Ga naar inhoud

F@stForward

Lid VFROC
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

F@stForward won de laatste dag op 25 september 2015

F@stForward had de meest gelikete inhoud!

Over F@stForward

  • Verjaardag 14-01-1982

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Noordwijk

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800F
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

780 profielweergaven

F@stForward's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

27

Reputatie

  1. Ik heb afgelopen vrijdag een sportpakket laten monteren bestaande uit een Akra demper, hugger en quickshifter. Vrijdagavond en zaterdag heb ik de set mooi in kunnen rijden. Ik heb het idee dat het koppel dankzij de uitlaat onderin iets meer is toegenomen, daarnaast een mooi geluid. Ik heb even zonder dB killer gereden, maar dat maakt te veel herrie. Ik begon me er gewoon aan te irriteren. De quick shifter is bijna nog de gaafste ervaring. Wat gaat dat schakelen heerlijk met accelereren, had ik nooit zo leuk verwacht .
  2. Gisteren is mijn Michelin PR4 achterband met 9400km vervangen. Hij was tot op de nokjes op. De voorband is nog een goede staat, dus waarschijnlijk wordt de volgende een wissel van beide banden.
  3. Ik kwam deze per toeval tegen, maar wel een gave foto.
  4. Dan kunnen alleen bepaalde mensen "aanhaken"
  5. Op mijn vorige motor heb ik bij Frank (AFS) een setje laten monteren bij bandenwissel. Bij mijn huidige VFR heb ik de banden laten vervangen bij aflevering en ook meteen haakse ventielen laten monteren. Ik vindt het echt ideaal.
  6. Ik lees in dit artikel veel over de het flashen van een VFR1200. Ik ben echter benieuwd of er ook iemand een flash heeft laten doen van zijn VFR800 en hoe dit bevallen is. Ik zit enigszins in dubio om dit ooit met mijn VFR800F te laten doen.
  7. Yep, als ik rustig doe is 1:21 makkelijk haalbaar. Een lang weekend heel vlot gassen in de Eiffel en het Westwald was 1:18. Maar onze laatste generatie VFR is natuurlijk helemaal getuned op alle brave nieuwe uitstoot eisen.
  8. Filter aangepast en t werkt. Bedankt!!!
  9. Bij het onderdeel modelinformatie stond een stuk over de VFR800F, deze is ineens verdwenen. Ben toch even benieuwd of dit automatisch gebeurt.
  10. Leuk promo filmpje van Honda inclusief de VFR800F.
  11. Leuke review! Als je nog ruimte hebt voor onderhandeling, dan kan ik betere banden adviseren. Het verschil tussen de standaard banden en bijvoorbeeld Michelin Pilot Road 4 of Bridgestone T30 eco is enorm.
  12. Ik heb net op de website van Honda gekeken en het is inderdaad een optie geworden binnen het sport-pack. De prijs is gelijk gebleven, mooie extra verdiensten dus voor de mooiste looks.
  13. Als je hem op 30 hebt staan, dan gebruik je ook NTSC instellingen. Dit is meer iets wat van toepassing was voor oudere TV's, Europa gebruikte PAL en USA NTSC. NTSC heeft meer beelden per seconde, maar minder kleurdetails. Al is het verschil met de huidige standaarden volgens mij niet meer heel erg aanwezig. Als je hem op PAL zet met 50FPS zou je wel een aardig plaatje moeten hebben.
  14. Ik heb zelf goede ervaring met het verhogen van de framerate van 25fps naar 50fps. Dan ziet alles er veel strakker en levendiger uit.
  15. Na 4 dagen Ardennen kan ik alleen maar concluderen dat de VFR800F een heerlijke stuurmachine is. De motor is zelfs op de Belgische wegen niet gek te krijgen en voelt altijd vertrouwd aan. Hij kan heerlijk rustig toeren bij mooi uitzicht, maar ook onwijs hard en betrouwbaar door de bochten. En dat alles zonder al te vermoeid te raken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...