Ga naar inhoud

Susanna

Forumlid
  • Items

    389
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Susanna won de laatste dag op 7 juni 2016

Susanna had de meest gelikete inhoud!

Over Susanna

  • Verjaardag 29-08-1978

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Locatie
    Heerhugowaard

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

1569 profielweergaven

Susanna's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

65

Reputatie

  1. Dat klopt, als ik zoek op mijn naam zie ik alles. Maar als ik in mijn content kijk, niet. Nou ja, heeft op zich niet. Ik kan het nog terugvinden.
  2. Kan het zijn dat er met de verhuizing topics in mijn content verdwenen zijn? Ik kan alleen mijn laatste 12 topics inzien als ik naar "mijn content" ga.
  3. Vorige week maandag- of dinsdagochtend kwam ik een rode VFR750 model '94-'97 tegen op de ring Alkmaar/Huiswaarderweg. Berijder met een zwart-wit Alpinestar pak met fluo accenten. Gisterenmiddag stond hij weer naast mij. Maar ik was niet op de VFR deze keer, ik was met mijn zwarte Honda scooter.
  4. Heb je het idee dat de resonantie ergens onderaan de motor vandaan komt? Ik heb ook een metaalachtige resonantie bij dat toerental en bij mij is het het overloop-pijpje in de benzinetank. Die heeft ergens los gelaten en resoneert dan.
  5. Vandaag onthouden waar; zwarte VFR800 met gouden letters. Richting Egmond (aan zee) en een eenvoudig wit rugtasje om. Zal omstreeks 14.00 uur zijn geweest.
  6. Ik zie heel vaak VFR-en rijden. Ik vergeet daardoor vaak waar en wanneer. En aangezien ik het meeste op mijn Vision rijd, ben ik niet interessant voor die VFR rijder. Afgelopen week, volgens mij zondag, zag ik precies dezelfde VFR als ik zelf heb net buiten Heerhugowaard; vanaf Sport Laguna richting Alkmaar, met passagier. Rood met zilveren RC36-1. Ook een donker blauwe RC36-2 in HHW zien rijden, Westtangent.
  7. Zonder condooms en zwart. Niet mooi, maar beter dan vale condooms.
  8. Lees ik ergens overheen of begrijp ik het niet goed? De toko zegt dat je moet zagen in je standaardpijp, dat klopt toch ook? Ik heb altijd begrepen dat de standaard pijp 1 geheel is vanaf de collectorbox tot de demper. Als je daar een aftermarket demper op wilt zetten heb je een nieuwe linkpijp nodig of moet je zagen. Ik weet het niet zeker, ik kocht mijn motor met een aftermarket uitlaat.
  9. Susanna

    Gehoorbescherming

    Zijn van het merk Mack's. Ik zag net op internet dat ze er ook zijn in verpakkingen van 6 paar.
  10. Susanna

    Gehoorbescherming

    Ikmheb laatst bij de apotheek silicone, kneedbare doppen mee genomen. Twee setjes voor 4,80 en zo'n 5 a 6 keer te gebruiken (volgens verpakking). Het voordeel is dat je ze niet in je gehoorgang doet, maar de ingang naar je oor volledig afdekt. Het nadeel is dat je wat moeite moet doen om ze over de gehele ingang uit te "smeren". Werkt verder wel goed. Vergelijkbaar met van die kerstboompjes op een stokje.
  11. Susanna

    Gezocht: rugzak

    Ik googlede de Kriega net even. Klopt het dat dat een tas van +- 100 euro is? Als ie dan voor die prijs ook waterdicht is, denk ik niet dat je bij andere merken veel goedkoper uit zult zijn.
  12. Vandaag 2 vfr-en gezien. De eerste was rond half 12/ kwart voor 12 vanmiddag in Broek Op Langedijk. Het was een gele die vanaf het winkelcentrum richting Sint Pancras reed. De tweede was en uurtje later. Dat was een zwarte op de S3 in de richting Schagen, ter hoogte van Noord Scharwoude.
  13. Afgelopen week kwam ik trouwens ook een witte tegen op de Martin Luther King weg. De witte reed vanaf de Huiswaarderweg de MLKweg op, waar ik juist de tegenover gestelde richting op ging. Was ook aan het begin van de avond. Zal zaterdag of maandag zijn geweest.
  14. Even voor half zes vanavond; een Anny op de Martin Luther King weg in Alkmaar. Je ging vooraan staan bij het stoplicht. Op de Huiswaarderweg sloeg je af richting Koedijk/ ' t Rak. toevallig een forum lid? Ik zat op een zwarte Honda scooter, voor mij stond een donkere Ford Fiesta met witte strepen.
  15. Mijn RC36-1 heeft ook altijd de neiging gehad om een beetje in de bocht te vallen. De Michelin banden schijnen hier hun aandeel in te hebben. Echter mijn motor had er meer last van dan die van mijn vriend die ook Michelin banden heeft. Vorig jaar heb ik mijn vering laten afstellen nadat ik daar eerst zelf mee aan de slag was gegaan en wel merkte dat het verschil maakte. Toen de "pro" mijn vering onder handen had genomen, voelde de motor veel beter aan; lichter en minder onvoorspelbaar. Lees eventueel ook mijn topic hierover. http://www.vfroc.nl/forumVFR/index.php?showtopic=25243&hl= Bij mij zijn de poten nu trouwens ook iets meer doorgestoken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...