Ga naar inhoud

de VFR bikkel

Inactief
  • Items

    91
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

de VFR bikkel won de laatste dag op 1 april 2016

de VFR bikkel had de meest gelikete inhoud!

Over de VFR bikkel

  • Verjaardag 30-05-1980

Sociale Media

  • Website URL
    http://www.chineeswinschoten.nl

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Winschoten..
  • Interesses
    Motor rijden, wielrennen, fitness, zwemmen en mijn lelijk eend :-)

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Meerkleurig

de VFR bikkel's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

4

Reputatie

  1. Bestaat dat eigenlijk wel?? Winterbanden voor de VFR
  2. Kwam er achter dat mijn inbox vol was, de pb's naar mij zouden weer aan moeten komen... Mijn excuus..
  3. Dat kuipdeel zou ik moeten hebben, gereedschapsetje volgens mij niet, daar heb ik er maar 1 van.Stuur me even een pb met wat je nodig hebt, dan kijk ik voor je. Zoek ik ook even uit wat ze waard zijn ?
  4. Dat deel heb ik wel liggen, maar er is daar volgens mij iets gerepareerd. Dat kuipdeel is rood. Ik heb in 2012 alle kuipdelen die van die VFR afkwamen in de garage gelegd en er nooit meer naar omgekeken. Had alle delen van mijn eigen VFR toen al gespoten. Dus alles was over. Lijkt me handig dat als mensen iets nodig hebben ze me even een pb sturen zodat we dit topic niet teveel vervuilen.
  5. Volgens mij word het weer tijd om op deze motor te rijden... Ik heb er max 1k km mee gereden, zo zonde.... Maar hij heeft wel al die tijd al decoratie in de woonkamer gestaan, het blijft toch een plaatje❤️, nu weer gas op die lolly ????
  6. Is dit echt hetzelfde? Want anders zou ik er evt wel belang bij hebben als MarcoMeistro er geen belang bij heeft. Ook heb ik nog een bijna complete rc36/1 liggen. Allemaal van de ouwe fiets van JoHan of zijn schoonzoon... Mochten jullie nog iets nodig zijn.
  7. Ruud, fantastische fiets! Er zullen altijd mensen dingen anders doen, maar het resultaat is werkelijk uniek!! En in mijn ogen tot in de puntjes afgemaakt! Hoop hem snel een x te mogen treffen in het echt :-) Dubbele uitlaat is werkelijk uniek op een VFR volgens mij, mischien een trendsetter ;-) Mijn complimenten, maat het werd ook wel tijd he ;-) En nu :ride:
  8. Die beugelset en koffer komen bij mdi vandaan, zijn van GIVI. De koffer is de V46.. Heeft mijn dealer Klijnstra daar besteld vorig jaar rond deze tijd!
  9. @arno71, jij had nog een paar mooie foto's gemaakt van mijn fiets! Zou je die willen toevoegen aan dit topic ? Zoja, dankjewel
  10. Thanks Teake, ik hed de bijrijdersteunen verwijderd en daarvoor in de plaats deze steun die gemaakt is voor een cbr600 erop gezet Bedankt voor de complimenten..
  11. @greenmachine, ik had er nog geen foto van kunnen plaatsen helaas, maar de geweldige heren Arno71 en Theo hebben hier zeer duidelojke foto's van geplaatst in het topic van de zeer geslaagde (vind ik ) steuteldag van VFRikus, helaad door de regen wel iets minder schoon ;-) Hopelijk maken deze foto's duidelijk hoe het bevestigd is, anders lees ik het en zoeken we een nog beter beeld voor je
  12. Gouden velgen passen niet bij deze kleur fiets, die is namelijk goud.. En daarom gekozen voor zwarte velgen en een zwarte veerpoten.. Dus nee, geen gouden velgen mr roodrunner ;-)
  13. VFRikus, ik vertrouw op je woorden van vorig jaar! Elk jaar met de sleuteldag nog mooi weer gehad, die traditie blijft :-)
  14. Ik zit nu op de ipad en dan kan ik die niet uploaden helaas! Maar zal ze voor je plaatsen Arnold, en met mooi weer nog een paar goeie foto's maken.. Maar bedankt voor de complimenten iedereen, en hij is VFRikus zijn sleuteldag te bewonderen :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...