maar dat werkt uiteindelijk ook niet bij mij. Ik had ook via een download site GE 7.6 moeten zien te vinden om überhaupt de kaarten op de PC te krijgen maar daar heb ik uiteindelijk dus nog niets aan. Misschien vandaag nog eens proberen en dan GMTK uitvoeren als administrator ondanks dat ik dat zelf al ben.
 3. Today
 4. PatjeVFR

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Om 10 over 6 in de ochtend, als ik van mijn werk kwam.
 5. Yesterday
 6. PatjeVFR

  VFR 100000 Bikkel Club

  Hallo allemaal, vorig weekend lid geworden van de 100000 km club. De motor een Honda VFR V-TEC gezet, gekocht op 24000 km. de foto is wat laat gemaakt, te druk met toeren. Hier een foto van de km stand . En op naar de 150000 Km. M.v.g. Patjevfr
 7. V4 Rosso

  Kaartupdate Garmin (NTU)

  Bij mij waren de kaarten op de laptop ook vergrendeld maar kon deze via basecamp en het gma bestand op het toestel ontgrendelen. Voor het ontgrendelen komt de kaart inbasecamp ook drie keer voor in de lijst met beschikbare kaarten. Heeft misschien te maken met dat ik werk onder een (beperkt) gebruikersaccount want, ondanks dat ik voor express mijn admin wachtwoord moet geven om de kaarten te kunnen installeren buiten mijn eigen thuismap, wordt er ook een (verborgen) kopie geplaatst in mijn thuismap.
 8. ZilVFR

  VFR750 Zilver RC36-2 94 goedkoper

  1250? Het kost me wel geld maar ik heb duidelijke afspraken thuis over het aantal motoren dat ik mag bezitten (1 dus).
 9. Hallo motormuizen! Helaas is vorige week een motormuis gaan hemelen, veel te jong,......... en hierbij alleen even een reminder...... openbare weg is echt heel anders dan cirquit.....

  Ik wil beslist niet belerend zijn maar oh wat een leed. Bedenk dat een cirquit nog rekening houdt met eventueel miskleun, pech, whatever..... Openbare Weg HELEMAAL niet. Thnx . Fijne rit!

  Henk 

 10. beste allen, tijdens de garage opruimactie onderstaande zaken tegen gekomen waar ik zelf niks meer aan heb. 2 setjes remblokken voor Brembo 30 euro 1 liter Kroon expulsa RR 10w40 5 euro 1x oliefilter KN 5 euro 3x zuiger voor remklauw voor, voor revisie speciaal laten draaien van RVS. 20 euro prijs, tja. voor alles compleet 40euro? Ophalen Zutphen. verzenden kan voor 5,95
 11. knalselder

  Kaartupdate Garmin (NTU)

  Tot 2x toe alles geïnstalleerd via Express. Op de Zumo komt de nieuwe kaart netjes te staan, op de laptop ook, maar dan zonder registratie en dus onbruikbaar. Tevergeefs geprobeerd om via Express de kaarten te activeren. Daarna zonder succes ook geprobeerd om de code van het toestel te importeren via Basecamp en Javawa GMTK. Dan maar handmatig naar het gma.bestandje in het interne geheugen van de Zumo gaan zoeken en de meest recente versie (datum en tijd van vandaag natuurlijk) op een kaartje gekopieerd. Nu lukte het via Javawa van de eerste keer om de kaarten te ontgrendelen. Wat een kutsysteem! Afin, alles werkt weer zodat we verder kunnen met de motorreis 2021 te plannen.
 12. Denis

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Eentje uit Düsseldorf
 13. Last week
 14. Eric S

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Terwijl ik wachtte voor het stoplicht bij de brug over de Kromme Mijdrecht kwam er een rode FI langs over de Oude Spoorbaan, vanuit Amstelhoek/Mijdrecht, in het gezelschap van twee andere motoren. Was jij dat?
 15. Blijft toch een raar fenomeen dat piepen van remblokken. Heb er zelf nog nooit last van gehad bij de VFR gedurende 35k kilometers. Heb er wel nog steeds die originele anti-piep-plaatjes op zitten en alles wordt regelmatig schoongemaakt. En geen vet. Succes met het vinden van de oplossing. Of je er niet aan storen, kan ook.
 16. Mijne remmen piepen ook. niet aan storen het is een teken dat ze het doen....... Soms na hard remmen is het weer over. de volgende wissel gaan er weer organische EBC blokken op daar heb ik goede ervaring mee Zoals joost zegt. Vet er an wil helpen. schuine kanten ook. Soms is er geen kruid tegen gewassen
 17. Hij lijkt inderdaad verkocht.
 18. Hier ook geen enkel probleem met updaten.
 19. Daanvdburg

  Remmen piepen, ook na vervanging.

  Bedankt voor jullie reacties heren! Na morgen denk ik zo’n 500/600 km totaal n vervanging te hebben gereden. Dan moet het echt wel ingeremt zijn. Als het dan nog piept bel ik volgende week de zaak op! Erg vervelend allemaal zo. Ik vind dat piepend geluid afschuwelijk en ik stoor mij er echt aan. ik ga eens vragen naar de piep plaatjes en het vet. Heb zo’n 11.000 piepvrij op deze fiets gereden, raar dat het nu ineens is.
 20. JooST

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Mooi zadel! Buttlex vulling had een mooiere naam geweest....
 21. Zeker niet! Al jaren adviseert Honda (en waarschijnlijk alle merken) om géén vet op de blokken te gebruiken, trekt alleen vuil aan en dat werd vroeger gedaan omdat de zuigers roesten maar dat is allang van niet roestend materiaal gemaakt. De anti-piep plaatjes zitten op Honda OEM blokken (een reden waarom deze duurder zijn), bij aftermarket blokken is het verstandig om ze over te zetten. Een weinig kopervet helpt idd, maar ook niet altijd. In hardnekkige gevallen kun je nog de scherpe randen van de blokjes afvijlen. Wel opmerkelijk dat nieuwe schijven en blokken ook weer piepen....
 22. Nee, helaas niet. Wij als consument hebben door alles via internet te kopen de motorzaken gedwongen om te bezuinigen en de makkelijkste manier is door goedkoper (lees minder ervaren) personeel in dienst te nemen. Er zijn jammer genoeg nog maar weinig zaken waar werkzaamheden echt goed uitgevoerd worden. Dat probleem wordt versterkt omdat goedkoop personeel ook vaak jong personeel is en de jeugd wil het liefst de motor inpluggen op de computer die dan vertelt wat er mis is in de hoop dat ze alleen wat hoeven te resetten zodat ze geen vieze handen krijgen en door dat werk met de computer gaat ook langzaam maar zeker het logisch nadenken verloren. Die plaatjes zaten op de originele blokken en als dat bij de nieuwe nodig was dan zitten ze er toch wel bij zal vast gewonnen hebben van laat ik eens vragen waarvoor die plaatjes zijn om erachter te komen of die overgezet moeten worden. En vet bij remmen? Nee, dat kan niet kloppen ook al werkt het al sinds er remschijven gebruikt worden, dat was eerst met kopervet en dat kan nog steeds maar dat is voor veel andere toepassingen achterhaald en ik ga geen 2 potten vet neerzetten als 1 genoeg is en die ene gaat al een eeuwigheid mee omdat je steeds maar een heel klein beetje nodig hebt.
 23. Daanvdburg

  Remmen piepen, ook na vervanging.

  Mag er van uit gaan dat ze dat doen bij het monteren van de nieuwe set..
 24. Bij de originele blokken zitten er plaatjes tussen de pads en de zuigers tegen het piepen, daar nog een beetje keramische pasta aan toevoegen en het zou opgelost moeten zijn. Wel oppassen dat je die pasta niet op de werkende kant knoeit.
 25. Daanvdburg

  Remmen piepen, ook na vervanging.

  Ja, sinds vervangen ook wel gedaan en op gelet, gezien dealer aangaf dat ze in moesten slijten.
 26. Klote van je nier. Stomme vraag misschien, maar rem je ook wel eens heel hard? Als in net geen noodstop? Zodat de oppervlakte van de blokjes ook lekker schoon slijt?
 27. MichelDB

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Zo de tuin is klaar. Toen kreeg ik een belletje dat het door mij bestelde item klaar lag. Bultex vulling zonder gel
 28. Ola! Afgelopen week mijn VFR 800 (2002) weggebracht vanwege remmen die ineens piepten. Dealer zei dat het wss kwam door de materiaalsoort van het blok en ze gingen kijken of een ander soort blok het niet gaf. Piepen deed het enkel bij lage snelheid onder de 20km p/u tot stilstand. ps, betreft de voorrem. Later de dag belde ze dat de schijven zo goed als op waren (3.5) en het daar vandaan kwam. a la, zowel nieuwe Brembo schijven als blokken erop. Weer een nier moeten verkopen. Dealer zei, ze pieper iets, maar dat moet inwrijven en trekt weg. Ondertussen 200+ Km gereden over de dijken en ook aardig wat geremd. Eindstand, ze piepen net zo als de oude … Hoe lang hebben blokken/schijven nodig om in te wrijven, of heb ik een ander probleem. Mocht dit aanhouden gaat die uiteraard terug naar de dealer. Hoor graag jullie ervaringen/tips.
 29. klein

  Stuurverhogers 800VTEC

  Kijk hier even en overweeg dan of het de moeite waard is en het geld
 1. Load more activity