Ga naar inhoud

eagle-nest

Inactief
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over eagle-nest

  • Verjaardag 04-10-1979

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Waalwijk

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Zilver

eagle-nest's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Heb uiteindelijk de Sena 20S besteld. Als het goed is wordt deze binnenkort bezorgt
  2. Gister eindelijk mijn eerste rit op de motor gemaakt. De temperatuur was alleen wat lager dan verwacht en met zomerhandschoenen was dat na 3 kwartier wel te merken. Begon een paar koude vingers te krijgen aan mijn rechter hand. Op de terugweg dus maar even een thermo broek gehaald om mee te beginnen. Zit wel lekker warm. Hierbij ook even een foto van mijn VFR gestalt in de schuur.
  3. Iemand nog tips voor een leuke Bluetooth set voor in de helm? Voornamelijk voor muziek en navigatie.
  4. Hij krijgt in ieder geval een kleine beurt. Oa olie en filter vervangen. Wordt helemaal nagekeken. Dus hopen dat het zaterdag of begin volgende week mooi weer is om hem op te halen.
  5. Eindelijk, Vandaag mijn eerste motor gekocht. Het is de Honda VFR800 bij Swinkels geworden. ?
  6. Vanmiddag een proefrit gepland bij Swinkels in Tilburg. Ben benieuwd hoe die VFR rijdt en aanvoelt.
  7. De voetsteuntjes had ik al nagevraagd. Er zat er eentje bij. Degene aan de kant waarde de uitlaat nu niet zit.
  8. Ben zaterdag bij de Swinkels wezen kijken en daar werd aangegeven dat de garantie op alles, behalve de slijtage onderdelen was. De afleverbeurt was in ieder geval de olie, filters, enz. Heb ook even gevraagd hoe het zat met het afstellen van de kleppen (eens wat over gelezen op het motor-forum). Als ze twijfels hierover hadden zou dat ook gebeuren.
  9. Via motor-forum.nl hier terecht gekomen om extra informatie te krijgen. Ben aan het rondkijken voor mijn eerste motor en het gaat waarschijnlijk een VFR worden Nu heb ik er eentje zien staan, waarvan met op het motor-forum aangeeft dat het van een liefhebber moet zijn geweest. Dus ik dacht, laat ik eens hier vragen of iemand deze motor kent. Wil graag weten of er nog dingen zijn waar ik op moet letten. Wie weet zit de vorige eigenaar hier wel op het forum. http://www.swinkelsmotoren.nl/products/details/1231/HONDA-VFR-800-FI Mochten andere nog tips hebben, waar ik op moet letten bij een proefrit, dan hoor ik dat graag. Heb nog niet zoveel verstand van motoren, dus alle kennis is welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...