Ga naar inhoud

tourristic

Forumlid
  • Items

    1099
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    16

tourristic won de laatste dag op 13 november 2019

tourristic had de meest gelikete inhoud!

Over tourristic

  • Verjaardag 24-07-1970

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    gouda

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

1062 profielweergaven

tourristic's prestaties

VFR rijder

VFR rijder (7/10)

381

Reputatie

  1. Met Barkbusters hoeft dat niet. Zelf uitgetest.
  2. In de wegenverkeerswet word artikel 41b toegevoegd waarin staat dat verlichting op kleding en helm verboden is. U bent gewaarschuwd! https://www.nieuwsmotor.nl/motornieuws/25007-verlichting-op-motorhelm-of-motorkleding-wordt-verboden
  3. @ hansje honda: Gelukkig wel ja. Ben er wel klaar mee. Schouder/arm uit de kom gehad. Revalidatie duurde langer dan verwacht. Boel was aardig vern**kt. Het gewricht is nog wel wat gevoelig maar morgen gewoon weer volledig werken. Einde offtopic.
  4. Na 2 en een halve maand ziektewet gisteren voor het eerst weer een rit gemaakt. 2 keer contact aan en dan probleemloos gestart. Tank zat wel vol met E98.
  5. Honda moet vooral zo doorgaan. Ze zullen exact het tegenovergestelde bereiken van wat ze willen en hun klanten juist wegjagen richting de concurrentie. https://www.nieuwsmotor.nl/motorbranche/24726-honda-reorganiseert-nederlands-netwerk-motordealers
  6. Een beetje lastig te verstaan maar wat een beauties!!
  7. Heb de voorloper van deze al weer 4 jaar. In het begin wel behoorlijk stug maar eenmaal ingelopen bijzonder fijne laars. Vond de Daytona's juist heerlijk zitten maar ik wilde voor offroad rijden iets stevigers aan mijn voeten zonder dat je teveel aan comfort inboet. Deze laars voldoet hier prima aan.
  8. Wat zat die heikneuter nou de hele dag aan zijn motor te friemelen?
  9. Ik heb het idee dat in het kleedje wat er op gelegen heeft weekmakers gezeten hebben die de lak en het plastic hebben aangetast. Poetsen had geen enkel effect op de plek.
  10. Ik wil wel kijken of ik er wat aan kan doen. Neem wel wel mijn poets spullen mee. Dopsleutelset heb ik ook wel. klein en groot. Electronische momentsleutel heb ik ook eventueel.
  11. Was er vandaag al om gereedschappen af te leveren. Zal de 5e ook wel de weg weten te vinden.
  12. Ruustááááágg!! you've made your statement Rikus. Ik ben het echter wel met je eens dat dit geen best lichtbeeld is. Ik zou hier zelf niet mee willen rijden.
  13. Haarzuilens eindelijk weer uit de steigers!
  14. Mijn zegen hebben ze. Zouden ze hier ook moeten doen. Ik maak dagelijks veel kilometers voor mijn werk en doe dat al vele jaren met plezier. Maar de lol gaat er de laatste jaren steeds meer af. Het wegverkeer begint steeds meer op een jungle te lijken. Het word te druk. Waardoor er steeds meer agressie ontstaat. Korte lontjes. Ikke ikke ikke, zombiemobilisten, linksplakkers, bumperklevers, telefoonverslaafden, bejaarden die het tempo niet meer kunnen bijbenen en mensen die überhaupt niet weten waar ze mee bezig zijn. Alles door elkaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...