Jump to content

Valkje

Forumlid
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Valkje last won the day on May 19 2020

Valkje had the most liked content!

Community Reputation

19 Good
About Valkje
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Locatie
  4413 at
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 94-97 VFR750
 • De mijne is
  Rood
 
 1. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Nou ik heb de folie zelf geplakt en Dat viel al niet mee op de kont laat staan op een spatbord.. Als je ze het ziet doen die jongens lijkt t best makkelijk. Haha maar dat valt vies tegen!!
 2. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Ik heb hier en daar wat research gedaan..er zijn er zelfs die hem zonder problemen weggehaald hebben. En normaal zit t kuipwerk er omheen wat nu niet meer t geval is. Plus zijn de olieen van tegenwoordig ook beter geworden. Vorig jaar een kleine 400 km mee gereden zonder problemen. Dus so far so good!
 3. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  En zie hier het eindresultaat. Ik vindt hem leuk. Rijd ook leuk, Anders dan mijn gsxr750 k7. Maar het is ook niet te vergelijken natuurlijk! Vandaag de suus eens uitlaten. Morgen de vfr! Fijne paasdagen iedereen!
 4. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Nieuwe koplampsteuntjes laten maken door een maatje van me mbv een lasersnijden. Goed kijken, Met hondalogo!
 5. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Frame,achterbrug,wielen en alle delen gestraald en opnieuw gespoten.
 6. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Het is al weer even geleden. Maar dat wil niet zeggen dat t werk aan de vfr heeft stilgelegen natuurlijk. Blok nagelopen kleppen gesteld(plaatjes 10 euro per stuk) Gelukkig maar 3 nodig. Blok gestraald en opnieuw in de verf gezet.
 7. Valkje

  Bovenste kroonplaat voor hoog stuur

  Zo gezegdt zo gedaan. Thanks
 8. Bovenste kroonplaat, Gemaakt voor een t-stuk van een cbr 929. Ik heb deze zelf op een vfr uit 94 zitten. Volledig uit aluminiuim gefreesd. Zelf nog de gaten boren voor de stuurklemmen te monteren. Ideaal voor zelf bouw. 30 mm dik. Nog wel polijsten of aflakken. Vaste prijs 80 euro.
 9. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Ik heb er al een dynosetje in gezet. Stage 1. Sproeiers en andere naalden. Carbs gereingd enzo. Maar moet er nog eens de co meter inhangen om te kijken wat de afstelling is.
 10. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Haha nee nog ff geen roffel 20210704_120853.mp4
 11. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Hij loopt op zich wel goed. Alleen deellast houdt hij een beetje in. Brandstofpomp heb ik er van tussen gelaten, misschien eens terug monteren? Uitlaatsysteem besteld voor de brexit,schheelde me iig weer de btw! Mooi geluid zit erin in zon V4!
 12. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Al weer een stukkie verder. Kroonplaat laten maken. Hoog stuur erop. Ali dashboard gemonteerd. Kontje in de folie gezet.
 13. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Hey, T heeft even stil gelegen,maar ondertussen weer wat verder. Achterkant in poleyster uitgevoerd(ruw) Accubak ertussen geknutselt. T stuk van een cbr 929 met vorkpoten erin van een gsxr 2007 Met radiale remklauwen. Nu eerst bezig met de kabelboom aan te passen!
 14. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Eerst maar een het blok eronder en de kabelboom er op gelegd. Benzine erin en hoppa lopen. Geweldig moment!🤣 20200429_130046.mp4
 15. Valkje

  Vfr rc36 in opbouw

  Hey allemaal, Overlaatst een rc36-2 gekocht. De reden? Alle feestjes afgelast,5 dagen TT door mijn neus geboord door corona. En dan vervelen? Dus op zoek naar een project. De vfr sprak me wel aan, Ben benieuwd hoe zon v4 loopt! Ik zal proberen om hier een "dagboek" bij te houden! Alvast een paar fotos erbij. Groet jos vd valk(valkje)