Jump to content

Aficior

Motorator
 • Content Count

  1,265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Aficior last won the day on June 21

Aficior had the most liked content!

Community Reputation

747 Excellent
About Aficior
 
 
 • Rank
  VFR rijder
 • Birthday 08/08/1963
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Haarlemmermeer
 • Interesses
  Naast de VFR800VTEC vooral mijn gezin (...) en detailing.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,332 profile views
 
 1. Aficior

  Accessoire weekend

  Veel plezier!
 2. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  He he @Anton. Ik heb deze machine natuurlijk al gezien tijdens de laatste clubrit. Was leuk om er samen even naartoe te lopen. Plaatje hoor! Nogmaals gefeliciteerd. Edit: Moet je eigenlijk niet ook in onderstaand topic een vermelding doen?
 3. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Ik heb de fotograaf van de foto's een belangstellend berichtje gezonden met een vriendelijk verzoek om meer informatie. Hiroshi Tsujihata <spreek dit gerust even een keer of vijf hardop uit voor jezelf> heeft mij bericht dat het een Honda meeting betrof en dat ook de VFR-club bijeen gekomen was bij deze Honda meeting. Verder berichte hij mij dat het NIET in Osaka was (ik had dat gevraagd omdat ik had uitgevonden dat hij daar gewoond heeft). De lokatie waar deze ontmoeting plaats vond was de stad Imabari op een eiland genaamd Hakata Island. Dit eiland is zeer beroemd om zijn zout-productie... (Tja, wie wist dat nu niet...). Ze hadden blijkbaar afgesproken bij een groot winkelcentrum en ik vermoed dat de motoren aan de achterzijde van het winkelcentrum zijn opgesteld, aan de foto's te zien.
 4. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Hier een Duitse VFR-rijder aan het einde van zijn vakantie, op weg naar huis.
 5. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Ik kom tot dezelfde conclusie @VFRené. De persoon die de originele foto plaatste en deelde is een Japanner uit Osaka of uit de buurt van Osaka. Hij schrijft dat het een Honda meeting was.
 6. Aficior

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Teringggggg, wat ziet dat zadel eruit zeg!!
 7. Aficior

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Gefeliciteerd met je prachtige adembenemend mooie Goldwing zeg! Echt schitterend hoor @Athome. Boxer-6. Lijkt wel een Porsche. Ik hoop hem een keer in real life te mogen aanschouwen.
 8. @Petrovski Vrijdag 10 juni 2022 nog even telefonisch contact gezocht met Univé via het Klantenservice telefoonummer: 0592-349 340. Wederom een bijzonder vriendelijk mens (een dame deze keer) aan de lijn gekregen en gevraagd of zij voor mij kon uitzoeken wat nu de de voorwaarden zijn van de Collectiviteitsverzekering Honda VFR Ownersclub. Helaas moest deze dame mij mededelen (in tegenstelling tot de heer die ik vorige week heb gesproken via hetzelfde telefoonummer) dat de korting van deze collectiviteitsverzekering enkel en alleen van toepassing is op de Honda VFR motorfiets en NIET op andere voertuigen van de verzekerde. Ik heb de dame nog gevraagd hoe het dan kon zijn dat die collega van vorige week mij dan iets anders kon uitleggen, maar natuurlijk had zij daarvan geen flauw idee. Het lijkt er dus op Peter (Petrovski) dat wij allebei dezelfde mannelijke mederwerker aan de telefoon gehad hebben die ons allebei dezelfde (verkeerde) informatie heeft verstrekt. (Eén heer tegen twee dames nu). Misschien iets om als aanvullende informatie op de website te vermelden, mocht jij dit ook zo bevestigd krijgen. Daarnaast is het misschien ook wel interesant om te zien waar de Honda Goldwing hun verzekeringen hebben afgesloten? TIP! Coop Klantenkaart programma. Naast dat je de klantenkaart in sommige winkels nodig hebt om gebruik te maken van de zelfscan, hangen er ook leuke voordelen aan de Coop Klantenkaart. Zo krijg je 5 tot 10% collectiviteitskorting bij Univé, én kun je deelnemen aan het Coop Online Sparen-programma. Hiermee spaar je korting op je boodschappen door online te shoppen. (Geen idee waarom de korting 5 tot 10% bedraagt).
 9. Goedemorgen heren, Hartelijk dank voor het delen al uw ervaringen. Zeer waardevol. Ik ga vandaag (vrijdag) de dame van Univé bellen die mij de offerte heeft doen toekomen. Ik ga haar confronteren met de uitleg die ik heb ontvangen van haar collega en de toelichting die ik hierboven van Petrovski heb ontvangen. Ik meld mij terug.
 10. Aficior

  Nieuwe Honda sporttourer

  https://www.motor.nl/nieuws/chinese-fabrikant-benda-onthult-nieuwe-v4-met-150-pk/?utm_source=nieuwsbrief Benieuwd of dit blok los is te bestellen en past in mijn kettingaangedreven VFR800VTEC.
 11. Geachte leden, Op de website van de VFR Ownersclub Nederland staat vermeld dat wij als betalende leden van de VFR Owners Club Nederland (en dat ben ik) aanspraak kunnen maken op een korting bij verzekeringspartner Univé. Het zou dan om een korting van 8% gaan. Donderdag 2 juni 2022 heb ik Univé gebeld en hebben ze mij telefonisch medegedeeld dat deze korting op alle voertuigen van toepassing zou zijn die ik bij hun onderbreng. (Zou in mijn geval 3 auto’s, 1 motorfiets en 3 scooters betreffen). Dan is dus 8% korting best de moeite waard. Nu heb ik dinsdagmorgen 7 juni een offerte ontvangen van Univé en daarin schrijft men dat de VFR Owners Club Nederland korting van 8% alleen van toepassing zal zijn op mijn motorfiets. Zijn er hier mensen aanwezig die op basis van deze aanbieding een verzekering hebben afgesloten bij Univé en kunnen die mij mededelen wat hun is aangeboden? Is de korting nu alleen van toepassing op de VFR Motorfiets of ook op alle overige voertuigen die u daar onder heeft gebracht? Ik ben dus op zoek naar een verzekering waar ik al mijn voertuigen onder kan brengen en waar mijn no-claim van toepassing zal zijn op alle premies van deze voertuigen. Ik dacht dat Univé dan een interessante partner zou zijn, maar ik sta ook open voor andere partijen. Hartelijk dank voor uw meedenken, Robert-Jan
 12. Aficior

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  Kan deze POLL nog mee in de nieuw uit te geven V4? Geen idee wanneer deze POLL sluit, maar wellicht dat er dan nog meer reacties komen van mensen die minder regelmatig online zijn?
 13. bevalt prima laten we maar over merken houden yamaha honda kawasaki suzuki bmw harley jawa vergelijken is moeilijk kwa motorblok gevoel  komt de magna 750 het dicht in de buurt  heb overal op gereden van mij zelf of die van anderen deze gekocht van de 6de eigenaar  technisch zwaar verwaarloos dus werk aan de winkel

  1. Aficior

   Aficior

   Zo dan. Ruim voldoende ervaring dus. Gaaf hoor.

   M.b.t. technische vragen kun je veel vinden of altijd vragen op het forum. Er is veel kennis en vriendelijke hulp beschikbaar.

   Vind je het goed wanneer ik deze wisseling in jouw voorstel topic plak? Om het bij elkaar te houden?

    

   Hartelijke groet,

   Robert-Jan

  2. moterhead

   moterhead

   ik vindt het best mvg rob

 14. Yep @RoelH. Was alleen in de maand mei. Ik ben altijd rond augustus / september aan de beurt.
 15. Aficior

  DB Meting

  Ik heb wel een DB-meter. Geen hele dure. Kan die wel een keer meenemen wanneer mensen willen testen. Past in mijn tanktasje.