Ga naar inhoud

VFRutger

Forumlid
  • Items

    165
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFRutger

  • Verjaardag 16-12-1977

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Heerhugowaard

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    Zwart

VFRutger's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

11

Reputatie

  1. Na de afgelopen negen jaar verschillende VFR's te hebben gereden ('91 '01 '03) hield ik toch te veel last van mijn polsen. Overwogen om een superbike kit erop te laten zetten, maar uiteindelijk toch besloten om een andere motor te kopen. De reden was ook dat de motor die ik op het oog had meer geschikt was voor woon/werk verkeer. Lage verbruikskosten en lange onderhoudskosten. Ik ben dus niet langer meer in het bezit van een VFR, maar heb een NC750X gekocht. Heb er nu ruim 300Km mee gereden en het is heerlijk. Natuurlijk heel anders dan een VFR, maar het valt me alles mee. En het belangrijkste is dat ik totaal geen last meer heb van mijn polsen.
  2. Oké thanks. Ga deze week even een nieuwe beugel halen.
  3. Net bij thuiskomst zet ik mijn motor op de bok en valt dit er onder vandaan. Wat hoorde dit vast te houden? Kan ik door blijven rijden of moet dit met spoed vervangen worden? Ik had niet het idee dat er nu wat los zit onder mijn motor. Ik hoor het graag Groeten, VFRutger
  4. Veel plezier en veilige kilometers gewenst.
  5. VFRutger

    Gehoorbescherming

    Ik heb een setje besteld en je code ingevuld. Ik ben benieuwd of ze gaan bevallen. Hoe lang heb jij op de levering moeten wachten?
  6. Vanmorgen op de A8 richting Amsterdam om 6:51 een rode VFR 800Fi.
  7. De linkjes werken i.i.g.
  8. Nieuwe navigatiehouder opgehaald en geplaatst.
  9. Vandaag m'n topkoffer opgehaald.
  10. Honda NC 700 X kan je ook eens naar kijken.
  11. Ik dacht eerst dat je door je ruitje had geboordt, maar zie nu dat het door je dashboard is. Netjes gedaan.
  12. Mijn eerste motor heeft op de grond gelegen door een aanrijding (automobilist lette niet op), gelukkig nagenoeg geen schade en alles door de verzekering vergoed. Daarna heeft die motor op de grond gelegen in de Ardennen. Steile heuvel op om er dan achter te komen dat deze dood loopt, motor rolde iets naar achter en voor dat ik het wist lag ik samen met de motor op de grond (afgebroken steppie). De derde keer onderuit gereden in de file, automobilist veranderde van baan zonder te kijken. Die man was helemaal van slag. 's avonds kwam hij langs voor het verzekeringswerk en had een mooi bosje bloemen mee, hij was nog steeds wat van slag. Helaas was mijn motor economisch total-loss. Deze heb ik toen verkocht (koper wist dat hij een total-loss machine kocht). Tweede motor geen schade gehad. Huidige motor in januari even op de grond moeten leggen bij onbemande tankstation. Op een bepaalde manier kwam ik ongelukkig uit en kon de motor toen niet meer overeind houden. Wat lichte schade, erg balen.
  13. Nice, eerdaags maar de dijkjes op om de kniesliders te gebruiken
  14. Gelukkig heb je zelf niks ergs!! Wel behoorlijk balen van je motor. Hopelijk kan je 'm toch nog laten repareren, of anders hoop ik dat je een andere van het verzekeringsgeld kan kopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...