Jump to content

Jimmy

Forumlid
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jimmy last won the day on March 15 2021

Jimmy had the most liked content!

Community Reputation

15 Good
About Jimmy
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 
Profiel Informatie
 
 
 • Locatie
  Grobbendonk
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200F
 • De mijne is
  Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Jimmy

  DAM VFR 1200F

  Dag Forum, Ik heb interesse om een DAM uitlaat voor de 1200F over te nemen van iemand moest iemand hem wegdoen. Groeten, Jimmy
 2. Jimmy

  Cardo SCala Rider Qz

  Hey Eric, ik wil hem wel komen ophalen. ik zal je een pb sturen.
 3. Ik ben benieuwd naar je bevindingen @AFS Motorparts. Ik heb recent ook de roadsmart 4 op m'n VFR laten monteren, maar de Ardennen moeten voor mij nog wachten tot volgend weekend.
 4. Jimmy

  Nieuwe Honda sporttourer

  Was het niet op 1 april gepost? Moesten ze nog een hornet maken gaan ze hem echt niet in een V4 maken.. zal wel eerder een budgetvriendelijke 4 in lijn worden of een tweecilinder denk ik dan. Hoedanook, bij de dealer vond ik de NT persoonlijk niet mooi. De kop was veel te lomp in mijn ogen. Maar vorige week heb ik voor het eerst er eentje in het wild gezien en al rijdend viel dat reuze mee eigenlijk, was niet verkeerd. Als woon-werk of om mee op reis te gaan ziet dat er een goede motor uit.
 5. Hey Sabsteef, Klopt zonder teller kan je rijden maar rijbewijs bijhouden is wel handig Ik heb hem laten repareren en heeft me uiteindelijk 290 euro gekost. Grtn, Jimmy
 6. Ik denk persoonlijk dat de km-stand in de print wordt bijgehouden en niet in de ECU, dus het is misschien wel makkelijker hem te laten repareren. Het verschil is een 150 euro. Gebroken zal hij wel niet zijn denk ik, de motor is niet gevallen ofzo.
 7. Dag iedereen, Ik heb een 1200 F versie 2010 waar de tellerpartij het heeft opgegeven, vermoedelijk de print achter het scherm die gecorrodeerd is. Hij is momenteel op onderhoud bij de motorzaak en daar gaven ze me drie opties: een nieuwe, trachten te laten maken of een tweedehands teller er in steken. Een nieuwe kostte 1550 euro, dat vind ik overdreven Trachten te laten maken zou rond de 300-400 euro kosten maar ze konden ook geen garantie geven dat dit ging lukken, en moest het niet lukken kost het alsnog wat geld voor de manuren. Een tweedehands teller er in was mijn eerste idee, zo zou ik het zelf oplossen en zo zijn er nog verschillende verkrijgbaar online aan prijzen rond de 200 euro. De motorzaak heeft zelf gezocht naar tweedehands tellers en uiteindelijk bellen ze om te vertellen dat ze niet 100% zeker zijn dat ze er vinden die compatibel zijn. Iets in de trend van: DCT of geen DCT (de mijne heeft geen DCT), ABS of geen ABS (hebben alle 1200 f's geen ABS?), oudere/nieuwere modellen. Iemand die weet of die tellers redelijk universeel zijn? Volgens mij moet deze lukken tóch? https://www.cama-motorparts.nl/webshop/nld/onderdeel/C300001RYC/hp0837002+tellerset+honda+vfr-1200-f-vfr1200-dct Groeten, Jimmy
 8. Bekijk het positief hé Patrick. Je motor verslijt heel wat minder snel nu je zo veel kms minder per jaar doet..
 9. Jimmy

  Nieuwe Honda sporttourer

  Het lijkt mij een optisch en ergonomisch zeker een mooie motor, ziet er netjes uit. Vraag me af hoeveel er in die zijkoffers passen? Niet veel lijkt me. 102PK/104Nm is niet spannend genoeg, tracer 9 regio maar dan weegt de tracer zo'n 20kg minder en heeft die een groter eindschot (119PK) en zal die tracer wel meer sportieve capaciteiten hebben. Kwa uiterlijk ziet hij er wel volwassener uit dan een tracer, maar niemand die een GS inwisselt tegen deze 104Nm motor..
 10. Jimmy

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vandaag op de Belgisch Laverda meeting deze RC30 gespot. Voor de kenners/liefhebbers, op de achtergrond zie je een échte SFC staan..
 11. Ik heb met de Michelin Road 5 nu zo'n 7-8000km gereden. In het begin was het echt een super band, veel vertrouwen en een band die graag de bocht in ging. Maar ik moet zeggen dat de band het speelse wel kwijt is, hij begint al stilaan vierkant te staan. Er zitten wel een hoop snelweg kms tussen, moet ik toegeven. De band is nog niet op, de grip en het vertrouwen is er nog. Recent hebben we op de motor van mijn vrouw een Dunlop Roadsmart 3 gemonteerd, die geeft ook veel vertrouwen. Ik vind hem nieuw wat minder speels dan de road 5 nieuw, maar als hij dat langer volhoudt dan ga ik die de volgende keer ook op de vfr proberen.
 12. Na de update heb ik al menig gpx'en opnieuw moeten inladen want al de routes gingen meteen naar eindbestemming.
 13. Jimmy

  De Maas

  Het is maar wat je wil natuurlijk, wil je er een daguitstap van maken of wil je graag een uur of twee gaan rijden en voor de middag terug thuis zijn. Als het wat langer mag zou ik zeggen blijf de maas volgen tot Luik en na Luik kan je nog alle richtingen uit met waterwegentjes en rivieren. Is wel de grens over..
 14. Jimmy

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Dit weekend in de Ardennen.
 15. Jimmy

  1200F scherm kuisen

  Haha, praktisch gezien niet natuurlijk, maar psychologisch een enorm probleem Microvezeldoek en liniaal was ook mijn eerste gedachte, maar het schermpje is best wel smal. Ik ga zondag naar de Ardennen, dan kuis ik hem maandag en probeer ik het eens.