Ga naar inhoud

V4-lover

Forumlid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Locatie
    Meldert bij Aalst (Belgi

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Recente bezoekers van dit profiel

642 profielweergaven

V4-lover's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

5

Reputatie

  1. Beste mensen, Mijn verlichting van de display ( tankinhoud enz...) is er een lampje stuk. Nu had ik graag alvorens ik er aan begin de lampjes besteld zodat ik onmiddellijk de motor kan afwerken in één keer. Ik weet dat er 5 stuks inzitten en had graag 3X wit gehad en 2X blauw. Heeft iemand een goede link ( woon in België) voor deze lampjes in LED formaat te bestellen. Mijn opzoekwerk levert dat elke LED lamp die overeenkomt met het type 194 of 5W5 kan worden gebruikt maar zou toch graag zeker zijn. Dus wie o wie heeft voor mij de correcte informatie. Hieronder enkele links maar zie toch grote verschillen tussen die LED lampen. Alvast bedankt? https://www.abc-led.nl/webshop/led-auto-interieurverlichting/t10-fitting---12-volt---w5w/detail/149/t10-led-wit-w5w---12v-interieur-lamp.html?gclid=CjwKCAjwiY6MBhBqEiwARFSCPnuSAzOk2gvroe9c5XRy0tfeaz_aCGydwGwIPxDqKKTqu-EfUaslexoCKlMQAvD_BwE https://www.i-mania.be/2-stuks-t10-w5w-194-501-1-5-w-90lm-6000k-9-smd-3528-led-lampen-auto-lees-lamp-klaring-licht-met-decoder-dc-12v.html?fee=81&fep=546077&gclid=CjwKCAjwiY6MBhBqEiwARFSCPhT5kkLSJEvua-T0q65yNvaeVGjB8AcOTLGWZXS-hApq4coo-U2YTBoCwjQQAvD_BwE
  2. Had jij het ook al gezien bij de VFR? Enkel bij de Vtec of ook bij de vorige 800?
  3. Het geval dat ik hier post werd het onderhoud niet zo nauw genomen volgens ik vernam. Vraag me dus af of een bougie zomaar kan loskomen dan? Honda kennende kan ik niet goed geloven dat de mekaniek het laat afweten hoor. Zo een kwaliteit die motoren. @RobG Was het ook een Vtec bij jou? Wat zei Honda NL?
  4. Even voor de techneuten onder ons. Ik kwam deze post tegen op internet en interesseerde me om eens te discussiëren hier. Wat zou hiervan de oorzaak zijn? 70000 km's Geen storingslamp die brandde. Ineens motorvermogen weg. Achterste cilinder en kop hierdoor helemaal om zeep. Zou dit kunnen doordat de bougies niet tijdig werden vervangen? En dan spreek ik niet over 3000 km hé. Blijkbaar arm mengsel die dit veroorzaakt maar er zit toch lambda sonde op die alles regelt!!! De motor wordt totaal vervangen dus geen reparatie.
  5. Ik doe het ook zelf. Idd zeer jammer en vraag me af of elke garage dit zo doet?
  6. Toen ik mijn dikteplaatjes bestelde voor mijn VFR800 en even sprak met de zaakvoerder in België zei deze man dat het controleren van de kleppen niet meer gedaan werd wegens te werkintensief maar als de klant het echt wou het wel gedaan werd maar dan werd eerst de prijs besproken hiervan alsook het risico wat er aan verbonden was bij het niet controleren.
  7. Zijn hier mensen die SBK Stuur op hun VFR hebben? Indien ja: Wat is jullie ervaring hiermee aub. Ik zit er aan te denken maar twijfel. Ben 1.92m en zoek naar ervaringen van andere grotere personen. 2 de vraag: bestaat er ook een kroon plaat van een andere motor bvb Deauville die kan gebruikt worden voor een SBK Stuur te plaatsen en past op vfr800. Thx
  8. Ik moet de boel niet openen. Met de juiste sleutel lukt het perfect. Verkoper heeft hem opgestuurd.
  9. Duidelijke uitleg . En mijn idee is: voor wat zo een moet kost en je twijfelt...koop gewoon een nieuwe.
  10. Volgens mij moet die grote moer ook vernieuwd worden? Klopt dit?
  11. En hoe ga je deze dan op koppel trekken bij montage?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...