Ga naar inhoud

dendro

Forumlid
  • Items

    162
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Winterswijk

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

572 profielweergaven

dendro's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

42

Reputatie

  1. Mijn vfr is 28 jaar oud met 97000 km op de klok en ik hoor mijn koppeling nauwelijks. Als het ECHT rauw klinkt lijkt me dat niet echt 'vfr' en zou ik het toch nakijken.
  2. Het lijkt meer op een allroad dan op sport/toer wat mij betreft.
  3. Daarom is er ook geen oplossing voor iedereen. Iemand die 20.000km woon/werk rijdt zal levensduur, grip in regen en kou kunnen waarderen. Als iemand slechts 3000km sportief per jaar rijdt zal er het liefst goede plakkers onder zetten. Levensduur wordt dan een stuk minder belangrijk. Het blijft tich een kwestie van proberen wat jou het best bevalt. Af gaan op het oordeel van anderen pakt lang niet altijd goed uit als het om banden gaat.
  4. Soms kan het verrassend goed uitpakken. Zo heb ik eens een cb500 gekocht met een low low low budget Conti motion voorband. Deze band had echter supergoede grip! Ik kon hem hard de bocht in remmen zonder problemen. Een band hoeft niet perse duur en complex te zijn om te voldoen.
  5. We gaan het meemaken komende winter. Ik rij meestal wel door tot -5 ongeveer. Veel zit ook tussen de oren. Bij mij ook. Doe je niets aan. 😀
  6. Zoveel mensen zoveel meningen. Zoals altijd. De meeste mensen zweren bij de Road5. Voor mij is de GT2 een K.. band. In de zomer prima maar swinters als het koud is grip 0. Met de T32 ben ik voorlopig wel blij.
  7. Als dat zo is zetten we er toch gewoon een weerstand tussen? 'Probleem' opgelost.
  8. Je moet toch zonder licht kunnen rijden zonder dat je sr overlijdt?
  9. Als hij het maar doet toch? 🙈
  10. Het gevoel van trillen kun je ook krijgen door een stuiterend voorwiel. Dat had ik ook. Niet bij zachtjes remmen, maar trek je de rem goed aan, dan wel. Bij mij was het weg toen ik nieuwe veren monteerde. Misschien ook even checken?
  11. Vanmorgen blauwe vfr vtec gespot in de stromende regen op de rotonde bij Ruurlo. Ik op rode vfr750f rc36-2
  12. Hoe bestel je dat zo rechtstreeks uit japan
  13. Hier zit wel heel veel speling op. Ook niet geweldig voor je kleptiming en de kettinggeleiders. Ik had ze al lang vervangen. Nu besef ik me pas hoe geweldig tandwielaangedreven nokkenassen zijn.
  14. Bij mij duurtje het een rondje langs de motorfietsen, even kijken bij de kleding afdeling en twee bekertjes koffie. Dus ook zo'n anderhalf uur denk ik 😄
  15. Ja dat zijn pinuts voor een ervaren monteur. Ik was anderhalf jaar geleden 275 kwijt incl Hyperpro veren +olie. Inclusief polijsten chroomwerk. Klaar terwijl u wacht. Ik kwam toen wel met losse poten, maar zoals gezegd scheelt dit een aantal tientjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...