Ga naar inhoud

Patrick1991

Forumlid
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Patrick1991

  • Verjaardag 08-02-1991

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Hattem

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

580 profielweergaven

Patrick1991's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

39

Reputatie

  1. Gaaf project, ga ik zeker volgen! stukje vakwerk ook Nu ik hier toch ben; heb je mogelijk interesse in een VFR800FI achtervelg (5-spaaks) ?
  2. Tijdje terug ook eens op gereden, erg leuk sturen! (lekker licht ook)
  3. Voor / achter kunnen verschillen, zit een keepjes in (meen bij de blokken aan voorzijde, als ze er uit zijn naast elkaar leggen). Heb onlangs zelf ook de blokken vervangen, bij nieuwe type blokken (Ferrodo synter-straat heb ik nu zelf) zat het keepje in alle modellen, waardoor de blokken voor/achter identiek zijn. Verder wat hierboven ook is gezegd, niet bezuinigen op je remmen. Ook niet te vergeten, mocht je online bestellen: remmenvet / remmenreiniger, en schoonmaakspullen / iets om de zuigers terug te duwen (na ze te reinigen, lijmtang en stukje hout werkt ook goed). Had de klus zelf eerst onderschat, maar prima te doen als je er de tijd voor neemt. Ik zou, als je de remvloeistof wil vervangen, eerst de nieuwe blokken installeren, en daarna het remsysteem doorspoelen. Dat scheelt het (in mijn mening vervelende) ontluchten, kost alleen iets meer remvloeistof (vaak toch genoeg van).
  4. Geen plaatje maar een filmpje In mijn ogen een zeer geslaagd SF-project, met VFR 750 (RC36 II) als basis. Voor geluid in de video is de moeite waard, V4 komt goed tot z'n recht met de SC uitlaat.
  5. Nieuwe ferodo sinter-street blokken voor & achter. Met dank aan Johan VFR, voor een paar gouden tips! Straks de kleding weer aan en verder met rustig inremmen
  6. Inderdaad lastig te vinden (heb ze wel, maar houdt het graag compleet). Mogelijk zoiets een alternatief? Handgrepen voor op de tank, zouden veelvuldig te koop moeten zijn?
  7. Afgelopen weekend was 't genieten met de VFR op politiecircuit Lelystad!
  8. Afgelopen zaterdag, bij vliegveld Teuge.
  9. Ondertussen aardig wat km gemaakt met het 'flapje' van epdm; werkt prima. Schokbreker blijft tot nu toe ook met natte wegen schoon, zit vast door 2 kleine gaatjes in de onderseat en 2 plastic kuipclipjes (origineel voor Suzuki, maar bijt mekaar zo te zien niet )
  10. Foto van m'n eigen VFR met mij d'r bij, vakantie afgelopen week in Luxemburg, foto bij Piesport (Duitsland).
  11. Mooie (klassieke) motor!
  12. Oei, beterschap! Succes met evt. herstel (als mogelijk..)
  13. Waar kan ik die vinden? Wel benieuwd.... Erg jammer hoe zo'n norm 'n boel gaat 'verpesten' bij wijze van; goed dat we werken aan het milieu (is belangrijk) maar dan zijn er andere sectoren waar denk ik meer te halen valt. Vooral omdat motoren een klein aandeel van de weggebruikers zijn... maarja altijd een kwestie van waar je staat & wat je hobby's/werk zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...