Jump to content

Aficior

Motorator
 • Content Count

  1,328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Aficior last won the day on September 23

Aficior had the most liked content!

Community Reputation

802 Excellent
About Aficior
 
 
 • Rank
  VFR rijder
 • Birthday 08/08/1963
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Haarlemmermeer
 • Interesses
  Naast de VFR800VTEC vooral mijn gezin (...) en detailing.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,669 profile views
 
 1. Aficior

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Ik ben die persoon wel eens tegengekomen in een groepje met motorrijders. Maar geen persoonlijke vriend of zo.
 2. Niet voor mij, maar wil toch even kwijt dat je de inrichting mooi hebt aangepast. Kan me nog herinneren dat je daar mee bezig was. Mooie koffer.
 3. Aficior

  Binnen tassen VFR 1200 X

  Ik kan niet uit ervaring spreken over de levertijden van Motea, maar ik las onlangs eens van een motorrijder die daar iets voor aanvang vakantiereis besteld had, maar wat erg lang op zich liet wachten. Uiteindelijk is hij zonder die bestelling op reis gegaan. Ik heb zelf geen ervaring met deze leverancier en misschien dat die motorrijder gewoon zijn spullen te laat had besteld, maar wilde het toch met je delen omdat je schreef "Binnenkort wil ik een tour gaan maken". Succes met het vinden van binnentassen.
 4. Aficior

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Die is hier geen lid. Woont ergens in het Westland.
 5. Aficior

  winterklussen

  Men zegt wel: Beter laat dan nooit. Ik wens je natuurlijk toe @ariesblade dat je dat deksel voorlopig kunt laten zitten en gefeliciteerd met het resultaat. Maar goed, voor een volgende keer...
 6. Aficior

  winterklussen

  Beetje late reactie van mij, maar ik las je verhaal nog eens na. Van een monteur van Porsche automotoren leerde ik dat hij bij het her-plaatsen van pakkingen deze eerst insmeerde met zuurvrije vaseline. Dit om dat aankoeken te voorkomen. Ik weet niet of het werkt, maar toen ik vorig jaar zo een pakking moest verwijderen bij mijn stator en ik ook flink moest schrapen om de oude pakking te verwijderen, heb ik bij het plaatsen van de nieuwe pakking deze ook eerst aan beide zijden ingesmeerd met zuurvrije vaseline in de hoop dat dit een volgende keer zal helpen.
 7. Aficior

  VFR 800 fi

  Volgens de regels van dit forum is het verplicht een vraagprijs te vermelden bij het aangebodene.
 8. Beste @Arno71, Briljant!! Hartelijk dank voor het kunnen vinden. (Ja, voel mij nu een beetje dom, maar mede daardoor nog extra dankbaarder-der-der dan ik al was). Super. Ik kan ermee aan de slag.
 9. Geacht forum, Heeft iemand enig idee van de maten van de vulbussen die horen bij de originele Honda VFR800 VTEC (2003) topkofferdrager, conform onderstaande tekening: Ik heb een tokofferdrager voor mijn VFR kunnen kopen, maar zonder die groen omcirkelde bussen. Hartelijk dank voor uw hulp, Aficior
 10. Goedemorgen Frank, Wat leuk dat er wat te regelen valt. Hoe zou je dat dan willen invullen als ik vragen mag?
 11. Aficior

  YAMAHA GTS 1000

  Beste Jan, Dat zal een lastige beslissing zijn geweest zeg. Ik vond het altijd erg leuk om te lezen dat je rondjes ging rijden op je zeer bijzondere motor.
 12. Aficior

  Vraagjes

  Zag ik wel een beetje aankomen, maar wilde speciaal jou alle opties bieden. 🤣
 13. Aficior

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Via marktplaats een volgens de foto's prachtige originele Honda Italian Red topkoffer gekocht, inclusief draagrek. Na mijn vakantie ga ik het ophalen. Ook ex Honda VFRijders zijn in de omgang en het zaken doen fatsoenlijk en zeer onderhoudend. Ik verheug mij erop.
 14. Aficior

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Die jas had je zeker nog niet bij je toen je in Frankrijk was, want thuisgekomen was je die bloedhitte goed zat en ging je aan de verkoelende bier.
 15. Aficior

  Vraagjes

  Beste Anton, Wil je anders jouw motor ruilen tegen de mijne? Je kent de prachtige zijkoffers als jouw eigen koffers (😁) nu gecompleteerd met een originele Honda topkoffer met drager. Alles in de kleur Italian Red. High mount uitlaat is standaard.