Jump to content

Eric

Bestuur
 • Content Count

  7,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

Eric last won the day on June 7

Eric had the most liked content!

Community Reputation

2,218 Excellent
About Eric
 
 
 • Rank
  Voorzitter
 • Birthday 11/10/1959
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  http://
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Lingewaard
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Groen
 
Recent Profile Visitors
 
 
2,242 profile views
 
 1. Eric

  Linker voor schetsplaat

  Gelukkig valt het mee. Hopelijk alles snel weer hersteld (inclusief jezelf). Ik vermoed dat de man/vrouw met de highsider iets meer hersteltijd nodig heeft. Hopelijk komt alles weer goed.
 2. Eric

  Linker voor schetsplaat

  Limiet gevonden op het circuit Cock? Hopelijk heb je geen verwondingen opgelopen......
 3. Heb je al naar de blauwe en gele connectoren gekeken zoals in mijn eerdere post opgemerkt? Meettips. 1. accu en SR meten: - accu beste met een conditie-meter, maar die heeft niet iedereen in de kast liggen. Dan dus met een multimeter - moet minimaal 12,5 v zijn bij stilstand. - tijdens starten niet lager dan - ik dacht - 10 - 10,5 volt - bij 5000 toeren moet ie ongeveer 14,5 laden. Maar dat kun je nu niet meten want de motor loopt niet. Hoe je een stator meet zonder dat de motor loopt weet ik niet.....
 4. Eric

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 6

  Knap staaltje recherche-werk @Aficior
 5. Eric

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  En als bestuur zijn we blij en dankbaar voor de inspanningen die Rikus en Wim al jarenlang leveren om er mooie sleuteldagen van te maken. En ik weet uit eigen ervaring dat het hele mooie druk bezochte dagen waren. Hele voorvorken en complete remsystemen werden geserviced. Zelfs bij Bert in de achtertuin werd enthousiast gesleuteld. We hebben er geen aanwijsbare reden voor, maar constateren wel een afnemende belangstelling voor deze sleuteldagen. Deze poll is daarom een poging om de mening van forum- en vfroc-leden te peilen. Gewoon doorgaan met steeds minder deelnemers lijkt een doodlopende weg........ Of kunnen we het een boost geven? Deelnemers en organisatoren moeten er wel lol aan beleven (om de woorden van Rikus te gebruiken).
 6. Zo’n vergelijkingssite is een hulpmiddel. Altijd zelf kritisch blijven tuurlijk. Maar het gaat hier niet over de betrouwbaarheid van dergelijke sites.
 7. Eric

  Koppelingshendel gaat niet goed terug

  Fijn dat het gelukt is 👍
 8. De Korting voor VFROC-leden is nog steeds van toepassing. Maar wij hebben geen afspraken over andere voertuigen gemaakt. Ik adviseer om je sowieso via een vergelijkingssite goed te oriënteren. Het gaat om de premie en om de verzekeringsvoorwaarden…. en om persoonlijke voorkeuren, toch?
 9. Eric

  Koppelingshendel gaat niet goed terug

  Die moet soepel kunnen bewegen. Je kunt dat palletje er ook uit halen en grondig reinigen. maar eerlijk gezegd kan ik me niet goed voorstellen dat dat er voor zorgt dat de koppeling moeilijk terug komt. Ik denk eerder aan vervuiling in de leiding/cilinder.
 10. Eric

  Cardo SCala Rider Qz

  Blijkt niet de juiste te zijn voor @Jimmy. De set is dus nog beschikbaar...
 11. Wegens overcompleet ter overname aangeboden: Cardo Scala Rider Qz. Heel goed werkende single set intercom. Meerdere Bluetooth-kanalen voor gelijktijdig navigatie, telefoon en/of muziek luisteren. Alle onderdelen zijn aanwezig (3 adapters voor montage). Alle boekjes/handleidingen aanwezig. Geluid is duidelijk, stabiel en luid genoeg in te stellen (ook als je oorbescherming gebruikt). Zeer lang gebruik van de accu. Eenvoudig te bedienen apparaat dat probleemloos de afgelopen 6 jaar (nieuw aangeschaft) heeft gewerkt; in weer en wind. Als ik iemand hier blij kan maken mag t'ie weg; maar hoeft niet weg. (Staat ook alleen hier op het forum te koop) Vraagprijs: € 40,=
 12. Zei ik dat natuurwetten zich laten buigen?
 13. Ik zou zeggen: "vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van". Het is natuurlijk "het geheim van de smid". Dat gaan ze ons dus niet uitleggen, toch?
 14. Eric

  DB Meting

  Dus een geluidsmeting van een motorfiets kun jij ook doen @VFRikus ?