Jump to content

Rubman

Forumlid
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rubman last won the day on September 25 2019

Rubman had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent
About Rubman
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Zwaag
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,066 profile views
 
 1. Rubman

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  Ben zelf zeker voor sleutel en ontmoetingsdagen apart of niet is denk ik om het even, worden beide wel minder druk dan als je het samen doet. Ben er dan wel zelf niet vaak bij geweest, maarja als er steeds net iets is in het weekend dat het gepland is (vakantie, trouwerij, geboorte dat soort zaken) dan gaan die toch even voor
 2. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Uiteindelijk wel met een Jis schroevendraaier los gekregen, maar het duurde even voordat ik dat door had ­čÉ«
 3. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Ziet er goed uit, hier moet er nog steeds een keer een Gear indicator in, maarja die moet ik dan ook weer overal aansluiten etc. geen zin in weer zooi kappen eraf bedrading klooien gedoe gedoe want dan kan ik niet rijden. Wat een crime die schroeven los krijgen he, hier hetzelfde geetter. Het helpt ook niet mee dat het niet een kruiskop of Pozidrive is maar een JIS oid, in ieder geval een ander type kruiskop achtige.
 4. Rubman

  Poetsen en polijsten

  Het is dat je echt helemaal aan het andere eind van het land woont. En mijn VFR misschien niet eens poets waardig is
 5. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Ja ok├ę Gear indicator niet nodig en er zou een versie moeten zijn voor de FI uit 2001. Zo'n half ding vind ik geen pan, maar wat moet ik dan in de andere kant doen? Nog een voltmeter met USB?
 6. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Het is meer, eindelijk geïnstalleerd, want had het al ff liggen Na de Quadlock houder nu ook de voltmeter(houder) geïnstalleerd en hij geef gelukkig een keurige 14.4 aan tijdens rijden. En ik kan ook mijn telefoon van prik voorzien tijdens toertje. Nu nog ff een Gear indicator scoren ergens en die aan de andere kant plaatsen.
 7. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Nee, maar wel 1 met Optische stabilisatie in de camera. Vandaar de trillingsdemper er ook tussen, specifiek hierom ontwikkeld en na wat inlezen schijnt hij echt goed te werken om de camera's niet te slopen
 8. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Quadlock meuk, nu nog een keer die USB/voltmeter plaatsen zodat ik hem ook kan opladen tijdens rijden. Eerste impressie nu het erop zit, lekker stevig moet alleen een kortere arm hebben (niet op foto) want zit me net niet lekker qua plaatsing. Teveel voor dashboard, mogelijk verplaats ik hem nog van de tank aansluiting naar koppeling.
 9. Rubman

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Anders post ik gewoon even in het verkeerde topic Maar kwam van de week nog een blauwe VTEC (wel maar 1 uitlaatpijp, welk jaar is dat?) tegen in de straat
 10. Rubman

  Kappen 5e gen

  https://link.marktplaats.nl/m1696428487 Deze kuipdelen heb ik nog liggen. Wel wat schade, maar alle bevestigingsdelen zijn nog 100% in orde. Kuipdeel is van voren gezien het linker deel, daar wil rechts vs links nog wel eens verwarren. Mocht je 1 van beide of beide willen mogen ze zo weg.
 11. Rubman

  Wellnut alternatief

  Ik zit met een vraag over de rubberen wellnuts van Honda. Deze heb ik nu al een aantal keer her en der vervangen omdat ze nogal snel lijken te vergaan. Zijn deze bijvoorbeeld te vervangen voor dergelijke clips of zijn er andere alternatieven voor want word er wel wat moe van om met elke beurt die dingen te vervangen eigenlijk.
 12. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Bougies doe ik zelf, gaat redelijk makkelijk bij de 800 FI met de juiste tools. Maar neem dit zeker mee de volgende ronde.
 13. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Las dat ze langer mee gaan, maar dat het niet altijd 1-1 werkt. Ben voor de veilige optie gegaan ­čśç Komt volgende keer er wel iridium in.
 14. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Zag de meerwaarde van iridium niet ten opzichte van degene die ik nu gekocht heb. Heb de NGK CR9EH-9 gekocht. Iridium kon toch juist ook weer meer problemen opleveren en alles opnieuw afstellen enzo
 15. Rubman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  De nieuwe dingen stom genoeg niet op de foto gezet maar wel de zaken die eruit zijn gekomen. Een luchtfilter En bougies Nu weer voorzien van een mooi rood schoon filter en niet zwarte bougies, twijfel alleen tot hoever ik de bougie vonkjes moet afvullen