Ga naar inhoud

Hans 4506

Forumlid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hans 4506

  • Verjaardag 12-06-1963

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Aalten (Gld)

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

1041 profielweergaven

Hans 4506's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recente badges

13

Reputatie

  1. Dus geen al te vaak voorkomend probleem als ik het goed begrijp.
  2. Ik las vanavond iets over een 1200f die waarschijnlijk krukas schade heeft opgelopen zo rond de 70000 km. Is dit een vaker voorkomend probleem, ik dacht dat er relatief weinig problemen waren met deze motoren?
  3. #Update 10 Mei naar Notter gebracht. Gisteren een 595 opgehaald met bijbetaling van 167 euro. Blijkbaar was de usb connector stuk. Nu maar weer wennen aan het nieuwe model.
  4. Ik heb het geprobeerd op 3 verschillende pc's, met 6 verschillende kabeltjes, in verschillende opslag varianten. Mijn e reader, tom tom, en alle andere apparaten werken gewoon op alle poorten. Dit dan nog maar eens proberen. Dat werkt dus alleen als je de pc wilt herstellen, en niet je navi, voor zover ik het zie.
  5. Beetje laat maar toch, Mijn zumo 590 wordt ook van de ene op de andere dag niet meer herkend. Alle tips en trucs die op internet te vinden zijn geprobeerd, maar geen resultaat. Ik ben bang dat ik ook eindig in Notter met de mededeling dat ik veel geld kwijt ben. Binnenkort maar eens een bezoekje plannen.
  6. Kan iemand mij vertellen of een voor vork van een 2002 model, zonder abs, past in een 2007 model met abs?
  7. Uiteindelijk alles van Garmin verwijderd van de pc (Zelfs uit het register ). Alles weer opnieuw geïnstalleerd en nu werkt het naar behoren.
  8. Ik krijg in express alleen de melding dat er een update beschikbaar is en ik kan alleen kiezen voor installeer. Ik heb express al geupdated naar 5.0. Als ik op "bekijk details" klik krijg ik een foutmelding en wordt express afgesloten.
  9. Ik kan niet vinden hoe ik moet aanvinken om de kaart op het toestel en op de pc te installeren.? Waar kan ik dat vinden?
  10. Ik heb 4 weken terug via de dealer orginele remblokken en revisie setjes voor de remklauwen gekocht. (195 euro), dus ik wilde deze keer graag iets minder uitgeven. Misschien heeft iemand nog iets liggen?
  11. Dank voor jullie reacties. Kan ik nummer 11 en 23 ook ergens in Nederland bestellen zonder dat ik naar de dealer hoef te gaan?
  12. http://link.marktplaats.nl/m1078649208 Op mijn zoektocht naar een rechter voetsteun kom ik deze tegen. In de adv. staat dat het onderdeel compleet is. Volgens mij mis ik echter dat pennetje (of hoe dat ding ook mag heten) dat onder aan de steun hoort te zitten, of zie ik dat verkeerd?
  13. Ze zitten er onder. Het geluid zonder db killers valt me erg mee, het is stller dan met de Devil uitlaten. Volgens mij moet het zonder db killers kunnen, maar binnenkort toch een keer met proberen.
  14. De laser die ik heb heeft wel losse busjes en er staat ook gewoon laser op.Ik heb 4 losse db killers besteld bij Roukema, 11,50 euro per stuk. Ondertussen heb ik er 2 pas gemaakt voor de dikste pijpen. Binnenkort eerst maar eens monteren en luisteren zonder db's. Dan de 2 aangepaste killers monteren en weer luisteren. Daarna maar eens kijken of ik de andere 2 ook pas ga maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...