Jump to content

Poekman

Lid VFROC
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Poekman last won the day on October 7 2019

Poekman had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent
About Poekman
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Haastrecht
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Blauw
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Poekman

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Afgelopen donderdagmiddag 19-8 rond 17:00 bij de Goudse Poort (Hamstergat) in Gouda een VFR800 Fi Anniversary Edition met twee topkoffers (een extra zwarte koffer voor de normale gemonteerd zag ik). Je stond bij het stoplicht voor linksaf en reed richting het station/centrum via de Burgemeester Jamessingel. Ik was op de fiets en stak over bij het stoplicht.
 2. Poekman

  Bar risers VFR 800 VTEC

  Nice!! Die heb ik ook. Alleen het logo is eraf gedraaid bij mij (vond ik wat chiquer). Bevalt mij prima tot nu toe!
 3. Poekman

  Project: The Pearl Heron Blue Beast

  Poetsbeurtje...
 4. Poekman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  SW-Mototech Daypack. Super tassie!! Niet goedkoop, maar zeker zijn geld waard.
 5. Poekman

  Project: The Pearl Heron Blue Beast

  Tijdje stil geweest hier, maar weer een aantal kleine dingetjes aangepast tussen het rijden door. Nieuw ruitje + spiegels van Ali. Ziet er strakker uit vind ik zelf, pasvorm is ook verbazingwekkend goed. Ben benieuwd hoe het rijdt vergeleken met de hoge ruit van Givi. En de schakelaar van de HVV verplaatst en op een beugel gemonteerd: (alleen nog ff plakband van kroonplaat verwijderen)
 6. Poekman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Aaah ok. Jah dan snap ik het verschil wel incl een luxe logo. Ja spuiten zou idd kunnen, of een sticker met een Honda logo er overheen
 7. Poekman

  Het aankopen show-off topic (deel 4)

  Best prijzig voor één zo'n kapje. Ik heb deze: https://www.ebay.nl/itm/324130476228?hash=item4b77ae90c4:g:GzMAAOSwOVpXUpqi Maar zwarte kan ik niet vinden helaas..
 8. Poekman

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Als ik op de VFR zit kom ik zowat nooit een mede-viffer tegen.. duss: Vanmiddag tussen 12:30-12:45 op de Henegouwerweg in Waddinxveen; een grijze VTEC met Leovince(?) uitlaat en wheelstriping volgens mij. Je reedt richting de Coenecoop brug, ik liep met een aantal collega's in het 'parkje' ernaast. En vanmiddag om 17:15 op de Burgemeester Jamessingel in Gouda; een rode VTEC (mooie kleur trouwens!) met standaard uitlaat en zijkofferrekken. Je reed richting het Albert-Plesmanplein. Ik fietste op het fietspad ernaast op een belachelijk hoge fiets
 9. Poekman

  Project: The Pearl Heron Blue Beast

  Klopt, hij is van maart 2004. Ik heb nu 2800 km gereden in ongeveer 1,5 jaar (1 jaar niet gereden vanwege ziekte) dus dat is wel ff wat anders dan 7200 km in 15 jaar Voor mij zijn dit veel km's hoor in zo'n periode haha. Maar hoop dit jaar nog meer km's te kunnen rijden want sinds hij bij Johan is geweest is dit echt een heerlijke stuurfiets geworden, zo blij mee!
 10. Poekman

  Project: The Pearl Heron Blue Beast

  Afgelopen weekend een nieuwe helm aangeschaft en dat moest even getest worden. Gistermiddag uiteindelijk een prima weertje (wel wat wind, maar dat mag de pret niet drukken op een VFR) dus even een klein rondje gemaakt. En toen kwam dit ineens op mijn display tevoorschijn Inmiddels ook een paar kleine upgrades gedaan, zal binnenkort in het zonnetje nog wat foto's schieten.
 11. Poekman

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Ooooow jaa daar!! Nu herken ik het. Volgens mij heb ik daar nog nooit gereden met de motor haha. Wel met de fiets op het fietspad..
 12. Poekman

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  @VFR_fan waar is dit? Woon namelijk ook in de Krimpenerwaard
 13. Poekman

  Kilometerstanden bij aankoop.

  Brandstofpomp en niveaumeter zijn ook vervangen. Maar ja, je hebt zeker een punt. Heb ook totaal geen spijt van deze aankoop. Echter, als ik me wat meer verdiept had vooraf in dit type motoren had ik misschien een iets nieuwer bouwjaar kunnen kopen met wat meer km's voor hetzelfde geld. Maar goed, dat is achteraf praten. Het was altijd al een droom van me om dit type motor te rijden en als je dan ineens eentje (in de buurt) tegenkomt kan het snel gaan!
 14. Poekman

  Project: The Pearl Heron Blue Beast

  Dankjewel voor je complimenten! Ben er ook onwijs blij mee. Het is nu echt mijn 'eigen' motor geworden. Kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. M'n vorige Honda heb ik 10 jaar gereden (en die was eigenlijk te klein voor mijn postuur) dus ik hoop hier ook nog jaaaren mee vooruit te kunnen! Zolang er benzine aan de pomp te verkrijgen is zullen we maar zeggen. Lijkt mij echt gaaf om in Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland mee te toeren. Had vorig jaar een bochtentraining/cursus op het programma staan maar dat is helaas niet doorgegaan. Dus nog genoeg te ontdekken met deze motor in de toekomst!