Ga naar inhoud

Sicco

Forumlid
  • Items

    110
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sicco

  • Verjaardag 15-10-1984

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Brummen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

543 profielweergaven

Sicco's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

8

Reputatie

  1. Op dit moment rij ik achter een paarse RC36II, over de nieuwe ijsselbrug van zutphen naar brummen. Op de rotonde om leesten keek je nog even onze lesauto in, vandaar dat ik kan berichten. Iemand van hier?
  2. Hey Bas! Geen probleem toch, was eindelijk weer eens dat ik een 36II tegen kwam, dus vandaar zo overvrolijk haha.. Merkte aan je rustige rijstijl ook dat er vast meer op de weg lag en dat klopte, teveel nat blad spul enzo haha, stukje nadat je mij was tegengekomen lag er beter bij hè? Btw, mooie vfr, die kleur staat hem goed!
  3. Vanmiddag rond half3 denk, op de posbank, een paars/blauwe 750f. Ik reed op mijn zilveren RC36II met topkoffer richting de steeg. Toen ik je vfr herkende stak ik m'n hand overvrolijk iets hoger op, maar je matte reactie doet me vermoeden dat je geen bekende bent van hier?
  4. Raad ik het goed dat er niks in de tassen zat wat je echt nodig had? Ging bij mij wel zo toen ik net nieuwe kofferset had, alles erop, inclusief tanktas en rondrijden als god in frankrijk! In ieder geval een erg mooi gezicht met het nieuwe zadel en de tassen eraan!
  5. Nu lees ik dit topic net voor het eerst, maar het bestellen is al gesloten. Is er nog een mogelijkheid om aan een zwarte verstelbare te komen?
  6. Super dik zadel! Heb de verkoper ook nog gemaild, maar past volgens mij niet op RC36II. Hoe zit het zadel, moet echt heerlijk rijden.
  7. Nu was ik telaat voor de groupbuy, maar van het weekend toevallig mee kunnen testrijden en bevalt mij prima. Is er nog iemand die er niet tevreden mee is en wil verkopen? Hoor graag via pb ofzo.
  8. Ik kies gewoon voor opslaan op deze computer. Dan krijg je 3 opties: 1 - Beste kwaliteit voor afspelen op deze computer (aanbevolen) Deze heb ik de eerste keer gekozen. 2 - Best passend voor de bestandsgrootte. En erachter een aantal in te stellen MB's dat varieert van 27 t/m 50MB. 3 - Overige instellingen Hier krijg je een lange lijst opties als: pocket pc, groot of klein formaat, lokaal afspelen, voor lan of breedband etc etc.. Enkel die voor lokaal afspelen is 1MB groter om op te slaan dan optie 2 op het hoogst aantal MB's. Hieronder nogmaals geupload met yt, optie 3 met hoogst aantal MB om op te slaan, er vanuit gaande dat die de meeste data bevat en de hoogst mogelijke kwaliteit. Zien jullie verschil? http://www.youtube.com/watch?v=WSpcj7FW3JA&feature=youtu.be
  9. Ow het topic loopt goed, en de nieuw uitgebrachte modellen komen ook nog steeds voorbij, dus wat mij betreft mag dit als algemeen topic open blijven. Ik kan zelf de video op 640 ofzo zetten, maar nog steeds niet op 720.. Kan het aan de videobewerking liggen?
  10. Nu heb ik ooit dit topic gestart, maar nog steeds geen actie ondernomen tot voor een 2 weken terug ik een Lenco Sportcam 100 heb aangeschaft! Het leek me echt super gaaf, maar ik heb nogal veel hobby's en ben bang dat ik er na een tijdje geen gebruik meer van maak. Deze kon ik aanschaffen mbv een grote hoeveelheid freebees en nu dus eigenlijk gratis. Het bevalt nu eigenlijk al wel goed, dus misschien in de toekomst toch nog een gopro.. Eerste video reeds gemaakt en bewerkt, al geeft youtube niet de volle scherpte weer van wat ik op de pc zie, iemand hier en oplossing voor? Heb het bewerkt met windows movie maker. http://www.youtube.com/watch?v=4rRO-Ysmgdo&feature=youtu.be
  11. Ik heb de kofferset hier op het forum van iemand overgenomen, dus kan je helaas niet aan een adres helpen. Weet wel dat het koffers zijn van Givi, maar zonder het givi wingrack. De koffer beugels zijn volgens mij van K-star ofzoiets, meen ik ergens op het forum eens gelezen te hebben, maar staat nergens een merk of teken op. Ow btw, ik heb nog wel een bagagerek als je interesse hebt. Gekregen bij aankoop van de motor, maar nooit gemonteerd. Lijkt op een brede bagagedrager van een fiets, maar dan met opstaande rand.
  12. Part of the deal voor die prijs. Komt omdat de leverancier midden in een verhuizing zat en zo de doos in gegaan is.
  13. Jahzeker! En is ook al gebeurt, zie vorige pagina. Bij aankoop van de vfr waren de voorvorkveren al geupgrade door een set van WP, nu zelf achter laten doen bij WP en stuurt nu dus weer super fijn. Voor de geïnteresseerden: Ik heb aangegeven wat het probleem was en dat ik nu veel met koffers en duo rijd. Bij WP hebben ze de fabrieksopgaven van Honda en ahv die waardes voor mij de juiste achterveer gemonteerd. Gaat er vooral om dat de veervoorspanning hoger is, maar er is idd ook een iets strakkere veer onder gekomen. Nu kan ik net zo vlot rijden als voorheen, maar dan met kofferset
  14. Ik snap je twijfels bazz, echter was de bagage niet het probleem. De rearhugger kreeg krassen van het subframe omdat deze met duo zover inzakte, dus dat was al niet goed. Toen dacht ik nog dat het normaal was, met 2 man erop zakt een motor gewoon verder in. Later kwam de kofferset erbij en werd het probleem groter. Waarschijnlijk omdat de vorige eigenaar al altijd duo gereden heeft. Als bagage neem ik nooit veel meer dan zo'n 5kilo per koffer mee, dus dat moet normaal gesproken gewoon kunnen. En natuurlijk, als het geld er was zou er wel een nieuwere V4 (of V2) komen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...