Ga naar inhoud

motordick

Forumlid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over motordick

  • Verjaardag 21-12-1958

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Mijdrecht

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Recente bezoekers van dit profiel

662 profielweergaven

motordick's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

6

Reputatie

  1. Heb een VFR750 1996 gehad, had hier ook last van, afhankelijk van de buiten temperaturen en gebruik was de ene het geluid wel en daarna weer weg. Vooral bij lagere toerental zeer duidelijk hoorbaar. Inderdaad het gaatje groter laten boren van 0.6 naar 1 mm en daarna was het probleem verholpen Volgens Honda Nederland destijds kan het geen kwaad maar is wel irritant.
  2. Probleem komt me bekend voor, het hele traject ook al gedaan ( helm en verschillende kuipruiten ook de MRA vario touring ) Op een motor zonder kuip daartegen weinig last, na wat uitzoek werk erachter gekomen dat de turbulentie ( geluid ) aan de onderkant van de helm zit. Doe nu een sjaal om zodat de onderkant van de helm afsluit en dit werkt wel aardig, is niet helemaal optimaal maar het helpt wel wat. Huidige helm is Shoei gt air, ben zelf 1.8 m
  3. Op de beurs met de service manager van Shoei gesproken over de slechte ervaringen met de Neotec. Kortom na het gesprek moest ik via de dealer de helm op laten sturen en het resultaat is dat ik het aankoop bedrag terug krijg. Toch nog een goede service, nu nog voor een andere helm kijken.
  4. Jammer dat je een voorbarige conclusie trekt over schrappen van verwenlijst door kritische journalisten. Heb je ervaring ermee? Groetjes van een Yamaha medewerker - VFR staat hier los van
  5. Mijn Neotec is omgeruild bij Shoei voor een nieuwe, helaas is deze helemaal bagger. Voor mij zeker geen Shoei meer.
  6. Volgende week wordt me helm bij Motozoom omgeruild, ga nog in overweging nemen als het mogelijk is om voor een C3 pro te gaan maar anderzijds ben ik destijds na 3 x de C3 ( slecht sluitende vizier ) juist over gegaan naar Shoei. Wordt vervolgd
  7. Afgelopen week contact gehad met Shoei, dat ik niet tevreden was en dat de helm nog steeds niet goed is. Volgende dag een mail terug dat de helm wordt omgeruild door een nieuwe neotec. Hoop wel dat dan de problemen over zijn maar las dit lees van Jacco 76 krijg ik toch wel mijn twijfels. We zulle het wel zien.
  8. Mijn helm gaat na de vakantie voor de 2e keer terug, de helm tocht en als het regent komt aan de binnenkant van de vizier waterdruppels. Dit ligt niet aan de motor, gebruik de helm sinds een tijdje op de bromscooter en zo hard gaat hij ook niet. Hoop geld voor een scooterhelm
  9. Dinsdag de motor opgehaald en wat een verschil, pakt beter op, stuurt beter en hoef niet meer terug schakelen bij 80, kan hem nu in zijn 6 houden. Johan bedankt voor de goede service .
  10. Op dit moment wordt een mooie rooie onderhanden genomen door Johan, straks mooie blauwe dashboard verlichting. kleppen en sv afstellen en natuurlijk een grote beurt. En niet vergeten de balhoofdlager, krijg straks een perfecte afgestelde motor terug.
  11. Bij mij is de bovenste ventilatie vervangen, kreeg in de winter een koude tocht doorheen en zoveel haar heb ik niet meer. Op Shoei zit 5 jaar garantie, mag ook wel voor die prijs en zo geweldig vindt ik de helm niet.
  12. Volgens mij geen afkeur, anders had de RDW geen kenteken afgeven. Weet wel dat tegenwoordig de motorfietsen die uit UK komen geen aanpassingen meer nodig zijn voor de koplampen, in het verleden wel. Er is vast wel iemand die het hiervan wat meer vanaf weet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...