Ga naar inhoud

Bas750

Forumlid
  • Items

    147
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Bas750 won de laatste dag op 5 januari 2022

Bas750 had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Flevoland

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bas750's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Conversation Starter

Recente badges

75

Reputatie

  1. Ben nog niet toegekomen aan de boel bij elkaar pakken voor foto’s…. Druk druk. bij deze dan. carburateurs twijfel ik nog over. rest is als genoemd. Edit, niet op de foto; een roestvrije tank, staat in grondverf.
  2. Ben nog niet toegekomen aan de boel bij elkaar pakken voor foto’s…. Druk druk.
  3. Na de verkoop van de viffer heb ik nog een shitload aan reservedelen, met name kuipwerk, liggen. Het 1 mooi, het andere minder mooi. Het zijn alle kuipdelen rondom. Verder nog een complete, niet doorgerotte, uitlaat. 2 koplampen, knipperlichten, hugger, etc. Eigenlijk het liefst alles in 1 koop. Ik heb nu nog even geen plaatjes, vanwege werk zal dat as weekend worden. Die plaatjes houden jullie dus nog te goed. Richtprijs, alles bij elkaar, 225€ locatie is Lelystad. Groet, Bas
  4. Allen; Thnx! @klein zoiets zocht ik 👍🏻!
  5. Lang geleden dat ik wat gepost heb, ik had niks te melden denk ik. Anyway, over synchroniseren is al een helboel gevraagd en geschreven, maar, hoe doe je dat nou goed bij de 36-2? Ik heb een carbtune, volgende week ook een goede carburateur schroevendraaier ( zo’n lange, ik was het verbranden van de hand zat). Maar, hoe doe je het nou goed? Er is nergens een duidelijke beschrijving hoe het moet, kennelijk moet je zoiets zelf leren of overgedragen krijgen. Wat mij vertelt is: beginnen met cyl 1 & 3, die bij elkaar brengen( 1 niet afstelbaar) en dan cyl 2 & 4. Is dat correct? Wat ik gemerkt heb is dat alles effect heeft op elkaar. Volgende domme vraag: naar rechtsdraaien van de stelschroef, willekeurig welke in dit geval, resulteert in een hoger of lager vacuum? Waarom vraag ik dit? Welnu, vorige week een eerste poging gedaan, stond eigenlijk daarna best goed, daarna proberen het nog neter te krijgen om te eindigen met alles uit het lood. Ik heb het maar laten oplossen door degene die het altijd al deed, maar ik wil dit ook zelf kunnen, en het zal voor een halve td’r ( die ik ben) geen rocket science zijn maar soms is om hulp vragen gewoon slimmer. Dus, wie legt het even helder uit?
  6. Motorparts online. Toevallig een beetje aan het surfen, en daar stond ie in ene. En voor de helft van de marktwaarde, het was echt een no-brainer. Meteen gekocht.
  7. Vandaag door de postbode gebracht
  8. 8 spaaks wiel op de kop getikt, als die binnen is, volgt plaatje. Voor een mooie prijs, dus blij mee.
  9. Was wel ff nieuwsgierig hoe het er bij dr de mijne voorstond; prima in het vet, dus ff schoongemaakt, en een nieuwe dot vet erbij, en weer in elkaar. Hogedrukreiniger komt er niet op, maar ja, je weet niet wat vorige eigenaren gedaan hebben.
  10. @AFS Motorparts dat is een antwoord waar je iets mee kan! ( aan te weinig smeren van het linksysteem ben ook ik schuldig, staat wel op het lijstje, maar ja, tijd en zin🤔, toch zou ik op die plek dat goedkope ding gebruiken) @klein dan valt het mee idd!
  11. Zo lust ik er nog wel 10. Een lager is een lager, en voor die plek heb je geen hoog belastbaar lager nodig. Onderbouw even welke problemen je zou kunnen krijgen door een, volgens jou, te goedkoop lager te gebruiken op een plek die weinig belasting kent, goed vet en goede stofkappen lijken me op deze plek meer van essentie.
  12. Voor dat lager durf ik die prijs wel aan, dik in het vet, het hoeft enkel maar een beetje te roteren, er zit niet eens een volledige rotatie in, er komt amper belasting op. Voor een wiellager zou ik idd skf nemen.
  13. Bas750

    Spuiten

    Zou best kunnen, toen ik mijn LandRover spoot, moest daar op blank alu eerst ets op, is wel al een best poosje terug.
  14. Hoe kom jij nou aan 45€? 13,50 x 2=27 lager 8,50x 2=17 bus 4x4,50=18 stofkap tot:62 vind het nog meevallen… maar ja, die lagers kunnen goedkoper! Betere prijs is 1,80€… lager nummer gegoogeld, dan kom je op deze afmetingen uit. Lagers bij een lagerboer kopen scheelt nogal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...