Jump to content

PatjeVFR

Forumlid
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

PatjeVFR last won the day on August 10

PatjeVFR had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent
About PatjeVFR
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 04/26/1971
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  http://
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Ossendrecht (Brabant)
 • Interesses
  M'n kinderen,het vrouwke en niet te vergeten Mijn VFR V-TEC
  Toeren in de zomer met mijn maatje in België en Duitsland.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zilver
 
Recent Profile Visitors
 
 
808 profile views
 
 1. PatjeVFR

  Zwarte dop voor in het balhoofd

  Hallo, bedankt voor de tips. Ben nu voorzien dus kan dit op slot. Bedankt allemaal. M.v.g. Patrick
 2. PatjeVFR

  afdekplaatjes handgrepen zilver VTEC

  Hallo Rene, als U ze nog heeft, heb ik wel interesse in de set. M.v.g. Patrick
 3. PatjeVFR

  Zwarte dop voor in het balhoofd

  Bedankt, dan ga ik morgen wel even naar de motorzaak, die heeft hem misschien wel liggen. M.v.g. Patrick
 4. Hij is zeker een kunstenaar, en daarvoor mijn dank. Het zijn die Johan aangeeft, heb ze nog niet kunnen testen of ze goed werken. komt nog wel in november of zo. M.v.g. Patrick
 5. Hallo, Ik zoek een zwart dopje dat in het gat gaat van het balhoofd. Is er iemand die het misschien over heeft, anders informeer ik bij de motorzaak hier in het dorp. M.v.g. Patrick
 6. Na 4 jaar en 40 000 km verder( Was toen 75000 km en nu 115100 km) de VFR weer eens naar Zwolle gebracht, om nog maar eens goed te laten vertroetelen door Johan. Ik dacht de kleppen nog maar eens laten controleren na vier jaar, Johan zij dat het niet echt nodig was, maar ik dacht( eigenwijs dat ik ben) nu die er toch is maar in een terug laten doen. Johan had gelijk, was niet nodig geweest alles nog mooi binnen de tolerantie zoals Johan dacht. Al het gewone onderhoud laten doen en ook nog een paar dingen op laten plaatsen zoals handvatverwarming en een superbike stuur is dan ook geen probleem voor hem. Alles wordt er netjes op gemonteerd. De motor wordt echt in de watten gelegd in Zwolle. En dan die foto’s die je krijgt van wat er gedaan wordt geeft zo een goed gevoel en vertrouwen. Dan de grote dag van dat ge motor terug mag ophalen, een saaie 220 km snelweg naar Zwolle staat mijn motor te blinken in Johan zijn garage, nog wat uitleg over wat er allemaal gedaan is en over de vering komt het grote moment, met de motor terug naar huis, wat een verschil tussen toen en nu. De weg naar huis met een grote smile in de helm, hij reageert super op de gas en remmen ook uit de kunst en het superbike stuur had ik veel eerder moeten doen, wat stuurt die nu lekker licht en precies de bocht in. Weer helemaal gelukkig met de motor. Mijn dank naar Johan toe voor de goede zorg. Grt. Patrick T.
 7. PatjeVFR

  winterklussen

  Hallo allemaal, deze winter stond er een klein beurtje met olie, filter en luchtfilter op de planning en NAKS vervanging. ( na 108 000 km ) was het tijd. Nu nog een afspraak maken bij onze VFR goeroe Johan voor kleppen en andere dingen, maar dit is voor na de zomer als er plek is. Een ketting set is straks ook nodig , welk zijn goede merken, heb een pro oiler op zitten en doe ongeveer 45 tot 50 000 km met een set . Goede tips en info altijd welkom. M.v.g. Patrick
 8. Hallo allemaal, het probleem is opgelost, nieuwe meenenmer geplaatst en alles doet het weer zoals het hoort. Bedankt allemaal voor het meedenken en de oplossing. M.v.g. PatjeVFR.
 9. Hallo VFRikus, het asje draait soepel, de meenenmer is besteld bij de plaatselijke motorzaak, met een beetje geluk heb ik hem morgen binnen. Dan terug plaatsen en testen. Ik hou jullie op de hoogte. Gr. Patrick T.
 10. Goedemorgen, ik denk de boosdoener te gevonden heb. De meenemer is versleten denk ik, heb een foto proberen te maken om een indicatie te geven. Nu maar eerst een nieuwe bestellen en dan kijken we wel. Bedankt alvast voor de hulp en informatie. Laat het wel weten als het helemaal opgelost is .
 11. Oke, bedankt ga straks als eerst na kijken. Gr. Patrick T.
 12. Hallo Jimmy, dat klopt wel, maar ik wil hem naar de 2 ton rijden dan begint de teller terug op nul heb ik ergens gelezen en dan is die weer als nieuw. Gr. Patrick T.
 13. Hallo, de meenemer die zit toch aan het voortandwiel, die heb ik nog niet los gehad. Waar zie ik het als die versleten is, dat kan wel na 107500 km. Als ik straks thuis ben zal ik het nakijken. Die hall sensor, waar zit die ongeveer dan. M.v.g. Patrick T.
 14. Hallo allemaal, Ik rij met een V-Tec uit 2002 met 107500 km op de teller en sins vorige week klopt mijn snelheid en km teller niet meer, als ik rij verspringt de snelheid heel zenuwachtig en volgens de GPS is er een verschil van ± 25 km/h met de echte snelheid. Als ik hiervoor 5000 toeren in zijn 6 reed, zat ik op de 120 km/h nu zit zo rond de 95 km/h. Ook geeft de tellerstand minder km aan dan ik heb gereden, naar mijn werk is het normaal 37 km en nu 25 km. Met een volle tank 17 L. doe ik nu nog maar 208 km en normaal 275 km voor die op reserve springt. Wat kan de oorzaak van dit zijn. Op het forum kon ik niet zo direct iets vinden. Ik hoop hier een paar tips te krijgen zodat ik het opgelost krijg. Alvast bedankt. M.v.g. Patrick T.
 15. PatjeVFR

  VFR 100000 Bikkel Club

  Gefeliciteerd Edwin, ik heb ook een Zilveren V-tec uit 2002 en nu 106000 km op de teller waar 80000 zelf er op gezet en ook nog de eerste stator, SR en NAKS. Nog veel km zonder problemen toegewenst. M.v.g. Patjevfr