Jump to content

Wanneer gaat een topic op slot

Naar aanleidingen van vragen omtrent het slotjes beleid zijn we na intern overleg tot het volgende gekomen.

 

Initieel wordt een slotje gezet door onsna:

 

* Off topic: wanneer er 90 dagen niets gepost is (of we op meer dan 99 pagina's zitten)

* Verkooptopics of te koop gevraagd topics, ruiltopics en elders gespot: op verzoek bij ruiltopics en elders gespot en bij verkoop/aangeboden als de actie geslaagd is.. Wanneer een jaar niet meer gepost is, wordt de post verwijderd..
* Toertochten: gaan op slot bij de start van een nieuwe toertocht, Dezen worden niet verwijderd.

* Sleuteldagen: deze topics gaan op slot bij het begin van een nieuwe sleuteldag en worden niet verwijderd.

* Techniekvragen: deze topics gaan niet op slot (tenzij het topic aanwijsbaar hetzelfde is als een ander reeds lopend topic). Ook als de vraag beantwoord is, kan er eventueel een ander met een gerelateerde vraag komen. Mochten wij het noodzakelijk vinden, dan splitsen we die dan wel weer af tot een nieuw topic.

 

Een slotje kan ook gezet worden als wij vinden dat een topic uit de hand loopt, in strijd is met de forumregels of de wetgeving voor zover door ons beoordeelbaar. Hopende hiermee enige duidelijkheid omtrent het slotjes beleid te hebben gegeven.

Mocht er in de ogen van een forumlid een slotje door een van ons zijn geplaatst wat in zijn/haar ogen niet terecht is, geef het even aan middels een PB (persoonlijk bericht) en gebruik daarvoor niet de rapport knop!

Collections