Jump to content

Philippe

Forumlid
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Philippe last won the day on March 8 2021

Philippe had the most liked content!

Community Reputation

12 Good
About Philippe
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 01/13/1965
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Posterholt
 • Interesses
  Formule 1, exotische verre reizen, op stap gaan.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zilver
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Waar heb je die stuurverhogers besteld. Indien ze rechtstreeks uit Engeland komen zou je dan ook de invoer en afhandelings kosten met ons willen delen.
 2. Hoi Daniël, dat verklaart veel. Met de foto’s gaat het zeker ook lukken. Bedankt 👍
 3. Ha Daniël, het was al gelukt om de juiste lampjes te vinden maar heb tevens de volgende vraag. De Facebook link die je vermeld ivm de aansluiting krijg ik niet aan de praat. Ben inmiddels ook lid op dat forum maar krijg wanneer ik de link aanklik niets te zien. Ook niet als ik de link kopieer en in de zoekbalk plak op het forum. Heb jij enig idee wat ik verkeerd doe.
 4. @DaniëlU Ik heb je verslag gelezen over de switchback knipperlichten. Ik heb de link van aliexpress bekeken maar daar staan 3 verschillende types, zou jij me kunnen aangeven welke van de 3 ik moet hebben. En moet ik daar dan ook ander sockets voor hebben of passen die in de originele lamphouders. En als laatste vraag waar heb jij de heldere knipperlichten besteld. m.v.g. Philippe
 5. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  @bjautoIk heb exact dezelfde en het past buiten verwachting goed.
 6. Philippe

  Proefrit.

  Vandaag even een proefrit gemaakt van zo’n 75km nadat ik een standaard kleine beurt heb uitgevoerd met een mod en het plaatsen van handvat verwarming. Het viel tijdens deze rit gelijk erg op dat de motor er goed reageert op het gas geven vanuit een laag toerental. Kunnen jullie mij vertellen in hoeverre dit te maken kan hebben met de nieuwe bougies of ligt het toch meer aan de flapper en pair valve mod. Verder kon ik ook goed het verschil merken dat bij het inkomen van de vtec bij ongeveer 7000 toeren veel soepeler ging dan voorheen.
 7. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Klopt niks te zien ik weet ook niet wat ik verkeerd heb gedaan en ik kreeg het ook niet weg.
 8. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Ja was even puzzelen maar het resultaat is beter dan verwacht. Ook met de zon in de rug duidelijk te zien. In Engeland hebben ze ook een 3D geprinte versie maar met de ellende van de Brexit wordt het een stuk minder interessant om daar iets te bestellen ivm douane kosten.
 9. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  @CaseIk heb een zwarte pg21 wartel (foto) gebruikt die je normaal gesproken in een elektromotor draait als kabel invoer. De zwarte plastic moer ervan af draaien en het schroefdraad gedeelte op maat van de indicator in zagen tot en met de zwarte plastic zeskant. Daarna de plastic moer ook aangepast zodat deze weer ten dele over de indicator op de schroefdraad past en geborgd met een ty-rap eromheen. Dit geheel in gebouwd in een bracket wat ik in Engeland heb besteld. Deze is precies op maat voor de meest voorkomende inbouw instrumenten en vast te maken met de boutjes van het contactslot zoals ook Denniskee dat vermoedelijk heeft gedaan.
 10. Philippe

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Toch maar eens de gear indicator en usb/voltmeter op de plaats gezet waar ik ze graag had.