Jump to content

Henk VFR

Lid VFROC
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Henk VFR last won the day on April 10 2021

Henk VFR had the most liked content!

Community Reputation

136 Excellent
About Henk VFR
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 11/21/1947
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  http://www.zamc.nl
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Zelhem, Bronckhorst
 • Interesses
  Mijn vrouw,VFR 800 X, kinderen en kleinkinderen
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800X
 • De mijne is
  Wit/Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 
1,326 profile views
 
 1. Henk VFR

  Sleuteldagen ja of nee [pol]

  Ben in de jaren dat ik lid ben nog nooit geweest. De oorzaak is dat ik wel geïnteresseerd ben in techniek maar niet zoveel dat zelf sleutelen echt leuk vind. Een dagje Hyper Pro of zo, dat vindt ik interessanter.
 2. Givi Topkoffer en Givi steunen voor VFR V-Tec 2002-> VERKOCHT!
 3. De XT slaat de tracklog gewoon op in de map GPX , zo gauw dat "vol" is plaatst hij het in "Archieve" , vele ritten . Wat ik wil hebben kopieer ik met verkenner naar een plek op de PC. Eigenlijk heel simpel en werkt goed. Kun je ook gewoon weer in Base Camp in dezelfde routemap importeren en de route meteen aanpassen waar nodig.
 4. Ook ik heb sinds een paar maanden de Zumo XT. Sinds 2012 had ik een Zumo 350, was voor die tijd een geweldig apparaat en eigenlijk nog steeds wel. Maar de XT heeft zoveel meer, alleen al een prachtig scherm, snel reageren, gemakkelijk te bedienen en zoveel mogelijkheden dat je haast zou vergeten waar het voor bedoeld is, juist ja, het motorrijden om dat soepeltjes te laten verlopen. Een apparaat met veel mogelijkheden waar nog weleens updates voor zullen komen om het te finetunen. Een flinke stap voorwaarts.
 5. Henk VFR

  VRO training groepsverband

  Cock, vorig jaar met de bochtencursus VRO bochten heb ik zelfs nog een oproep op dit forum gedaan of er nog mensen waren die ook wel wilden, we hadden nog plek over voor een paar mensen. Is toen door een paar Viffers ingevuld. Geweldige dag gehad.
 6. Henk VFR

  VRO training groepsverband

  We kunnen natuurlijk net zoveel cursussen volgen als we willen, dat bevordert de veiligheid uiteraard maar de factor "mens" is niet feilloos, dus fouten maken, zelfs met fatale afloop zullen nooit 100% uit te sluiten zijn. Alleen je best blijven doen om fouten te vermijden zal de grootste uitdaging zijn. Goed opletten en defensief rijden!
 7. Henk VFR

  VRO training groepsverband

  Een VRO cursus kost inderdaad een paar centen maar is het echt waard. Ik heb de laatste paar jaren een VRO georganiseerd voor de plaatselijke club, eerst een RMT, een jaar later VRO expert, nog een jaar later VRO bochten. Alle drie bijzonder leerzaam. Dit jaar zijn we naar 2 the experience geweest, ook in Lelystad op het Midland circuit bochten-training, een leerzame ervaring. De prijs is lager maar zit ook niets bij in zoals lunch etc. Eten en drinken kun je wel gewoon kopen. Die hebben een ochtend sessie en een middag sessie. Een sessie betekend 6 keer 10 minuten op het korte bochten circuit en hebt in de regel 3 cursisten per instructeur, die je na elke ronde uitleg en advies geeft wat er goed is en juist niet zo goed. Wij hebben dat als bijzonder leerzaam ervaren.
 8. Henk VFR

  Blijven rijden op de dijken met je VFR

  Niet alleen koppig, ze gaan stug door met procederen want het wordt toch wel betaald door de belastingbetaler.
 9. Henk VFR

  Blijven rijden op de dijken met je VFR

  NIET geschoten is altijd mis. Dus wel doen!!
 10. Henk VFR

  Blijven rijden op de dijken met je VFR

  Getekend!
 11. Henk VFR

  VRO Bochten 26 augustus 2017

  Hoi Rolf, tussen half negen en negen uur aanmelden, koffie en kennis maken met de instructeur.(Groep van 8 motoren) Negen uur op de motor en het PA circuit op. Remmen in de bocht hoe doe je dat, diverse malen om beurten en krijgt meteen uitleg wat je goed doet en fout. Bermvlucht, de weg af het gras in met verschillende snelheden, maakt je minder gespannen om te doen. Uitwijken tussen pionnen door, hoe doe je dat etc. Voor de lunch (is inbegrepen in de prijs), echt bochten rijden achter de instructeur, bij toerbeurt achter hem aan. 'S middags een paar oefeningen en weer bochten rijden. We hebben die dag 108 km op het circuit gereden. Half vijf einde instructie en evaluatie met een kopje koffie. Bijzonder leerzame dag maar ook een mentale training zodat je niet zo gauw ergens van schrikt. Circuit training heb ik nooit gedaan, geen ervaring mee. ben een keer naar 2TheExpeience geweest op het Midland circuit, ook leuk om een keertje te doen. Kan een halve of een hele dag.
 12. Henk VFR

  VRO Bochten 26 augustus 2017

  De deelnemers in onze groep met de instructeur. Een super groep.
 13. Henk VFR

  VRO Bochten 26 augustus 2017

  Hoe het ook is Nico, Richard was erg blij met onze groep, dezelfde stijl, paste goed bij-elkaar en een beetje gas geven, hoort er toch bij. Klopt inderdaad dat we een keer ietsje moesten inhouden vanwege een groepje voor ons. Richard heeft het super gedaan wat ons betreft.
 14. Henk VFR

  VRO Bochten 26 augustus 2017

  Hoi Joost en Vfrouge, wat een Super dag in lelystad, wow dat bochten draaien met een leuke groep en een geweldig instructeur, Richard Rijsdijk. Een topdag, we hebben weer veel bijgeleerd en misschien wel afgeleerd.
 15. Henk VFR

  VRO Bochten 26 augustus 2017

  Roel, veel plezier op het feest. Een andere locatie hebben ze voor zover ik weet nog niet gevonden. Wie weet, komt tijd komt raad.