Ga naar inhoud

Poekman

Lid VFROC
  • Items

    102
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Poekman won de laatste dag op 7 oktober 2019

Poekman had de meest gelikete inhoud!

Over Poekman

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Haastrecht

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Poekman's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

42

Reputatie

  1. Afgelopen donderdagmiddag 19-8 rond 17:00 bij de Goudse Poort (Hamstergat) in Gouda een VFR800 Fi Anniversary Edition met twee topkoffers (een extra zwarte koffer voor de normale gemonteerd zag ik). Je stond bij het stoplicht voor linksaf en reed richting het station/centrum via de Burgemeester Jamessingel. Ik was op de fiets en stak over bij het stoplicht.
  2. Nice!! Die heb ik ook. Alleen het logo is eraf gedraaid bij mij (vond ik wat chiquer). Bevalt mij prima tot nu toe!
  3. SW-Mototech Daypack. Super tassie!! Niet goedkoop, maar zeker zijn geld waard.
  4. Tijdje stil geweest hier, maar weer een aantal kleine dingetjes aangepast tussen het rijden door. Nieuw ruitje + spiegels van Ali. Ziet er strakker uit vind ik zelf, pasvorm is ook verbazingwekkend goed. Ben benieuwd hoe het rijdt vergeleken met de hoge ruit van Givi. En de schakelaar van de HVV verplaatst en op een beugel gemonteerd: (alleen nog ff plakband van kroonplaat verwijderen)
  5. Aaah ok. Jah dan snap ik het verschil wel incl een luxe logo. Ja spuiten zou idd kunnen, of een sticker met een Honda logo er overheen
  6. Best prijzig voor één zo'n kapje. Ik heb deze: https://www.ebay.nl/itm/324130476228?hash=item4b77ae90c4:g:GzMAAOSwOVpXUpqi Maar zwarte kan ik niet vinden helaas..
  7. Als ik op de VFR zit kom ik zowat nooit een mede-viffer tegen.. duss: Vanmiddag tussen 12:30-12:45 op de Henegouwerweg in Waddinxveen; een grijze VTEC met Leovince(?) uitlaat en wheelstriping volgens mij. Je reedt richting de Coenecoop brug, ik liep met een aantal collega's in het 'parkje' ernaast. En vanmiddag om 17:15 op de Burgemeester Jamessingel in Gouda; een rode VTEC (mooie kleur trouwens!) met standaard uitlaat en zijkofferrekken. Je reed richting het Albert-Plesmanplein. Ik fietste op het fietspad ernaast op een belachelijk hoge fiets
  8. Klopt, hij is van maart 2004. Ik heb nu 2800 km gereden in ongeveer 1,5 jaar (1 jaar niet gereden vanwege ziekte) dus dat is wel ff wat anders dan 7200 km in 15 jaar Voor mij zijn dit veel km's hoor in zo'n periode haha. Maar hoop dit jaar nog meer km's te kunnen rijden want sinds hij bij Johan is geweest is dit echt een heerlijke stuurfiets geworden, zo blij mee!
  9. Afgelopen weekend een nieuwe helm aangeschaft en dat moest even getest worden. Gistermiddag uiteindelijk een prima weertje (wel wat wind, maar dat mag de pret niet drukken op een VFR) dus even een klein rondje gemaakt. En toen kwam dit ineens op mijn display tevoorschijn Inmiddels ook een paar kleine upgrades gedaan, zal binnenkort in het zonnetje nog wat foto's schieten.
  10. Ooooow jaa daar!! Nu herken ik het. Volgens mij heb ik daar nog nooit gereden met de motor haha. Wel met de fiets op het fietspad..
  11. @VFR_fan waar is dit? Woon namelijk ook in de Krimpenerwaard
  12. Brandstofpomp en niveaumeter zijn ook vervangen. Maar ja, je hebt zeker een punt. Heb ook totaal geen spijt van deze aankoop. Echter, als ik me wat meer verdiept had vooraf in dit type motoren had ik misschien een iets nieuwer bouwjaar kunnen kopen met wat meer km's voor hetzelfde geld. Maar goed, dat is achteraf praten. Het was altijd al een droom van me om dit type motor te rijden en als je dan ineens eentje (in de buurt) tegenkomt kan het snel gaan!
  13. Dankjewel voor je complimenten! Ben er ook onwijs blij mee. Het is nu echt mijn 'eigen' motor geworden. Kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. M'n vorige Honda heb ik 10 jaar gereden (en die was eigenlijk te klein voor mijn postuur) dus ik hoop hier ook nog jaaaren mee vooruit te kunnen! Zolang er benzine aan de pomp te verkrijgen is zullen we maar zeggen. Lijkt mij echt gaaf om in Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland mee te toeren. Had vorig jaar een bochtentraining/cursus op het programma staan maar dat is helaas niet doorgegaan. Dus nog genoeg te ontdekken met deze motor in de toekomst!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...