Jump to content

V4 Rosso

Lid VFROC
 • Content Count

  2,918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

V4 Rosso last won the day on March 18

V4 Rosso had the most liked content!

Community Reputation

674 Excellent
About V4 Rosso
 
 
 • Rank
  Vaker hier dan op de VFR
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  http://img307.imageshack.us/img307/1521/diewilikook3go.jpg
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  midden
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 90-93 VFR750
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,796 profile views
 
 1. V4 Rosso

  inhouden VFR800f

  Dat lijkt me het beste. Misschien TPS o.i.d. kapot en je hebt vast nog garantie op de motor.
 2. V4 Rosso

  Voltmeter piekt soms…

  Weg met die geïsoleerde stekkers die zo te zien ook niet met een deugdelijke krimptang zijn gemonteerd. Als er voldoende ruimte is zou ik de optie die Eric hierboven beschrijft volgen (mits je een beetje kan solderen).
 3. V4 Rosso

  voodoo's vintage viffer

  Dat kan bij het samengesteld lager juist wel, en heel eenvoudig, omdat als je ze van elkaar scheidt je er makkelijk bij kan. Vet blijft niet eeuwig goed en bij een volgende verversing plaats ik die ring (van de oude lagers) misschien weer terug ipv de stofkappen. Al lukt het ook om die terug te plaatsen. Het onbeschadigt verwijderen is het lastigste maar prima te doen. Een plaatje van het originele samengestelde (2x 6908RS) lager: Let wel: dit is het lager voor de RC36. Geen idee of dat van latere modellen exact hetzelfde is.
 4. V4 Rosso

  voodoo's vintage viffer

  Ik heb bij de RC36 wel eens twee van de drie wiellagers vervangen. Het grote naaldlager was nog prima en daarvan alleen het vet vervangen. Het kleiner dubbele koggellager was wat droog heb ik vervangen omdat het wat droog was niet omdat er speling op zat, maar ik had toch al een setje liggen. Hiervoor niet het originele samengestelde "Honda" lager gebruikt maar twee 6908RS lagers. Standaard zitten deze er ook in met het verschil dat aan de zijde waar de lagers tegen elkaar liggen de stofkappen vervangen zijn door een kunststof tussenring waardoor er een soort tweerijig kogellager onstaat. Om de 40 a 50k nieuw vet in de lagers kan geen kwaad.
 5. V4 Rosso

  Stukjes metaal in carter 🤔

  Lijkt me te klein voor de koppeling zelf. Lijkt me eerder uit de startvrijloop te komen.
 6. V4 Rosso

  Uitlaat lekt bij de downpipes achteraan

  Gaat je vast wel lukken. Die koolstof pakkingen zijn dan wel fragiel, ze zijn ook heel glad en de pijpen glijden zo weer in elkaar.. Schaf je voor de vorbochten ook twee nieuwe pakkingen aan? Zou ik wel doen.
 7. V4 Rosso

  Alternatief voor ABS ring

  Waarom moet je de sensor wisselen? Zolang het aantal pulsen per omwenteling maar gelijk is alsmede de fysieke dimensies van die ring.
 8. V4 Rosso

  Alternatief voor ABS ring

  Bovenstaand plaatje verklaart wel de hoge(re) prijs van die ring. Zou me niet verbazen dat deze en het latere model uitwisselbaar zijn.
 9. V4 Rosso

  VFR800f Austrian Mountains

  Lekker rustig op de Stelvio.
 10. V4 Rosso

  37graden dresscode zwart (Trackday Assen) 19/07

  De grip moet met die temperatuur wel geweldig zijn geweest. Kon je tussen de sessies door de motor in de pitbox zetten of gewoon buiten op de gloeiendhete paddock?
 11. V4 Rosso

  VFR800f uit 2020 gekocht.

  Inderdaad! Prachtige brommer, gefeliciteerd.
 12. V4 Rosso

  E5 of E10

  E10-Verbrauchstest mit dem VW Golf 1.4 TSI Stadtverkehr und Landstraße Vollgas Konstant 140 km/h Superbenzin 6,3 Liter 21,0 Liter 9,5 Liter Neuer E10-Sprit 6,6 Liter 22,2 Liter 9,8 Liter Mehrverbrauch + 0,3 Liter + 1,2 Liter + 0,3 Liter Test ooit uitgevoerd door duits autoblad.
 13. V4 Rosso

  Verhogen RC36-2

  Hij heeft een RC36-1. Beter gaat het niet worden.