Ga naar inhoud

Houthakker

Forumlid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Houthakker won de laatste dag op 22 januari 2019

Houthakker had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Veldhoven

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Houthakker's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

12

Reputatie

  1. Hier is het hele verhaal te lezen: https://www.vfrdiscussion.com/index.php?/forums/topic/75243-my-95-vfr-sf-project-the-process/
  2. Begin september. ECU firmware reflash bij Sabsteef. Vooral het onregelmatige lopen bij lage toerentallen begon me steeds meer te irriteren. Na de reflash is dat helemaal opgelost. Petje af voor Sabsteef. Begin oktober. Nieuwe Michelin Road 5 Trail achterband. Het profiel was na 6500 km nog prima, alleen zat er een spijker in. Helaas pindakaas.... Half oktober. Wat heb ik “gekocht”? Een zeer grote beurt (48000 km), professioneel uitgevoerd door Johan. Kleppen stellen, balhoofd lager vervangen etc. Het leuke is dat Johan aan het eind van iedere dag foto’s stuurt over de voortgang. Johan is er een aantal dagen mee bezig. Wanneer je dan wegrijdt uit Zwolle met je glimmende brommer voel je je de koning te rijk.
  3. Ik heb ‘m achter het linker paneel gemonteerd, idd rechtop.
  4. Een Stebel Nautilus compact gekocht en gemonteerd. Heel wat meer herrie dan de standaard (110 db) toetert.
  5. Ik heb niets te sleutelen, maar ik kom graag kijken!
  6. Vraag over de achtervering van de CT, het linksysteem. Moet dit, eens in de zoveel tijd, gesmeerd worden? Van een collega met een FJR weet ik dat het linksysteem behoorlijk vast kan gaan zitten wanneer er niets aan gedaan wordt (en wanneer je zomer en winter rijdt).
  7. Algemene vraag over cardanreakties. Bij bmw hebben ze paralever in ‘t leven geroepen om dit tegen te gaan. Maar hoe heeft Honda dit bij de VFR1200 aangepakt? Technische interesse, niet meer dan dat. Ben benieuwd naar jullie info.
  8. De voorvork keerring van mijn 1200X ziet er anders uit dan ik gewend ben, er zit een spiraalveer omheen. Is dit standaard op de CT? Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...