Ga naar inhoud

Dedeh

Lid VFROC
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Dedeh won de laatste dag op 16 november 2021

Dedeh had de meest gelikete inhoud!

Over Dedeh

Profiel Informatie

  • Locatie
    Amsterdam

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dedeh's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recente badges

13

Reputatie

  1. Dedeh

    Kentekenplaat kwijt

    ik had ook koffer en reed een stuk door op hoge snelheid, gemiddeld 180km/h (3.800 km), waardoor het inderdaad gesmolten/vervormd is.
  2. Dedeh

    Kentekenplaat kwijt

    Ook ik heb mijn kentekenplaat onderweg naar Duitsland verloren. Aangehouden door een politie in Duitsland. Een formulier ingevuld en geen boete gekregen. Eenmaal thuis naar dichtsbijzijnde RDW instantie gegaan en binnen een kwartier een nieuwe kentekenplaat gekregen. Zoals @Mhiam aangeeft, heb ik een 1'tje staan.
  3. @VFRenéhet ziet er prachtig uit. Veel plezier mee!
  4. Hahaha het zit weer vast 😜 Even kijken of het advies deze keer wel werkt of anders laat ik wel een hyperpro of wilbers eronder zetten
  5. Vandaag ben ik na vele lovende reacties ook bij Stefan langsgeweest. Ik moet bekennen dat de medeforumleden gelijk hebben en kan alleen hun reacties beamen. Thanks Stefan!
  6. Hi, Indien iemand nog er een heeft in de aanbieding, hoor ik het graag. Metin
  7. Yess. Ik heb inmiddels al gemonteerd. Het is groter dan ik had verwacht, maar dat geeft niet. Thanks voor jullie hulp!
  8. Ik heb deze meteen besteld. Bedankt @ED73 ! Daarmee is het bijna compleet, nu nog afwachten wanneer ik bij @sabsteef langs kan. Fijn weekend.
  9. Heb ik al gedaan. Wordt door drie winkels aangeboden en kunnen ze het ook leveren. En, bedankt voor je reactie. Ik wacht nog even af op de meningen van de anderen en daarna bestel ik het.
  10. Beste leden, Ik ben momenteel opzoek naar een topkoffer voor mijn VFR1200F. Het is opmerkelijk dat ze de originele topkoffer van 45L niet meer leveren. Op diverse sites wordt het wel tentoongesteld, maar de leverancier leveren deze koffers niet. Woensdag naar België geweest om een Dam uitlaat te zetten (hieronder een foto). Toen ben ik ook naar de dealers geweest, en zij geven aan dat het niet meer leverbaar is. Na wat gegoogled te hebben en de topics in dit forum gelezen te hebben, merk ik op dat de koffers van een VTEC 800 ook passen op de VFR. In hoeverre klopt dit, heeft iemand van jullie hiermee een ervaring? Ik ben deze topkoffer tegengekomen: https://www.goedhartmotoren.nl/honda-topkoffer-45l-darkness-black-metallic-08l74-mjn-d01zc Alhoewel het niet echt bedoeld is voor een VFR, lijkt het wel erg op de originele. De montageplaat is dezelfde als die ik heb. Alleen ben ik dus benieuwd of het wel gaat passen. Indien er andere suggesties zijn, hoor ik het graag. Bedankt alvast voor jullie hulp. Mvg, Metin
  11. Het rijdt wel heerlijk op de snelweg. Naar mijn gevoel, de ideale Sporttourmotor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...