Ga naar inhoud

alexvfr

Forumlid
  • Items

    208
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

alexvfr won de laatste dag op 20 juni 2015

alexvfr had de meest gelikete inhoud!

Over alexvfr

  • Verjaardag 28-10-1979

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Lopik
  • Interesses
    Actief bij EHBO Vereniging IJsselstein
    Evenementen verkeersregelaar IJsselstein.
    Werkzaam in de brandbeveiliging.

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

613 profielweergaven

alexvfr's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

39

Reputatie

  1. Ik moet zeggen op de mogelijkheid van het kunnen instellen in hoeverre er gebruik gemaakt moet worden van de curvy-roads zie ik bij de zumo weinig nieuws wat ook echt nuttig is. Zo kan er bij bepaalde modellen spotify direct op de zumo gebruikt worden. Voorheen draaide het op de mobiel en werdt het via de zumo gespeeld.. Hoorde meerdere mensen tegen de man zeggen. Ok.. En de verbetering is.....
  2. Wie o wie stond er vandaag met zijn rode vfr, voor mijn auto op de A2 bij Utrecht voor een afgesloten tunnel te wachten.
  3. Zo net op de A2 te hoogte van A9 een mooie vfr in het rood met zwart onderkant en op het zwarte deel een zilveren honda wing. Wie o wie
  4. Ik ken het nc enkel vanuit sony, die hebben op de xperia z modellen die optie gecreerd sind de z2. Dat werkt fenominaal goed. Als deze helm het ook zo goed gaat doen, en ze betaalbaar worden. Count me in.
  5. Dus even als samenvatting. Snorkel mod = snorkel verwijderen Flapper valve mod = slangetje los halen en schroef in slangetje zodat deze niet lekt. + aan beide kanten een tapje tegen vuil. Pair valve mod = de 2 slangetjes loshalen en afdichten met schroef en tapje. Vergeet ik nu nog iets? En wat moet ik nou nog opnieuw synchroniseren dan?
  6. Sorry dat ik er niet bij was, murphy kwam hier weer eens optellen. Om te beginnen was me motorbroek nog bij de reparateur. (Deze gister opgehaald) Wilde niemand de storingsdienst overnemen (Dus alles klaar gezet, zodat ik bij telefoontje naar huis kon race en direct weer weg) Wordt je 's morgen stront verkouden en grieperig wakker (Dus volop aan de menthol en een warme douche) En dan ben je net omgekleed en tring tring.... Juist laat maar o
  7. Bij mij momenteel niets op het standaard hoopje gereedschap na.. Alles zit in mijn koffer hahaha.
  8. Vanmorgen een stukje gelijk op gereden met een zilveren 1200 op de A27. Iemand van hier?
  9. alexvfr

    Mijn VFR Project

    Gepikeerd gereageerd?? Wat dan? me fietsguppie opmerking? Is hier gewoon een uitdrukking.. Een fietsguppie is z'n wielrenner die nergens naar kijkt, en alleen bezig is met hard rijden. Was niet gepikeerd hoor hahaha [emoji1] @AFS: ik ken je verder niet. Kwam bij mij door de meerdere berichten achter elkaar. Laten we het op een misverstand houden. Misschien maar is kennismaken. ;-)
  10. Misschien niet geheel on topic maar toch een vraag. Is er een bepaalde keuring of keurmerk die dergelijke koffersystemen moeten hebben.
  11. alexvfr

    Mijn VFR Project

    Dit is op meerder websites zo, ligt aan een spraakverwaring door vertaling. Het is het achterste deel van het voorspatbord. Is inderdaad van puig, en deze zal inderdaad ook bij jou te bestellen zijn. Mij werdt echter gevraagd waar ik hem gekocht heb, en dat is dus daar. Snelle en nette levering. Vind het niet erg als je een bedrijf hebt. Vindt ook niet erg als je reclame wil maken, dat is je goed recht. Maar vind het wel vervelend dat je elke keer andere bedrijven waar ik mijn materiaal koop in een soort slecht daglicht wil zetten. Eerst met me luchthoorn (zo immers, een kopie zijn van steble die jij verkoopt, ipv een samenwerking waar je als dealer van had kunnen weten) nu met me spatbordt verlenging, waar je over webtekst valt. Dit komt bij mij over als zeer vervelend, en ik wil je dan ook vragen dit niet op deze manier te doen.
  12. Is het dan de S van Sport, of de S van Stad?
  13. Vandaag een mooie zilver 1200, rond half 5 op de A9 bij Amstelveen
  14. alexvfr

    Mijn VFR Project

    Sorry dat het even duurde Patrick, is hier een gekkenhuis. Bedankt voor het compliment. Maar uiteraard mag je dat vragen. http://www.bs-motoparts.com/nl/voor-en-achterspatborden/achterspatbord-verlenging-puig-honda-vfr-800-vtec-02-13-i44-5568-0.htm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...