Ga naar inhoud

Michjo65

Forumlid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Arnhem

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Michjo65's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

3

Reputatie

  1. Mijn dealer adviseerde om met m'n VFR1200DCT uit 2010, die volgens de tabellen geschikt is voor E10, toch vooral de duurdere premium benzine's te tanken. Daar staat gewoon de verplichte E5 stikker bij maar bevat meestal geen of minimaal bio-ethanol. Zie ook https://www.nieuwsmotor.nl/motornieuws/24931-duurdere-e5-super-benzine-bevat-meestal-geen-bio-ethanol . Ik neem iig geen risico.
  2. Vlak voor de "intelligente lockdown" mijn Kawa ZZR1200 ingeruild voor deze, had ik veel eerder moeten doen Intussen nodige dingen aan veranderd, zoals middenbok, ander scherm en zadel, aansluitingen voor Navi, USB en inmiddels de 45L top box (niet op de foto).
  3. Ik heb een GoRider Excalibur XL met een RAm mount in het balhoofd, werkt voor mij heel goed. Aangezien ik meer accessoires aan te sluiten had naast de navi (USB in de kuip, navi, acculader stekker) werd het wel heel vol op de accu en heb ik wederom gebruik gemaakt van een Fuzeblock van Nippy Normans uit de UK. Niet goedkoop maar maakt het aansluiten van veel accessoires wel heel overzichtelijk. Maar 1 gezekerde aansluiting naar de accu, in het blok kies je dan voor een switched voeding of niet en iedere aansluiting heeft zijn eigen zekering.
  4. Ik wil geen reclame maken voor (commerciele / niet gratis) routeplanners, maar er zijn veel betere en gebruikersvriendelijker apps/programma's dan Basecamp, ook voor de PC.
  5. Voor de Facebookers onder ons: "GPS-routes voor en door Motorrijders"
  6. Het lijkt erop dat je de small versie hebt van deze tankadapter. Er is ook een Large versie van, nu weet ik niet of die wel past. Het is even de vraag waarvoor je hem zou willen gebruiken, maar er zijn legio oplossingen van Ram mount te vinden. Zelf gebruik ik een balhoofd adapter van Ram mount voor mijn GoRider Excalibur XL navi.
  7. Ik heb voor mijn GoRider Excalibur XL een RAM mount in het balhoofd gezet, moet wel stevig aangedraaid worden maar werkt uitstekend en goed in beeld. Mijn telefoon (die ik niet voor Navi gebruik dus) zit in een tanktas met een USB aansluiting in de kuip, zou ook kunnen.
  8. @JooST, bedankt voor je respons. Op https://www.bike-parts-honda.be/honda-motorfietsen/1200-MOTO heb ik ook alle modelnrs teruggevonden. Ik heb nu waarschijnlijk de allerlaatste nieuwe 45L in de juiste kleur (Prominence Red) in NL (of EUR of...) weten te vinden en met de juiste carrier past die inderdaad perfect op de originele bagagedrager. Ik heb helaas nog niet genoeg postings om de 31L op de marktplaats in dit forum te zetten, dus dat zal ergens anders moeten.
  9. Hi, ik heb een 2010 VFR1200F met originele topkoffer (en zijkofffers) in kleur, dit is alleen de 31L topkoffer. Vanaf model 2012 is er een 45L topkoffer en volgens de datasheets is deze niet compatible met model 2010/2011. Iemand enig idee waarom en of dat niet pas te maken is? Of heeft het met type goedkeuring van de drager van de 2010 te maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...