Ga naar inhoud

Dumoulin

Forumlid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Leuven

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dumoulin's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

11

Reputatie

  1. Is niet helemaal vol. Is 4/5 de vol. En komt dat niet uit het darmpje aan de linkerkant eruit. deze lek is geen bezine en komt aan de rechterkant eruit net zoals het topic hier. Ik hen nu beetje uit overloopbak gehaald
  2. Koelvloeistof staat in de overloopbak net tot aan het bovenste streepje
  3. @Qwerc En? Opgelost? Ik heb net hetzelfde probleem maar het is heel raar. Hij heeft heel de winter in de garage gestaan. En na elke rit, hoeveer ook zet ik hem gelijk binnen en heb maanden geen druppel eronder gevonden. Met het mooie weer wil ik hem buiten zetten en zet hem zonder te starten of op gereden te hebben onder de carport waar in de namiddag de zon er pal op staat en er ligt savonds een plasje onder. En dit elke dag. Ik wil testen en zet hem terug in de garage en er is niks te vinden. Lijkt wel dat de warmte van de zon de druk doet verhogen.
  4. En? Opgelost? Ik heb net hetzelfde probleem maar het is heel raar. Hij heeft heel de winter in de garage gestaan. En na elke rit, hoeveer ook zet ik hem gelijk binnen en heb maanden geen druppel eronder gevonden. Met het mooie weer wil ik hem buiten zetten en zet hem zonder te starten of op gereden te hebben onder de carport waar in de namiddag de zon er pal op staat en er ligt savonds een plasje onder. En dit elke dag. Ik wil testen en zet hem terug in de garage en er is niks te vinden. Lijkt wel dat de warmte van de zon de druk doet verhogen.
  5. Dumoulin

    Webshops UK

    Zoals dit bedoel je? Dat er al Tax betaald is? Voor dit moet ik dus 34EUR extra betalen.
  6. Dumoulin

    Webshops UK

    @Bartho Bij Dhl staan ze nog als EU land....
  7. Dumoulin

    Webshops UK

    Maw - niks meer in UK bestellen
  8. Dumoulin

    Webshops UK

    Geen flauw idee - ik moet een detail opvragen
  9. Dumoulin

    Webshops UK

    Verleden week risers gekocht bij CNC in de UK. Niet over de Brexit nagedacht. Risers kosten 69EUR incl 20% tax. En net een betaling moeten doen van 34EUR om dit te kunnen ontvangen. Dus mensen - pas op met iets te bestellen uit de UK (niet meer doen dus) Grtz Dave
  10. Ik heb ondertussen koelvloeistof helemaal gedaan. Perfect zoals het moet. Gisteren 150km gereden en probleem niet meer voorgekomen. ondertussen ook nieuwe luchtfilter gestoken en de valve mod uitgevoerd alsook de pinkers gemaakt die met vertraging aan gingen. wat een topmotor. Heerlijk op te rijden. ik dacht even rondje te rijden maar toen ik het goed in de gaten had was het 150km verder.
  11. Ik heb een lithium batterij met bluetooth. 😂😂😂 zo iets stom dat ik het nog best handig vind
  12. Ok, alles leeggemaakt. Radiator tot de rand gevuld. Reservoir tot de lijn. Beide doppen dicht. Zijstand en motor aan voor paar minuten en ondertussen in de leidingen knijpen. De fan was aangegaan en heb dan motor uitgezet. Even gewacht en radiator open en vloeistof was fel gezakt. Terug bijgevuld. Ik heb wel niet kunnen controleren of alle lucht eruit is maar hoop van wel.
  13. Jij bedoeld alleen 1. de meeste dichten ook 2. en met derde bedoel je dan 3 ook?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...