Ga naar inhoud

Bartho

Forumlid
  • Items

    335
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Bartho won de laatste dag op 8 augustus 2022

Bartho had de meest gelikete inhoud!

Over Bartho

  • Verjaardag 07-11-1956

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Gooik

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bartho's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated

Recente badges

60

Reputatie

  1. Misschien hier https://www.1000ps.de/modellnews-2358856-crosstourer-by-schick
  2. Bartho

    Schroeven

    Die directeuren vertellen ook maar wat ze willen. Hier in Belgie verdienen ze niets op de verkoop van wagens. Maar nu geven ze tot 17000 euro korting op een elektrische stock wagen. Bij toyota tot 10000 euro korting op elektrische stockwagen. Geloven wie geloven wil.
  3. bedankt voor de informatie. Ik had wel enkele vragen. Ik heb die wel gesteld aan onntrack maar geen antwoord op gekregen. Misschien kan jij me helpen. Er is een bewegingsalarm aanwezig op het onntrack alarm. Ik vind de informatie dat je het kan activeren vanop de smartphone met de App. Maar kan het ook automatisch worden ingesteld. Mijn vorig alarm zette het bewegingsalarm ON 2 minuten na het afzetten van het contact. Het bewegingscontact ging OFF na het aanzetten van het contact. Is dit hier ook mogelijk? Alvast bedankt Bart
  4. Iemand ervaring met het onntrack track alarm voor motorfietsen. Geen abonnement af te sluiten . Vind er alleen iets van op een camper forum.
  5. Vroeg dit omdat de G12 silicaat vrij is en de G12++ niet.
  6. Toch een kleine opmerking, misschien niet belangrijk. In de Honda koelvloeistof spec staat silicaat vrij. Deze G12++ is dat niet(kleine percentage silicaat ). Is dat belangrijk of niet?
  7. Welk koelwatervloeistof gebruiken jullie? Kroon welk type?
  8. Voorband en achterband in GT uitvoering bestaat niet enkel 17" banden 4 maten.
  9. Het dashboard is nog goed af te lezen. Zelfs ik met 1.77 m. Ik heb gekozen voor de city pro omdat deze een beetje de tank volgt en ook is de steunring regelbaar van onderuit(vroeger binnen in de tas) Is misschien de de goedkoopste oplossing maar zeer degelijk materiaal. Ik gebruik de tas altijd daarom gekozen voor dit systeem. Gemakkelijk in gebruik en degelijk.
  10. Heb de sw-motech Pro City . En zeer blij mee. Is misschien wel de duurste oplossing.
  11. Dank U. Is voor mijn volgend onderhoud rond 75.000 wil ik toch eens de kleppen controleren.
  12. Mooi werk Ray. Vraagje. Moet je de radiator niet volledig wegnemen, om het voorste kleppendeksel te verwijderen? Op Uw foto lijkt het of hij juist een beetje naar voor is verplaatst. Moet je dan ook niet de koelleidingen verwijderen? Ben juist hetzelfde werk aan het doen maar geen kleppen nazicht. Heb 46.000 km en het onderhoud van 48.000 aan het doen. Ben er iets vroeger aan begonnen omdat ik een lek had aan het rechter caterdeksel aan de uitgang van de CKP sensor. Alles hersteld maar voor de zekerheid de CKP sensor vervangen omdat ik niet goed kon zien waar het juist lekte.
  13. Dit geprobeert maar lek blijft. Ik ga de ckp sensor bestellen en de cover demonteren. Opnieuw sealant aanbrengen en installeren. Volgens de dealer de enige oplossing die succes verzekert. Is niet zo´n moeilijke opdracht. Moet nog threebond 1207B weten te vinden.
  14. Ik gebruik Givi binnentassen V35. Kosten ook rond de 70 €. Heb ze gekocht op tweedehands voor 40 €. Passen vrij goed. Maar deze hierboven zien er ook zeer goed uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...