Ga naar inhoud

Sniper

Forumlid
  • Items

    549
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Sniper won de laatste dag op 8 december 2015

Sniper had de meest gelikete inhoud!

Over Sniper

  • Verjaardag 17-12-1971

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    In the South
  • Interesses
    Choppers, Offroad rijden met mijn WR400F en mijn Niva en natuurlijk Honda Vfr800Fi.

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Geel

Recente bezoekers van dit profiel

1189 profielweergaven

Sniper's prestaties

Zeer ervaren rijder

Zeer ervaren rijder (6/10)

87

Reputatie

  1. Sniper

    V4-Force Stickers

    Ik krijg nog regelmatig vragen over de VFR stickers. helaas ontbreekt het me aan tijd om op het forum te komen. Mijn VFR heb ik nog steeds maar staat al weer 3 jaar stil. Valt tijdens rijden uit en nog geen tijd gehad om er naar te kijken. Maar goed , genoeg over mij. De stickers werden destijds gemaakt door een vriend van me. Ik heb hierbij gezet welker stickers hij kan maken wat de prijzen zijn. Als je meer info wil over de stickers kun je hem een mail sturen. Dit gaat vast sneller als via mij want in 3 jaar ben ik 1x op het forum geweest. (schandalig) Voor de toekomst is het mischien beter het mail adres en onderstaande voorbeelden op een ander topic te zetten zodat ze in de toekomst nog gevonden kunnen worden. het mail adres: info@interpoint.nl zal proberen hier weer eens meer te komen
  2. Die stekker met de groene draden lijkt op eerste oog ok Zit wel beetje corrosie op maar niet schokkend. Kan deze stekker er tussen uit en alle draadjes aan elkaar worden gesoldeerd ?
  3. Even een korte update kuipen zijn eraf en heb aan alle draden staan trekken. Geen probleem tot nu toe. Verder veel te druk om verder te zoeken. Hopelijk komend weekend weer even tijd. Houd jullie op de hoogte. Wel aan het rond kijken naar andere motor want kan eigenlijk niet zonder.
  4. Ik twijfel aan het massa probleem op de radiator. Ik moet het nog wel goed testen maar de twijfel komt van het feit dat de motor ook uitvalt als ik pas 10 minuten onderweg ben. De fan gaat volgens mij pas aan boven de 100 graden. Dit weekend noop ik ff tijd te hebben voor de Vfr. Alle kuipen gaan eraf zo ook de voorkant. Ik kan dan overal goed bij. Op het verdacht lijstje staan: - massa fan - probleem in stekker standaard - brandstof pomp - omval sensor - verlichting voor (Xenon) - ........
  5. Ik leg een draad naar de radiator. Je weet maar nooit. Johan heb je bericht ontvangen. Zal straks even kijken. Zit nu bij klant.
  6. Toeren tal gaat naar 0 en de rest blijft gewoon aan zoals licht en verwarmde handgrepen. Lampje fi gaat aan en seconde later weer uit. De motor trekt dan weer normaal op. Tot de volgende hobbel of hard optrekken. Vannacht nog test rit gemaakt maar helaas. Vandaag maar met de oldtimer op pad.
  7. Draad gevolgd maar gaat redelijk snel achter fan. Kan daarna niet zien waar ie blijft. Dat wordt een lange nacht. Heb de motor morgen nodig. Net stukje gaan rijden nu geen probleem maar dat zal maar tijdelijk zijn ben ik bang is niks veranderd. Kan overigens aan de draad trekken wat ik wil krijg de fi lamp niet aan. Dus helaas nog geen oplossing.
  8. Enig idee waar dat ongeveer zit ? Zit dat in de fan of bij de fan ? Moet het water er uit kan anders niet bij de fan
  9. Is dat de plug boven in de radiator of zit deze in de fan ? Als ik de stekker in de radiator plug los trek gaat de fi lamp niet aan. Schakels de massa via het frame want dan leg ik een draad van de min op de accu aan de radiator.
  10. Massa probleem dat is klote ga dat maar eens zoeken. Kan echt overal zitten lijkt me.
  11. Aan alle draden getrokken leek niet meteen probleem te geven. Op een gegeven moment sprong de ventilator aan van de koeling en branden de fi lamp. Motor uit en weer aan geen fi lamp meer. Alles weer geprobeerd maar lamp niet meer aan. Nu wel fi lamp code. Als ik het contact erop zet gaat de fi lamp aan dan uit en dan weer lang aan en weer uit. Code lijkt dus 1 x lang aan. Iemand een idee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...