Ga naar inhoud

duiker

Forumlid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door duiker

  1. Herstel gaat langzaam, zopas onder de mri scanner geweest en nu afwachten tot donderdag voor de uitslag! Ivm de motor: gezien zijn leeftijd een billijke prijs geschat door de expert! nu wachten op de verzekering en dan op zoek naar een tweedehands! Ik vrees echter dat het iets minder sportief zal worden dan de vfr!
  2. Jammer genoeg is de motor total loss verklaard! :-(
  3. Normaal gebeurt morgen de expertise! dus nog even nagelbijten en afwachten!
  4. domme vraag mss maar passen de kuipdelen van een 2003 op een 2006?
  5. Toen ik vorige maandag van het werk huiswaarts keerde vond een jeugdige automobilist het nodig om zonder kijken en vertragen, komende van links, het zelfde kruispuntje op te rijden als ik met dit alles als gevolg! Volgende maandag zou ik met de viffer op vakantie vertrokken zijn naar spanje dus mijn vakantie dit jaar valt ook in het water!!
  6. Bedankt voor de steun! Lichamelijk komt alles wel in orde en hopelijk de motor ook!
  7. Kneuzingen aan bekken en knie,topje van duim gebroken en een zware bloeding in de dijspier rechts!rechterknie is afwachten tot de zwelling minder is!
  8. ik heb het geprobeerd en kon amper 1.5 liter opzuigen! Blijkbaar is de motor te compact om met het darmpje tot op de bodem van de carter te geraken! volgende keer de "oude" methode weer! ;-)
  9. het zou gewoon handig kunnen zijn! ik ben nogal een kluns...! ;-)
  10. Hallo Vfr lui, Heeft iemand ervaring met het opzuigen van de motorolie door middel van een carterpomp? Mvg, Koen
  11. Ook interesse, uit Aalst! ;-)
  12. duiker

    Koeling

    Ik kan moeilijk geloven dat het normaal is! Ik rij nu 5 jaar rond en nooit steeg de temp. zo snel. De buitentemperatuur bedroeg amper 18° dus de omstandigheden waren niet extreem.
  13. duiker

    Koeling

    Tijdens het toeren in Frankrijk liep de temperatuur van de VFR steeds hoog (tot 106°!) op bij snelheden lager dan 50km/u. Wanneer de ventilator aansloeg daalde die wel maar geraakte pas op minder dan 100° na enkele kilometer snel te hebben kunnen rijden. Wat zou hier de oorzaak kunnen van zijn?
  14. Zwolle is wat te ver!!! Anders maakte ik direct een afspraak!
  15. Fantastisch idee, ik ben zeker van de partij (als het werk het toelaat hé!)
  16. Dat zou het kunnen zijn! Ik heb onder aan de remklauw ook reeds olie aangetroffen! Ik probeer de kettingzaag olie eens! Bedankt VFRikus! ;-)
  17. Vanwaar komt de olie dan na een rit? Op en rond de nozzle! Ik snap het als er olie op de velg en zo komt maar hier vliegt ze blijkbaar terug! Raar..!
  18. Alles proper gemaakt en dan prime uitgevoerd. Olie komt mooi op het tandwiel terecht en er lekt niets aan de nozzle.
  19. Ok, ik test het morgen eens. Alvast bedankt! ;-) Koen
  20. Het rubber slangetje lijkt me in goede staat en er komt ook olie op het tandwiel, dus niet verstopt. Zou ik het slangetje kunnen afknellen met plastic spanbandjes zonder het te beschadigen? Koen
  21. Mijn pro oiler lekt aan de aansluiting van de aanvoer met de nozzle! Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Mvg, Koen
  22. Da's van hieruit 377km enkel.....!! Alles autosnelweg...! :-(
  23. Ik moet echt ook eens op zo'n dagje geraken, moet super zijn! mss afspreken met andere landgenoten...! ;-)
  24. Dus kan ik best geharde stalen bouten gaan halen en de huidige vervangen want anders ben ik in de toekomst weer de pineut!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...