Ga naar inhoud

ED73

Lid VFROC
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

ED73 won de laatste dag op 27 november 2021

ED73 had de meest gelikete inhoud!

Over ED73

  • Verjaardag 06-08-1973

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Middelburg

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

859 profielweergaven

ED73's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

5

Reputatie

  1. Hallo Sabsteef Nog even een vraagje? Heb je nu de achter schokbreker met HPA (Hydraulic Preload Adjuster) of zonder? Ik wil ook een nieuwe achter schokbreker maar weet niet welke? Met of zonder HPA prijs verschil is namelijk €222,- En stel je aan de achterveer als je topkoffer helemaal vol zit? ps. aan de voorzijde heb ik reeds Hyperpro veren zitten, deze bevallen mij prima vandaar dat ik de achterste ook wil doen. De originele achter demper staat helemaal op zijn einde, als ik zonder bagage rijd ga dit prima maar als ik mijn topkoffer vol doe, iets te veel circa 20kg is de demper te slap deint na.
  2. https://www.motorparts-online.com/nl/honda/vfr-1200/2010-2013/topkoffer/201507439?gclid=EAIaIQobChMIvrDRyve29AIVmtnVCh0DpQS7EAYYASABEgIyaPD_BwE Zie er hier nog 1 staan misschien is dit wat voor jou
  3. Heeft er iemand ervaring met de Road 5GT op een VFR 1200f dct? Ik rij nu op Dunlop roadsmart 3 en twijfel of ik de Road 5 of de road 5 GT het beste kan nemen? Michelin geeft op zijn website aan de gewone Road 5 maar twijfel hier aan omdat ze dit ook deden bij de road 4. Ik heb van de road 4 ook de GT versie gehad en dat ging ook prima. Ik lees graag jullie ervaringen met de road 5 GT als iemand die heeft?
  4. Gisteren avond in het donker gereden geen enkel probleem en veeel meer licht als de orginele lampen. Het licht schijnt netjes op de weg en verblind de tegenliggers niet. ik wil opmerken, bij de afbeelding op de foto staat ook het groot licht aan en het licht wat naar boven schijnt is het licht van mijn spiegel. voor mij geen orginele lampen meer.
  5. Heb de lampen besteld en in gebouwd. Dit is prima gelukt zonder de behuizing aan te passen. ik wil wl opmerken dan de Canbus drivers niet nodig zijn en beide black drivers in de ruimte voor het groot licht heb geplaatst. Heb nog nooit zo een mooi licht op mijn motor gehad.
  6. Weet u hoeveel ruimte ik heb? Met andere woorden hoelang kunnen de lampen zijn zonder de behuizing aan te passen?
  7. Heeft er iemand ervaring met led verlichting in de koplamp van de VFR 1200? Ik ben alleen geintresserd in LED niet in xenon. Bij Motorport zag ik dit setje van Hilox heeft iemand dit gemonteerd? en past dit zonder de orignele behuizing kapot te maken over te verbouwen? https://www.motoport.nl/049751/nl Op de site Hilox zag ik dit setje. https://hilox.eu/h7-led-dimlicht-xtr-black-5700k-hilox-evolution ik wil zo iets als op onderstaande filmpjes aller eerst in de koplamp dim en grootlicht en mischien later in de spiegels https://www.youtube.com/watch?v=PAzL5W39z9Y https://www.youtube.com/watch?v=ygIdKxu0mQ4 Weet iemand nog goede bedrijven die dit monteert of levert? graag julie reacttie op dit alles? Groetjes ED
×
×
  • Nieuwe aanmaken...