Ga naar inhoud

VFRSebastiaan

Forumlid
  • Items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFRSebastiaan

  • Verjaardag 17-08-1988

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Zevenaar

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

761 profielweergaven

VFRSebastiaan's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

20

Reputatie

  1. Rond 17:15 een mooie rode VTEC op de weg naar het velperbroekcircuit in Arnhem. We deden de ✌️
  2. Tikt die met een oude naks op het ritme van het blok, als een soort tsjierp geluid?
  3. Dinsdag en woensdag een zwarte VFR800Fi bij stadskantoor van Arnhem. Ik was daar geparkeerd met een rode Fi.
  4. Heb je de choke wel weer uit gezet nadat de motor opgewarmd is? Met de Choke open zal die inderdaad 4500rpm stationair draaien.
  5. Zoek de verschillen. Leuk ritje gemaakt naar MotoChaly
  6. Welke lampen heb je nu in de dim/grootlicht zitten? Veel verschil met wat er eerst in zat?
  7. Mijn 800FI en voorheen RC36/2 hebben dit ook altijd gehad. Eerst 5 minuten door 50 km gebied, dan nog 5 minuten 30km gebied dan loopt de temp op. Dan de tuin en schuur in draaien en begint de fan te draaien. Ik heb het als normaal ervaren met lage snelheden weinig rijwind dus ook minder koeling. Door de motor uit te zetten via jiffy of kill switch, blijft de (ecu/brein van de) motor denken dat het blok nog actief is. Vandaar dat de verlichting en fan ook nog aan blijven. Draai je de sleutel om dan gaan die allemaal uit. Lijkt mij niet erg praktisch om je sleutel nog een paar minuten erin te laten zitten als je bijv. bij een parkeerplek of terras aankomt.
  8. Ikzelf heb nu geen problemen alles draait en werkt goed. Ben aan het kijken hoe ik de SR het minste werk kan laten doen. Zodat hopelijk er het langst plezier van kan hebben. Ik weet dat het frame best warm kan worden van het blok, maar ook de zon. Hoe warm precies durf ik niet te zeggen.
  9. Op het forum lees ik veel berichten over spanningsregelaars die tijdens lange/warme ritten zouden falen. Helpt het om meer spanning/stroom te verbruiken zodat de SR dat niet hoeft om te zetten in warmte? Bijv. een usb lader is iets anders op verlichting aansluiten i.p.v. direct op de accu? Of heeft dit geen effect? Heb zelf een 800FI uit 2001 met 24Dkm op de teller en weet door alle berichten niet helemaal wat wijsheid is. Altijd met lampen aan lijkt mij dan het beste, geen led installeren want dat verbruikt minder en blijft het overschot groter lijkt mij.
  10. Bij mij stuurt ook langzaam naar rechts, had het bij RC36-2 en nu bij RC46-1 ook. Dacht dat aan mij lag dat net iets naar links of rechts op zadel zit.
  11. Is inderdaad geïmporteed vanuit België.
  12. Vandaag mijn RC36-2 uit 1996 ingeruild voor deze VFR800FI uit 2004. Hopelijk mogen we nog veel de weg op dit jaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...