Jump to content

Dennis.

Lid VFROC
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dennis. last won the day on February 27 2021

Dennis. had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent
About Dennis.
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 06/12/1980
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Hedel
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Blauw
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,338 profile views
 
 1. Dennis.

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Nieuwe Fulbat gel accu aangekocht bij motorstroom.
 2. Dennis.

  Kappen 5e gen

  Zie onderstaande link mp: https://link.marktplaats.nl/m1710400579?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios Wel in blauw en sommige delen beschadigd.
 3. 19mm is je balhoofd, Ik zou voor deze gaan: https://www.emounting.nl/ultimate-addons-balhoofd-montagesteun-b-kogel-balh.html Ik heb zelf deze balhoofdsteun, RAM-B-342U. Maar als ik het over moest doen zou ik voor de ultimate addons balhoofdsteun gaan. Die ik nu heb zit niet echt lekker, valt er niet uit maar zit ook niet echt vast.
 4. Dennis.

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Bagster zadel via mp aangekocht.
 5. Dennis.

  Hyperpro kit plaatsen prijs

  https://hyperpro.com/wp-content/uploads/2018/02/Prijslijst-2018-Hyperpro-service-center.pdf Prijslijst incl. & excl. montage. is wel van 2017, prijzen zullen mss iets verhoogt zijn.
 6. Dennis.

  Filmkes van en op de VFR

  Kwam dit filmpje tegen op the web.
 7. Dennis.

  lekke band?

  Je vermoeden is goed, inderdaad hele wiel in een speciekuip met water onderdompelen. ANWB heeft op deze manier een klein lek in mijn autoband getraceerd en prop geplaatst.
 8. Dennis.

  lekke band?

  Optie om wiel/Band eraf te halen en speciekuip te vullen met water en opzoek naar de luchtbelletjes.
 9. Dennis.

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  SW-Motech micro pro tanktas (je) 3-5ltr. aangekocht. Hopelijk binnenkort testen bij een VFROC toerrit!
 10. Geen dank Michel, tijdje terug ook aan het spelen/uitzoeken geweest met mijn nieuwe TT550. Volgens mij is die optie om met BT te delen geschrapt in de TT550 en is het niet meer mogelijk, vorige versies konden dit wel na mijn weten.
 11. MyDrive app (IPhone) werkt bij mijn ook niet stabiel met TT 550, ene keer lukt alles mbt routes maken en inladen en soms lijkt niks te werken. Via Web gaat alles wel perfect. Hopend op een goede update van de app. De 550 hoef je niet meer aan de computer te hangen kunt via WiFi de routes inladen die je gemaakt hebt.
 12. Dennis.

  Spyball gedoe

  Fijn dat het gelukt is, top! Je bent ook erg welkom om Lid te worden van VFROC 💪🏻
 13. Dennis.

  Spyball gedoe

  Zal je zo de schema’s die ik heb toe sturen. Zit ook nog een foto bij, van een Kawa maar principe is het zelfde als voorbeeld. achterkap moet je wel even demonteren om werkruimte maken, spyball kastje van frame loshalen en dan stekker los schroeven van het spyball kastje, de tekening met codering erbij en doorverbinden met elektra draad / koper. Tip. Houd de tekening van de afbeelding stekker met nummering niet onderste boven, dan klopt de nummering niet, ik spreek uit ervaring🙈.
 14. Dennis.

  Spyball gedoe

  Geen dank, de nummers op het schema weergegeven, heb een tekening van met de stekker nummering erbij. Uit mijn hoofd 7-8 en 12-12 met elkaar doorverbinden. Kan je deze wel toesturen? Het spyball kastje zit inderdaad achter rechts midden boven de uitlaat. VFR800fi 2001
 15. Dennis.

  Spyball gedoe

  Je kan het alarm overbruggen, door de stekker los te halen van spyball inbouwkastje. En met 2 stukjes elektra draad de juiste ingangen van de startonderbreker te vinden in de stekker. Ligt eraan welke type bij mijn was het een dubbele onderbreking. Ik heb de schema’s en stekker codering digitaal, ga dit alleen niet zo openbaar plaatsen. Ik heb het alarm zelf half uitgebouwd, stekker ligt nu vast onder het zadel met de overbruggingen erin. schema’s gevonden via het web 😉