Ga naar inhoud

lonely rider

Forumlid
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lonely rider

  • Verjaardag 21-10-1981

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Rotterdam/Haarlem

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

508 profielweergaven

lonely rider's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

3

Reputatie

  1. Vrijdag bij Hans van wijk. Stond er op eens een blauwe naast de mijne Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Vriendin had geregeld met een zaakje hier. Kon vanavond daar terecht en zaterdagavond ophalen. Nu maar hopen dat het niet uitloopt.
  3. Het zit al in elkaar, had geen foto's meer gemaakt. Zal het vanavond maken.
  4. Thanks voor de tip. Had zojuist reactie: helaas al verkocht.
  5. Vanavond bij het opzetten van een nieuwe achterband moest de uitlaat gedemonteerd worden. Daarbij is een klein deel van de overgang naar de demper afgebroken( het was al flink verroest). Nu past de demper er niet meer goed op de uitlaatbochten en maakt het flink wat lawaai als ik gas geef. Ik kreeg het advies om te laten lassen of de bochtenset te vervangen. Wat kan ik het beste doen? Zondag vertrek ik richting Duitsland voor vakantie, op zo'n korte termijn iets vinden en ook nog monteren gaat voor mij een probleem opleveren. Weten jullie misschien goedkope adressen in de buurt van rotterdam voor reserve onderdelen en montage? Vakantiebudget mag natuurlijk niet al op zijn voordat ik een km gereden heb.
  6. Die van mij heeft geen ingebouwde weerstand. Dus als ik het goed begrijp kan ik die ledjes gewoon erbij prikken op de bestaande bedrading en hoeft er geen weerstand geplaatst te worden. Dat zal echt ideaal zijn.
  7. ik heb diverse topics gezien over het vervangen van je normale knipperlicht door led varianten, maar nog niets kunnen vinden wat ik van plan ben. misschien kunnen jullie mij helpen? binnenkort ga ik met de motor op vakantie en ik wil graag op mijn kofferrek extra (led) knipperlichten installeren ivm meer zichtbaarheid, maar ipv normale knipperlampen wil ik led lampen erbij hebben naast de bestaande. Die haal ik weer af als de vakantie voorbij is. Normaal gesproken moet je bij vervangen van normale knipperlichten door led, weerstanden plaatsen of relais vervangen. maar wat kan ik doen in mijn situatie waarbij er extra led knipperlichten erbij geplaatst wordt?
  8. Ook gezien. Ik stond 5 motoren verder. Bij de hamburgertent stond ook een rode vtec.
  9. Hoe kreeg je de cardo microfoon aan de gopro?
  10. Gisteren een rode 36 II in Rotterdam west vierambachtstraat.
  11. alle drie hele mooie oplossingen. ik heb onlangs een gopro gekregen en ben ook op zoek naar een montagepunt voor de camera. persoonlijk neig ik meer naar die van Johan en MrMitNick; montage door een tussenstuk ipv boren/tappen. alleen is de vraag hoe je de camera kan draaien? is het niet beter om ipv een normale mount aan te passen een m8 bout te plaatsen en daar boven een tripod mount te plaatsen? zoiets maar dan dat bovenste stuk.
  12. heb ik nagenoeg geen last meer van. klein duwtje naar binnen na het opzetten van de helm en kan de klep dicht. Ik hoef iig nooit meer dat ding telkens naar binnen te buigen, daar gaan die dingen altijd stuk van, wat altijd kassa is voor Cardo.
  13. Afgelopen weekend kwam ik erachter dat mijn passagier mij niet meer hoort over de intercom. thuisgekomen heb ik de cardo uit elkaar gehaald, blijkt dat de microfoon(boom) +/- draden afgebroken te zijn. Deze heb ik kunnen maken, dacht deel de pics gelijk even met jullie. ik vond altijd al niet uitzien dat cardo onder je helm uitsteekt en zwaar irritant van de microfoon die je altijd naar binnen moet buigen na het dichtklappen van de systeemhelm. Dus heb ik van de nood een deugd te maken en heb ik de microfoon in de helm zelf gezet. Daar zit in mijn helm immers al een uitsparing voor. Daarnaast heb ik de cardo aan de helm vastgemaakt door gebruik te maken van de niet gebruikte intercom afdekplaat, zodat deze aan de zijkant bevestigd wordt en niet meer onderaan. eerst de microfoon aan een extra draad gesoldeerd en deze door de uitsparing naar buiten leiden deze aan de unit zelf solderen mounting unit bevestigen aan de afdekplaat eindresultaat
  14. Paar jaar geleden (bijna) hetzelfde meegemaakt. Super balen dit. Zeker je daar ook niks aan kon doen als anderen achteruit je motor omver rijdt. Gelukkig waren er omstanders en markeert omatje ook niks. Sterkte met de afhandeling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...