Jump to content

klusmich

Lid VFROC
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral
About klusmich
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 10/13/1979
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  lekker relaxt rijden en een lekkere en gezellige BBQ
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 90-93 VFR750
 • De mijne is
  Groen
 
Recent Profile Visitors
 
 
258 profile views
 
 1. klusmich

  E5 of E10

  Wat voor problemen zie je dan? En zijn deze problemen misschien ook uit te sluiten door bijvoorbeeld leidingen te vervangen ed.
 2. Welke spanningsregelaar heb ik nodig heb al even gekeken op forum maar het is mijj nog niet helemaal duidelijk, waar ik op moet letten want hoe weet ik wat voor dynamo ik heb lijkt mijj dat ik daar op moet letten welke ik nodig heb of denk ik nu te moeilijk . Hopelijk kan iemand mij helpen heb wel 1 mosfet gevonden van SKU de MTP3461 die lijkt wel te kloppen als ik naar de maatvoering kijk maar ik weet niet hoe ik dit verder kan controleren. hopelijk heeft iemand antwoord en kan ik binnenkort weer lekker toeren.
 3. klusmich

  E5 of E10

  Hartelijk bedankt voor deze reacties rij nu al een paar dagen op e10 en zie het verbruik ook niet echt oplopen ongeveer nog steeds 225 km op een tank dus best redelijk.
 4. klusmich

  E5 of E10

  Geachte motor vrienden, is het mogelijk om met mijn vfr e5 te tanken of dienen er bepaalde onderdelen dan verandert te worden of is dit gewoon niet mogelijk? dit omdat ik nu meer ga rijden met de motor. Wil hem lekker gebruiken voor woon werk verkeer en ik me dan misschien toch ga afvragen of ik dan moet gaan investeren in een ander model ik heb nu een vfr750F rc36 uit 1992 volgens mij is dat een rc36 1
 5. klusmich

  inlog scherm

  het inlog scherm als je naar de website gaat van vfroc.nl verdwijnt gewoon als je met je wachtwoord aan het typen bent
 6. klusmich

  Zadel nieuw of vullen

  Hoi leden, Graag wil ik wat meer informatie over wat ik het beste kan doen. Mijn zadel begint een beetje aan te voelen als een plank. Wat is beter zadel laten vullen met gel of gewoon een nieuwe halen en waar? Alvast bedankt.
 7. Kan helaas niet komen zit dan in porto maar afgelopen rit was echt super
 8. klusmich

  Tot ziens

  Yep veel veilige kilometers toegewenst met je BMW
 9. klusmich

  VFR750 met schade...

  Wat ik zal doen neem eens een mrt training kost wel wat maar je leert er zeker wat van. En als je aangeeft waar je mee zit wordt daar zeker rekening mee gehouden [emoji2] ben zelf in Lelystad geweest bij.... Zoek ik nog even op als je wilt
 10. klusmich

  Kettingwiel bekijken

  Heb mijn ketting goed schoongemaakt nu is de roest lekker weg, laat ik de ketting even zitten er zitten namelijk ook op het achtertandwiel geen beschadigingen of afrondingen
 11. @el1337: heb volgens mij ook de mosfet SR past ook prima achter het kapje waar de oude zat. :-)
 12. Heb ook het zelfde gehad met mijn vfr750f nieuwe spanningsregelaar er in en verder geen problemen meer dus ik zal dat zeker doen.
 13. klusmich

  Ketting vervangen met ketting wielen

  Een tekker is trouwens geen nietter
 14. klusmich

  Kettingwiel bekijken

  Ga het proberen
 15. klusmich

  Ketting vervangen met ketting wielen

  Was niet de bedoeling