Ga naar inhoud

Robert-Jan

Bestuur
  • Items

    1732
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    64

Alles dat geplaatst werd door Robert-Jan

  1. Zou ik super vinden, maar ik durf het nog niet te bevestigen. (Helaas helaas helaas). Ik zou niets liever willen hoor, laat dat duidelijk zijn. Mocht het niet lukken, ben je wel van harte welkom voor een kopie overheerlijke koffie of cappuccino als je dat liever hebt of espresso. Kopje thee kan ook. Alles prima.
  2. Ik zeg nog niets. Ook niet of het een speciale uitvoering is of zo. Maar binnenkort vertel ik mogelijk meer....
  3. JA!!! Dan weet ik het nu helemaal zeker. Dat was tijdens de Sleuteldag in Delft. Ik twijfelde al, maar wist niet zeker of dat “Arie die niet Arie” heet was. Die witte inderdaad.
  4. Goedemorgen Knalselder, Nou, ehu, wil NOG niets verklappen, maar zou om mij zelf gaan. 😇 Ik hoop vrijdag tijd te maken om je even te kunnen benaderen. Voor vandaag fijne dag gewenst, Robert-Jan
  5. Niet eens heel erg kostbaar voor een mooie en goede hoes.
  6. @ariesblade Hoe is het eigenlijk afgelopen Arie? Is het nog gelukt? Of was jij nu overgestapt op een Italiaan?
  7. https://koffiemaatje.shop/koffiemaatje-machines/ De machines hieronder verwarmen ook nog het water en zijn er in twee verschillende varianten (80ml & 125ml) en meerdere kleuren te koop.
  8. Ik ben niet brildragend wanneer ik motor rijd. (Jij dus blijkbaar wel). Ik draag ook een systeemhelm (zo noemen ze die dingen). Ik vind het plezierig en comfortabel. En inderdaad bij tanken of andere momenten kan ik dan gewoon het kindeel opklappen. Mijn helm heeft ook nog uitsparingen, zodat de bril comfortabel te dragen is (HTC), maar dat zullen alle merken wel hebben. Het opzetten van de bril kan natuurlijk lekker eenvoudig door het kindeel even open te klappen. Maar succes met je afwegingen en het passen en testen natuurlijk.
  9. Blij dat ik thuis ben!!😂 Nee, niet omdat ik geen leuke dag in Delft had hoor, want dat was hartstikke leuk. Nieuwe mensen ontmoet en ook weer bekende gezichten gesproken. Erg gezellig. Helaas moest ik op de terugweg constateren dat mijn stator het wéér heeft begeven. Dit is al de derde!!! Bij mij komt er in ieder geval geen Electrex meer in! Onderweg merkte ik al op dat mijn knipperlichten niet meer werkten en bij lage toerentallen stopte ook mijn dashboard ermee. Doorhalen in de toeren werkte ook niet lekker, want de motor hield in. Ik heb het helaas al eerder meegemaakt. Helaas kan ik nu dus niet naar de openingsrit volgende week, want deze week geen tijd om de stator te vervangen i.v.m. verplichtingen. Tot snel, Robert-Jan
  10. Je schrijft dat deze niet op de volgende past. Eigenlijk wel nieuwsgierig wat het geworden is Vera? P.S. Gefeliciteerd met je nieuwe motor natuurlijk.
  11. Gefeliciteerd met de aanschaf van de Crossrunner.
  12. Potverdikkie. Dat is die met dat mooie heldere dashboard!
  13. Hallo Klokje, Succes met het onderhandelen. Het feit dat de motor is onderhouden door Johan is een positief punt kan ik je verzekeren. Zou het je eerste VFR worden?
  14. Ik heb al wat zaken aangeschaft tijdens Sleutel- & Ontmoetingsdag in Delft. Mooie nieuwe ontwerpen met stijlvolle kleuren. Ik ben er blij mee.👍
  15. Helemaal waar @VFRikus. Zo eenvoudig was het inderdaad, maar vanaf nu weer fatsoenlijk in het mooie Nederlands.
  16. 本田技研工業株式会社を代表して この美しいマシンを最高の状態に保っていただき、誠にありがとうございます。
  17. Het zou mij niet verbazen, wanneer Honda Motor Co.,Ltd. nog eens een klacht in gaat dienen bij Johan, want hij maakt die VFR's alleen maar beter en mooier, terwijl dat niet in het belang is van Honda San.
  18. In Den Haag zit een firma Tijger Leathers. HIER KLIKKEN Die jongens doen alles zelf en zeer zeker ook motorzadels. Je zou met hen kunnen overleggen wat je wenst. Ik weet van iemand anders dat hij bijvoorbeeld een week met wat testmaterialen OP zijn bestaande niet gmodificeerde zadel heeft rondgereden om te ontdekken wat hij fijn vond zitten. Pas daarna zijn ze zijn zadel gaan aanpassen.
  19. @voodoo Je bent me net voor. Ik wilde juist hetzelfde gaan doen. Kwaliteit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...