Jump to content

Hantering Forumregels

Wij hebben veel commentaar gehad op het off-topic posten in topics waar dat niet de bedoeling is. Hierdoor blijven veel clubleden weg van het forum en is zelfs een aantal mensen vertrokken. Een grappige opmerking moet kunnen, maar er moet weer worden teruggekeerd naar het doel van het topic.

Wij zijn de regels scherper gaan hanteren en proberen de serieuze onderwerpen te onthouden van off-topic berichten. De Off-Topic sectie is bedoeld om forummers de vrije hand te geven, zolang dit tenminste in overeenstemming is met de Forumregels, zoals deze zijn opgesteld door het moderatieteam en zijn goedgekeurd door het bestuur in de bestuursvergadering van 6 mei 2006.

Wanneer er een moderatie plaatsvindt, dan zal dat in het topic worden gemeld. Ook zal de poster zo mogelijk een pb ontvangen met daarin de reden waarom zijn/haar bericht is aangepast of verwijderd. Discussie hieromtrent kan alleen via pb worden gevoerd. Als er een officiële waarschuwing gegeven wordt, dan krijgt de poster hiervan via mail of pb bericht met de reden van de waarschuwing. Discussie hieromtrent wordt alleen via mail of pb gevoerd.

Wij willen een mooi en overzichtelijk forum houden waar liefhebbers van de VFR elkaar digitaal kunnen ontmoeten en informatie kunnen uitwisselen op het gebied van techniek, toertochten, koop en verkoop, alsmede lekker slap kunnen ouwehoeren in het Off-Topic gedeelte.

Wanneer je suggesties, verbeterpunten, of andere nuttige informatie hebt met betrekking tot dit forum, dan kun je deze kwijt in de Ideeënbus.

Overigens vertrouwen wij erop dat de topicstarter ook zelf let op de leesbaarheid van het forum en waar nodig degene(n) die over de schreef gaat (gaan) waarschuwt, dat er teveel wordt afgeweken van het topic.
Als dan door de gebruikers de off-topic reacties worden verwijderd, hoeven we ook niet in te grijpen. Zoveel te meer zelfredzaamheid zoveel te beter.

Er is ook een mogelijkheid tot rapporteren. Hierdoor zullen wij een bericht ontvangen. Indien noodzakelijk zullen wij hier dan op inspelen.

Wij verwachten zo weinig mogelijk te hoeven ingrijpen.

Bedankt voor de medewerking,

Het moderatieteam

Collections