Ga naar inhoud

Stanger

Forumlid
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stanger

  1. Iedereen bedankt voor de tips. Ik ga het lichtjes trachten te verwijderen en dan laat ik het zo.
  2. Ik dacht dit te doen om een betere richting te krijgen? Of zou het de moeite niet zijn? Want je ziet het idd niet dat klopt.
  3. Schuurmatje ofzo is goed, kan geen kwaad? Dan ga ik dat proberen. Thx
  4. Ik heb al geprobeerd met remmenreiniger maar daarmee krijg ik het niet weg.
  5. Ik wil hier even mee een vraag stellen in dit topic als het mag. Ik ben ook bezig met mijn vorken aan te pakken. Keerringen enz worden allemaal vervangen. Ook wil ik de poten een nieuwe likje verf geven. Ik heb ze goed onder handen genomen met een nylon borstel op een boormachine en dan nog een beetje met de hand geschuurd. Echter aan de binnenkant van de poot bovenaan waar de keerringen zitten is er nog wat vuil. Hoe krijg ik dit het beste weg? Denk toch van hier best niet te schuren.
  6. Ik heb clear folie besteld om eens te proberen.
  7. Vandaag met het mooie weer toch maar eens een toertje gemaakt.
  8. Heeft er iemand ervaring met zulke transparante folie? Is wel een idee
  9. Ja vind ik ook maar toch krijg ik het nog klaar om de tank net boven de pad te bekrassen. Je ziet het zelfs heel licht op de foto.
  10. Hoi, Ik heb een tankpad op de tank hangen zoals velen. Echter leek ik dat ik boven de tankpad ook nog krasjes krijg door mijn jas. Ik ben maar klein en hang dus nogal over de tank heen. Zijn er nog bijkomende Pads die ik kan plaatsen om dit te voorkomen? Bestaat er zoiets eventueel bolvormig of halve maan die nog kan bijgeplakt worden aan de ronding bovenaan de tankpad? Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel 😁.
  11. Wat wil je er nog voor hebben? zie PB
  12. Thx allemaal voor de info. Dan ga ik eens zien bij de bouwmarkt en anders zo een setje van pro bolt
  13. Hoi, vandaag wat werkzaamheden gedaan aan de vfr. Zo heb ik een handvat voor de passagier die op de ring van de tankdop vastzit verwijderd. De inbus bouten die hier in zitten zijn vrij lang, te lang om ze te herbruiken zonder dit handvat. De drie bouten waar de tankdop mee vastzit aan de benzinetank heb ik wel passend. Echter zijn er nog 4 bouten nodig die wat korter moeten zijn?? Waar vind ik deze? Bij cmsnl zie ik alleen de drie bouten die ik reeds heb. Kunnen de resterende 4 bouten apart gekocht worden? Zo ja, iemand een idee waar?
  14. Hier wat foto's van hoe het was en dadelijk nog wat foto's van hoe het geworden is.
  15. Vandaag ook maar eens begonnen aan deze klus. Alles rustig uit elkaar gehaald en vervolgens allemaal gepoetst met wat remmenreiniger. Het vet dat erin zat was taai en liet zich niet zo makkelijk verwijderen. Toch het meeste goed proper gekregen. Vervolgens terug in elkaar gezet en ingevet met vaseline. Momenteel werkt hij dan ook weer zoals het hoort. Hopelijk blijft het nu zo de komende tijd. Alvast bedankt voor de foto's waar ik toch wel wat aan gehad heb.
  16. Stanger

    Sticker velg

    Weet iemand waar ik de rode sticker kan vinden die op de velg hangt? Ik denk dat dit gewoon de originele dunne sticker is die op de rand van de velgt kleeft. Ben wat snel geweest met dit topic want heb net gevonden dat als ik op "rimstriping" zoek hier al topics over zijn. DIt topic mag dan mss ook wel verwijdert worden zodat er niet te veel dubbel in het forum komt. Mijn excuses
  17. Ok dan kijk ik ook voor wasbenzine. Ik hoop dat dan daarmee de problemen ook van de baan zijn. Thx
  18. Bedankt om de foto’s te delen. Dit klusje ga ik volgende week ook proberen te doen want mijn vfr uit 2000 heeft net hetzelfde. Vertraging van enkele seconden op de knipperlichten. Vaseline heb ik ook al in huis gehaald. Ontvetten met remmenreiniger?
  19. Deze post, de eerste volgens mij in dit topic 😀. sorry voor de verwarring, ik ben Idd geen clublid.
  20. VFRikus, Ik heb hem gevonden denk ik, het is de vfr 800 fi interceptor 1998-2001 die ik nodig heb. Die wat ik zag van vfr 800 2000 is die voor de V-Tec volgens mij. Enkel de gebruikershandleiding van de vfr 800FIY 2000 krijg ik niet geopend.
  21. Klopt wat je zegt de link naar het service manual werkt inderdaad wel. Als ik hier op verder kijk zie ik een service manual voor een vfr 800 2000 en een voor de vfr 800 fi interceptor 1998-2001. Welke van de twee heb ik dan nodig? Ik heb eentje van het bouwjaar 2000. De gebruikershandleiding van die van het jaar 2000 krijg ik niet geopend. Ligt dat aan mij of is de link dood?
  22. Ik zie dat de link van het werplaatshandboek van de vfr 800 van bouwjaar 2000 het niet meer doet. Die van bouwjaar 1997 doet het wel nog. Zit er veel verschil in deze of kan ik verder gaan op het handboek van 1997?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...