Ga naar inhoud

Humaxy

Forumlid
  • Items

    278
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Humaxy won de laatste dag op 13 april 2015

Humaxy had de meest gelikete inhoud!

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Achterhoek

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

604 profielweergaven

Humaxy's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recente badges

16

Reputatie

  1. Aan foto te zien ben je met John B. in de Taunus geweest? Jammer dat je heenweg zo verlopen is, hoop voor je dat je daarna nog wel het nodige hebt kunnen leren nu je vertrouwen in je banden tot 0 was gereduceerd. Hoe beter je materiaal en vertrouwen daarin, hoe meer je kunt leren bij zulke trainingen. Hoewel je absoluut niet de 1e bent die terugkomt met gedeukte motor en imago... Volgende keer toprubber erop dus. Succes met de afwikkeling.
  2. F*ck, gaat het niet worden voor mij morgen. Hoop dat je m'n naambadge nog niet geprint hebt Rikus. Aan allen die wel kunnen gaan, veel plezier en eet een burgertje op mijn gezondheid ;-)
  3. Als mooi-weer-rijder kom ik ovb ook. Praatje hier, hamburgertje daar...;-) Misschien wel een oliewissel, ben ik vergeten voor de winterstop..
  4. ..en als ze nou ook na elke rit je helm komen schoonmaken, weet je dat je er goed aan hebt gedaan juist bij díe zaak te kopen!
  5. Nee mag niet, is niet motorgerelateerd zeggen de motorators dan. Was mijn advertentie fiets met hulpMOTOR (Ebike) te koop ook niet en werd verwijderd....
  6. Wat ik niet begrijp bij die versienummers is de jaarduiding 2014.40. Dit suggereert 4e kwartaal 2014 en we zitten nog maar net in het 1e kwartaal. Daarbij is het bekend dat de werkelijke aanpassingen minsten een jaar oud zijn (en dan ook nog maar per kaartdeel), dus m.i. zou de benaming van de kaartversie 2013.1(0) logischer zijn. Of is er een andere uitleg? Heb zelf een 'oude' unlocked-versie van een gewaardeerd forumlid hier en werkt nog uitstekend overigens. 4x per jaar updaten is dan m.i. ook meer 'voor de heb'.
  7. Ik voel weer een interessante en drukbezochte ALV opkomen begin 2014: presentatie van de nieuwe VFR800 door Eddy en Eric van Honda-NL. (Fred, aan het werk jongen!)
  8. ..en zie ik ook een emulsiedemper achter? Is een VFR ook... Check de gemiddelde leeftijd van de VFROC maar, zal weinig aan schelen... (zelf gelukkig nog altijd aan de goed kant) Ik viel bijna van m'n stoel... Top werk, Blue!
  9. Nog een tip: straks in het voorjaar een motortraining doen in Duitsland: leuk en leerzaam tegelijk! Wordt per dag bekeken in welke groep je het beste past qua ervaring en kunde en je leert er veel van, tesamen met gelijkgestemden. Voorbeelden zijn: www.lcvm.nl en www.moto-sportivo.nl . Succes en vooral dóórgaan..
  10. @Emm: nee, ik reed toen niet achter je maar in andere groep. Rij sowieso liever niet achter iemand, de vorige keer leverde me dat een gebroken enkel op... Foto 3612: Klopt, dat ben ik. Gelukkig van voren genomen ( de foto bedoel ik dan, hé) !! ;-)
  11. Emm is overtuigd door ondergetekende tijdens de clubrit in de o zo mooie Achterhoek (Zelhem).... Zal wel door mijn charmante verschijning komen... (maar eerlijk gezegd was ze het volgens mij toen al van plan..)
  12. Sorry om te zeggen, maar deze lijkt idd economisch total loss, zou me anders ten zeerste verbazen als dat niet zo is. Of jij onderdelen viavia goedkoop kan aanschaffen doet daar niks aan af. Expert kijkt naar vervangings/herstelwaarde en zet dit af tegen de dagwaarde vd motor. Als het zo belangrijk voor je is dat hij niet total loss wordt verklaard en je weet het verschil tussen dagwaarde en schadebedrag, dan zou je wellicht i.o.m. expert een aantal zaken niet opvoeren als schade. Op zich vreemde actie, want econ. total loss wil niet zeggen dat je de motor kwijt bent (in NL niet), dus je kunt hem dan voor het max. bedrag vd dagwaarde alsnog proberen op te knappen. Mits hij veilig is natuurlijk! Succes in ieder geval!
  13. Hier maak ik geen grapjes om, dit is serious damage wat door lachen er niet beter op wordt. Beterschap dus voor Veeferin (en laat Veefer nu maar thuis wat harder werken...) !! Sorry, kon het toch niet laten.
  14. Dan werkt dat bultje dus niet als 'viberider', anders zou ze wél van het zadel afglijden....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...