Ga naar inhoud

HoekmanR

Lid VFROC
  • Items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

HoekmanR won de laatste dag op 24 augustus 2022

HoekmanR had de meest gelikete inhoud!

Over HoekmanR

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Kampen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

981 profielweergaven

HoekmanR's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recente badges

40

Reputatie

  1. @Petrovski Morgen gaat hem helaas niet worden. Het is wel een mooi stukje kachelen vanuit kampen! Ik probeer die van 20 April of 18 Mei mee te pakken. @vanvan Die behoort inderdaad ook tot de opties, hoewel ik hem liever in het Zwart heb. Getoonde versie in mijn eerdere bericht lees ik veel over dat de montagegaten niet goed overeenkomen. Het blijft Alibaba spul. Ondanks dat zekerh het proberen waard of anders retour China.
  2. Hallo allemaal, Ik ben opzoek naar een oplossing om mijn telefoon boven de cockpit (horizontaal) te plaatsen. Betreft een 1200X uit 2013. Voorkeur gaat uit naar een oplossing waar een quadlock mount op geplaatst kan worden. Dus eindigen met een ronde ''bar'' boven de cockpit heeft de voorkeur maar andere oplossing zijn natuurlijk ook welkom πŸ˜‰ Iemand ervaring met bijvoorbeeld onderstaande houder of eventueel een andere oplossing?
  3. Zag dat de Scorpion Trail III nu uit is. Als ik mij niet vergis was de Trail II toch ook al een super 90/10 band? Iemand al ervaring mee of voornemens deze aan te schaffen?
  4. Ik begrijp je. Het is ook een kwestie van (persoonlijke) beleving .
  5. Tsja... na zo'n uitspraak kan je beter een brommer kopen!
  6. Heb in de VTEC 2 jaar een Lithium accu gehad. Hij past helaas niet in de 1200X. Daarnaast ook een stuk lichter natuurlijk maar ook zeker merkbaar verschil met starten. Startkracht (CCA) is vele malen hoger en laadcycli verdubbeld of het veelvoudige ervan. Wel oppassen met koude temperaturen (gaat vaak gewoon goed) en de onderhoudslader moet ook een Lithium stand hebben.
  7. Laat ik de wijsneus dan maar uithangen toch even inhaken op punt 4 πŸ˜† Sinds een paar weken de VTEC verkocht en een Crosstourer 1200 gekocht. Met mijn 78 KG en 1.92 meter ging er een wereld voor mij open. Wat rijdt de crosstourer (DCT) heerlijk zeg. Ik was bang om qua snelheid in te leveren maar niets bleek minder waar. Maar waar het mij vooral om ging: geen last meer van de nek en polsen na een rit van 60 minuten of langer πŸ˜‰ Wees niet koppig en laat punt 4 zeker niet verdwijnen van je lijst! (laat het dan wel een crossrunner of crosstourer zijn natuurlijk πŸ™ƒ)
  8. Niet hetzelfde maar wel dezelfde werking, namelijk je blok koelen πŸ™ƒ . Sinds mens heugenis weten we dat lucht in het koelsysteem funest is ongeacht het systeem. Dit is makkelijk zelf uit te voeren. Schommelende temperaturen (met name erg afkoelen of slecht op termperatuur komen) is vaak te wijten aan een thermostaat. De how-to's staan op dit forum!
  9. Bij die van mij is de thermostaat vervangen. Ritjes met dit weer blijft de temperatuur rond de 75 graden schommelen. Als ik na een rit de motor stationair laat draaien is het een kwestie van een paar minuten voordat hij op de 105 graden zit en de fan aanslaat. Fan gaat weer uit bij een graad of 98. Ga ik vervolgens (ook met wat kouder weer) door de woonwijk rijden dan komt de temperatuur echt niet onder de 90 graden. Pas als ik een N weg pak of een snelweg regelt hij hem weer af op 75 graden. Tijdens de zomer schommelt de temperatuur zo rond de 85 a 95 graden bij het rijden op een N weg. Er vanuitgaande dat de thermostaat helemaal open staat redt hij het niet af te koelen naar 75 graden wat in de winter wel lukt. Voor mij een logisch verhaal. Check inderdaad of er geen lucht in het systeem zit of begin met het vervangen van de thermostaat. Kan nooit geen kwaad!
  10. Klinkt als; wel de lusten, niet de lasten. Ik ga er niets afsluiten!!
  11. @Erwin_1965 wat is de status? Sta op punt binnenkort een verzekering af te sluiten voor de VFR.πŸ˜…
  12. Neen.. met de koper (contractueel) overeengekomen er geen meter mee te rijden.
  13. Ja met de blauwe lucht van vandaag al flink moeite mee gehad πŸ™ƒ
  14. De 800 VTEC over een paar weken de deur uit en deze DCT er in! Half uur mee gereden, wat een dijk van een machine!☺️
  15. Dit weekend verkocht. Topic wordt gesloten. Tips voor een 1200X zijn van harte welkom! πŸ‘‹
×
×
  • Nieuwe aanmaken...