Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/04/2022 in all areas

 1. 5 points
  Leuk, wij zijn net afgelopen week opa en oma geworden van een mooie kleindochter. Mijn zoon deed het kort en krachtig via de app 😉 Wordt een meisje..
 2. 3 points
  Oooohhh…. dié koeling!!! Zeg dat dan!!! Tsja, het is een after market part, iets groter dan de sr die erop zat met flinke koelribben, verder niks bijzonders. Ik ga weer even verder lachen hoor…
 3. 3 points
  Het zou wel eens leuk zijn geweest om eens te komen buurten..... Maar ik kan nooit op zaterdag, en deze zaterdag zit ik op de motor in de Italiaanse Alpen (Aosta-vallei). Sorry, maar ik zal dan niet aan jullie denken......
 4. 3 points
  Beetje late reactie van mij, maar ik las je verhaal nog eens na. Van een monteur van Porsche automotoren leerde ik dat hij bij het her-plaatsen van pakkingen deze eerst insmeerde met zuurvrije vaseline. Dit om dat aankoeken te voorkomen. Ik weet niet of het werkt, maar toen ik vorig jaar zo een pakking moest verwijderen bij mijn stator en ik ook flink moest schrapen om de oude pakking te verwijderen, heb ik bij het plaatsen van de nieuwe pakking deze ook eerst aan beide zijden ingesmeerd met zuurvrije vaseline in de hoop dat dit een volgende keer zal helpen.
 5. 3 points
  Ik ga het ook niet redden. Nu blijkt namelijk dat mijn kleinzoon zaterdag zijn allereerste wedstrijd gaat voetballen. En hij wil heel graag dat ik erbij ben. Plus 's avonds een gender reveal feestje, dat wordt teveel.
 6. 2 points
  Lijkt me te klein voor de koppeling zelf. Lijkt me eerder uit de startvrijloop te komen.
 7. 2 points
  Er wordt koeling va de SR bedoeld want dat is de reden waarom de SR een zwak punt is bij de VFR t/m 2001. De locatie ervan is geheel onlogisch en daarom zijn er velen die een PC ventilator erop zetten al dan niet op een aluminium plaat als heatsink of hem eventueel verplaatsen naar een plek in de rijwind.
 8. 2 points
  Je kunt gewoon vette pech hebben. Maar wellicht is er ook een oorzaak voor het vroegtijdig sneuvelen van de SR. Juiste merk en type gemonteerd? Alle connectoren goed? Koeling voldoende? ........just thinking.....
 9. 2 points
  De aankondiging op het forum is misschien wat laat gekomen, maar het evenement staat al het hele jaar in de agenda van het forum én in de V4. Ik hoop wel dat er nog mensen komen? Zou wel zo gezellig zijn 😉 Lees tot nu toe heel veel berichten dat men niet kan/komt, maar voor de catering inkoop zou het wel fijn zijn ongeveer te weten hoeveel er wél komen. Anders koop ik straks veel te veel in.
 10. 2 points
  Dat mag je verwachten maar of dat ook uitkomt? Ik verdenk ook de SR
 11. 2 points
  Helaas moet ik deze sleutel dag overslaan om dát ik met een ander project bezig ben Gondelvaart Giessen Oudekerk
 12. 2 points
  Hangt van het geslacht af, maar laten we niet van het onderwerp afdwalen!
 13. 2 points
  ff in olie dopen werkt ook
 14. 1 point
  Bedankt voor alle reacties! De onderdeeltjes zijn inderdaad te klein om van de koppeling afwezig te zijn. De koppelingsplaten en drukveren heb ik verwijderd, ik heb nog een foto bijgevoegd maar nu met 1 van de drukveren en de olieplug erbij zodat het wat duidelijker is hoe klein de onderdeeltjes zijn. Ook de 2 'plaatjes' zo neergelegd hoe het zou moeten zijn als het niet in 2-en gebroken is. Dit plaatje is niet helemaal plat, er zit een verhoging in het midden. Heb zelf overigens het idee dat het overblijfselen zijn van een eerdere reparatie maar deze stukjes gemist zijn, of dat toen de carter niet is verwijderd en het dus gewoon niet gezien is. Ga van het weekend in elk geval proberen het koppelingshuis (of noem je dat een krans?) en de vrijloop te verwijderen, kijken of we dan wat vinden!
 15. 1 point
  Vooral proeven, dat doet het hem! VFRikus
 16. 1 point
  Ik heb hier nog nooit iets gelezen over vervangen van een achter wiellager. VFRikus
 17. 1 point
  Ik heb het al eerder gezegd......dit jaar heb ik last van een "plannings-spook"..... Er is telkens wel iets als er een VFROC- evenement is waardoor ik verhinderd ben. Deze keer is het werk de "boosdoener"; ik moet werken. Grote opening en ingebruikname van een nieuwe sporthal. Sporthal De Boog Onze bouw- en vastgoedmensen hebben daar keihard aan gewerkt en onze beheerders mogen het nu feestelijk in gebruik nemen met alle sporters. Daar kan en wil ik echt niet wegblijven...... Veel plezier samen.
 18. 1 point
  Ook ik ben zaterdag op vakantie. Jammer, maar ga proberen om volgende keer weer eens langs te komen.
 19. 1 point
  @Smuiger Ook niet mijn ding, maar wat doe je eraan.
 20. 1 point
 21. 1 point
  Ik heb je topic verplaatst vanuit " te koop gevraagd" naar " techniek algemeen". Hier lezen de techneuten wat sneller mee. Succes met troubleshooten!
 22. 1 point
  Slang van de flapper luchtdicht afgedopt? Witte stekker aan de onderkant van het luchtfilter weer ingestoken? Met de "air intake" neem ik aan dat je de snorkel bedoeld? Voor mij alweer een tijdje geleden maar met het afdoppen van de PAIR mod moest je geloof ik het stationair toerental verhogen maar dat weet ik niet meer zeker. Volgende week zaterdag (10 september) is er een sleuteldag in Delft.
 23. 1 point
  Beter scheelt een hoop zoekwerk en euro's HIER nog een link naar werkplaatshandboeken mocht je die nodig hebben En we kijken hier graag naar
 24. 1 point
  Na een lange speurtocht naar goedkopere opties en kloten met levertijden, heb ik eindelijk vervangende binnenpoten kunnen vinden… en bizar genoeg heeft Bas (van Hyperpro) een annulering gekregen van werkzaamheden dus ik kon gewoon binnen een maand weer terug om mn vorken te laten servicen. Jammer dat de binnenpoten zo verstopt zijn want ze glimmen nu zo mooi [emoji3059] Jemig het verschil is zwart op wit. Ja nu is er wel mega veel veranderd en vernieuwd. (Nieuwe binnenpoten, nieuwe olie, nieuwe lo-friction seals, nieuwe veren) Maar oof! (Tijd voor een chouffe? ) bizar hoe je soms pas door kan hebben hoe slecht iets was als het gemaakt is. Ik ben zo ontzettend blij mbt stuur eigenschappen, rem-respons, zelfvertrouwen, en oh comfort. (PS nu merk ik wel de limitaties van de achterdemper [emoji849], maar ik ga met plezier terug. Wat een goede zaak) Sent from my iPhone using Tapatalk
 25. 1 point
  Mijn hobby begint, vreselijk uit de hand te lopen. En begin wereldwijd bekend te worden. ik heb dan ook maar eens een FB pagina aangemaakt. Mag ik de mensen die ik blij heb gemaakt met een geweldige motorfiets ,vragen een eerlijke review achter te laten op mijn site? tnx
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00