Jump to content

Bazz

Motorator
 • Content Count

  6,776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Bazz last won the day on May 15

Bazz had the most liked content!

Community Reputation

1,272 Excellent
About Bazz
 
 
 • Rank
  een beetje gezond
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  https://www.facebook.com/basvdlaan
 • Skype
  moet je een goede vriend voor zijn ...
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Voorne Putten
 • Interesses
  doe eens een gokje ;)
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
2,457 profile views
 
 1. dat kan wel eens handig zijn. staat alleen het nieuwe model 800F erop? of gelden die dan ook voor eerdere modellen?
 2. als je dat nog niet al gedaan hebt wellicht ff melden, kan handig zijn voor het onderzoek
 3. Bazz

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  jij bedoelt dat jij een excuus zoekt om op de motor te kunnen stappen.. we zijn niet allemaal zo gek als jij en om ook een duit in het zakje te doen, ik kwam voorheen graag, maar de zaterdag is voor mij een werkdag en heel moeilijk vrij te nemen. bovendien doet @Johan zijn werk heel erg goed dus er valt voor mij niet zoveel te sleutelen...
 4. Bazz

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  weet je ook de achtergrond van deze foto?
 5. Bazz

  Zoek VFR 800 VTEC

  geen idee of deze van @sleupe er nog is, maar wel een beauty! hogere km maar volgens mij is deze altijd vertroeteld! ff goochelen kwam ik zo'n zelfde tegen... klikkerdeklik
 6. originele stator er nog in? dan is dat mijn 1e verdachte (evt aangevuld met SR, die kan dan inmiddels ook de geest gegeven hebben)
 7. Bazz

  Filmkes van en op de VFR

  leuk filmpje @VFRené ! wel duidelijk dat zo'n mooie bochtenweg je beter even alleen kan rijden
 8. Bazz

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  ik ben er tegenwoordig nooit meer bij, te druk op de zaterdag met werk, maar zou het zeker niet splitsen als er dan twee mensen komen sleutelen is het de moeite niet, nu komen er al snel een man of 20 gezellig bij elkaar.
 9. sluiten kan je ook zelf bij 'moderatie opties' zal ik nu even voor je doen, service van de zaak
 10. Bazz

  VFR 800XF

  op MP: motor van mijn nichtje, wegens tijdgebrek in de verkoop Door Motoport uit Engeland geïmporteerd met 3737 km op de teller en door mij in februari '20 gekocht. Ondanks Corona tot nu toe slechts 1200 km. mee gereden. Dat is dan ook de reden voor verkoop. Deze heerlijke motor verdient het om meer op te worden gereden! De motor is in zeer goed staat, m.u.v. lichte schaafschade rechtsvoor door de verhuizing :-(, en heeft altijd in een verwarmde garage aan de accudruppelaar gestaan. De eerste foto is zoals de motor te koop stond bij Motorport en je ziet dat hij op de zijstandaard staat. Ik heb bij aankoop: - er een bok onder laten zetten; - een aansluiting voor tanktas laten aanbrengen zodat de tanktas de tank niet kan beschadigen; - een standaard voor de navigatie laten opzetten die tevens hoog genoeg is als de tanktas er op zit (zie foto). Tevens zit in de prijs inbegrepen: • Givi tanktas (ongebruikt en met een nieuwwaarde van € 165,-) • SXP Disklock wielslot (alleen binnen gebruikt) • Zumo 660 navigatie incl. onbeperkte gratis update van de kaarten • Optimate III druppellader (aansluiting zit bij het zadel weggewerkt, zie foto).
 11. Bazz

  DB Meting

  Ik ben vorig jaar in een politiefuik gereden en getest met een handheld, de uitslag was voor mij laag genoeg om geen officiële test te hoeven doen. ik heb een VTEC met Bos dempers zonder killers en ook zonder E-keur. (vind ze overigens zelf ook heel beschaafd klinken) overigens werd voor mijn neus een origine Buell getest en afgekeurd, bestuurder had de motor zo gekocht en is in originele staat maar kon echt taxi bellen omdat hij ruim boven de norm was.
 12. Bazz

  Idioten op de weg.

  wat ik dan weer wel positief vindt is dat er 4 opgespoord zijn en bestraft worden, politie geeft wel duidelijk signaal af dat je hiermee niet zomaar wegkomt.
 13. ik heb dergelijke problemen ook gehad, in mijn geval leek de powercommander het probleem te veroorzaken, die eruit gehaald (is na synchronisatie toch niet nodig) en opgelost zou je denken, maar nee dus... na tips alhier schoonmaken van de blauwe stekker leverde het gewenste resultaat..
 14. Bazz

  Nieuwe Honda sporttourer

  dat is toch ook een beetje typisch voor Honda? het moet dan weer een soort makkelijke allemansvriend zijn... laten wij nou een leuke sprankelende V4 willen hebben, dat is dan toch wat anders