Ga naar inhoud

Madfred999

Forumlid
  • Items

    547
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    43

Madfred999 won de laatste dag op 5 oktober 2023

Madfred999 had de meest gelikete inhoud!

Over Madfred999

  • Verjaardag 28-09-1957

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Grave
  • Interesses
    Motor rijden, voetbal, Formule 1, reizen.

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

1831 profielweergaven

Madfred999's prestaties

VFR rijder

VFR rijder (7/10)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well

Recente badges

646

Reputatie

  1. Inderdaad, ik zou het echt vervelend vinden als deze (prettige) dagen voorbij zouden zijn. Helaas is mijn garage, zelfs indien opgeruimd, te klein 😉
  2. De laatste keer is dus 14 september, zet ik alvast in mijn agenda. En aangezien de dagen bij Rikus ook gestopt zijn, is dat het einde van deze ontmoetingen?
  3. Op deze datum ben ik helaas verhinderd. Maar, op één na laatste sleuteldag in Delft?
  4. Dat zou zomaar kunnen! Ik heb de modificatie uitgevoerd aan de handleiding.
  5. Hieronder de link van de modificatie zoals ik die bij mijn VTEC heb uitgevoerd. https://www.motor-forum.nl/threads/vfr-topic-deel-12-de-zomer-in-knallen-met-v4.413315/post-30907996
  6. Ik heb foto's gemaakt, staan volgens mij ook ergens op het forum. Aannemelijk bewijs niet direct, alleen de constatering dat de stator langer meegaat dan de vorige. Dat kan natuurlijk ook heel veel andere oorzaken hebben.
  7. Ik heb bij mijn VFR800VTEC een extra "spoelpoort" gemaakt in het deksel, en een bestaande vergroot. Hierdoor krijgt de stator meer olie, en wordt dus beter gekoeld. Dit is nu sinds 2 jaar zo, ongeveer 10.000 km. Tot nu toe geen problemen gehad. Ik moet effe opzoeken hoe ik dat precies gedaan heb.
  8. Inmiddels is het nieuwe relais binnengekomen. Ik heb het geïnstalleerd, samen met de "nieuwe" stuurschakelaar. Hopelijk kan ik deze week wat tijd vrijmaken om te gaan rijden, en dus te testen. Het nieuwe relais is trouwens instelbaar, de knipperfrequentie kan op drie verschillende snelheden worden gezet.
  9. Gisteren had ik zowel naar Delft als op de terugweg een probleem met de richtingaanwijzers. Na een tijdje rijden werken de richtingaanwijzers niet meer. Er zit een Smart Turn System op, ik heb al een nieuwe onder garantie ontvangen, en ook geïnstalleerd. Probleem blijft hetzelfde. Ik dacht eerst aan de linker stuurschakelaar, maar als het probleem optreedt dan werken de alarmlichten ook niet. Ik verdenk nu het (vermogens onafhankelijk) relais. De richtingaanwijzers achter zijn omgebouwd naar LED, aan de voorzijde naar Switch Back LED. Zoals gezegd, als ik ga rijden werkt alles perfect, na een tijdje (half uur tot een uur) kan ik proberen wat ik wil, richtingaanwijzers (zowel rechts als links) doen niks. Ook op het dasboard gebeurt er niks, op heel kortstondig oplichten van de indicator. Soms verdween het probleem spontaan. Soms moest de motor van contact om het weer te laten functioneren. Gisteren hielp echter niets. Dus het lijkt me temperatuur gerelateerd. Gisteren was het best warm, in de middag dan. Ik heb de motor gisteravond weggezet, ik was te moe om wat te gaan uitzoeken. Vanochtend was het probleem natuurlijk weer weg. Toch de voorkant losgehaald om te kijken, alles zit goed aangesloten. Ik heb met een verfafbrander het relais opgewarmd, maar ik kon het probleem niet reproduceren. Dus heb ik nu maar een nieuw relais besteld, deze komt als het goed is dinsdag of woensdag binnen. In de tussentijd ga ik nog het binnenwerk van de stuurschakelaar vervangen, dan zou het weer in orde moeten zijn. Dit is natuurlijk niet de juiste manier van storing zoeken, maar als het probleem niet aanwezig is kun je het ook niet vinden. Daarbij, de stuurschakelaar is een beetje gammel, dus vervangen is geen overbodige luxe. En het relais kost maar €9,99 met gratis bezorging. Dan is alles vervangen wat met de richtingaanwijzers te maken heeft, op de bekabeling na. Heeft iemand hier nog een ander idee?
  10. @B-one Nog iets kunnen vinden, probleem opgelost?
  11. Ik ben inmiddels voorzien, op de sleuteldag lagen er wat onderdelen van Wim (nou ja, niet van Wim maar van zijn motor), en daar zat ook een linker stuurschakelaar bij. Die heb ik overgenomen, samen met een verlengd ruitje. Dus dit topic mag dicht.
  12. @skippy Sterkte met je herstel. Hopelijk valt de schade aan je motor mee. Wat betreft de sleuteldag zelf, het was gezellig. Samen met @Smuigerwat gesleuteld. Daarna nog een soort Marktplaats meeting gehad waarbij oa meerdere ruitjes van eigenaar zijn gewisseld. De terugweg verliep beduidend beter dan de heenweg, geen dichte mist, en het "nieuwe" ruitje voldeed prima! Al met al een geslaagde dag.
  13. Tot nu toe weinig plezier, het is ontzettend mistig, niet echt fijn rijden zo.
  14. Zo, gereedschap ingepakt, Cardo opgeladen, straks effe tanken en dan op pad richting de enige file in Nederland, de N470 in Delft!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...