Ga naar inhoud

Tweeq

Forumlid
  • Items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Tweeq won de laatste dag op 15 oktober 2018

Tweeq had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Hoorn

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

768 profielweergaven

Tweeq's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

73

Reputatie

  1. Hoi allemaal, Ik heb een aantal vraagjes over mijn remklauw,..... voor. Wat is links en wat is rechts? De vraag die ik heb gaat over de rechter klauw als ik OP de motor zit. Wie kan mij helpen. Daarnaast ben ik op zoek na 1 van de bouten maar weet het partnummer niet te achterhalen. Vandaag na een lange rit vanuit Brussel naar Nederland voelde ik iets tegen mijn motorpak aanschieten, geen idee wat het was maar ben doorgereden. Na behoorlijk wat km's voelde ik iets tikken als ik remde, in eerste instantie dacht ik dat dit wellicht mijn balhoofd lager was. Thuis aangekomen,... kwam ik tot de volgende ontdekking,..... Wie o wie, kan mij wellicht helpen aan deze bout,... en hoe voorkom ik dit, in mijn ogen, oog door de naald moment.
  2. Tweeq

    VFR/VTR Voetsteuntjes

    Hoi Allemaal, Gezien het feit dat ik op dit moment helemaal verliefd ben op mijn VTR (prille liefde) - maar nog steeds hou van mijn VFR, ben ik mijn VTR langzaam aan mijn smaak aan het aanpassen. Echter ik zoek me wezenloos naar andere voetsteuntjes en spiegel maar nergens kan ik fatsoenlijke vinden. Nu weet ik dat er onder de VFR liefhebbers ook een aantal VTR bezitters zijn. (het scheelt echter 1 lettertje) Weet iemand of de voetsteuntjes, en dan voornamelijk de adapters van een VFR OF VTR 1000F ook passen op de VTR 1000 SP1? En eventueel hint/tips waar ik aftermarket spiegels kan vinden. Alvast heel heel erg bedankt voor de input. Greetz Tom
  3. Tweeq

    Vreemdganger

    Was het niet zo dat na 11 jaar Honda met z'n nep-ducati, de "echte ducati 851" V2 van de troon stootte? Ik bedoel,..... nep of niet nep dat is het nostalgische verhaal erachter.
  4. Tweeq

    Vreemdganger

    @Paulvfr, VFR blijft!!! Die gaat voor geen GOUD, of goude velgen, de deur uit.
  5. Tweeq

    Vreemdganger

    Hoi Gentlepeople, Het is weer even geleden dat ik wat gepost heb maar ik moet even wat kwijt. Mijn mooie Viffer Black Betty is werder voor een troetelbeurt geweest bij Johan en kort daarna heeft hij ook, tot grote tevredenheid, de themostaat vervangen. Na veel zaken wat aangepast te hebben, windscherm, voetstepjes, rimstriping, handvatverwarming, smoke knippers voor en achter, nieuwe stickers etc., ziet mijn Betty er weer mooi uit. (vind ik zelf) Echter ben ik laatst vreemdgegaan en wil jullie dit bekennen. Ik ben verliefd geworden op de "grotere" zus van Betty, Zo verliefd dat ik afgelopen zaterdag 9-3-2019 het 2e huwelijkscontract getekend hebt. Tot op heden vind Betty het allemaal prima en hoop dan ook dat er geen jaloerse blikken zullen komen. Ik wil jullie mijn nieuwe aanwinst, ook al is het op 1 letter na geen VFR, niet onthouden. Hieronder mijn trouwe vriendin, daaronder mijn jongere minnares.
  6. Zo mijn projectje voor de VFR800fi '99 lijkt gereed. Ik zou graag het achterspatbord/kentekenplaat houder veranderen, Jullie nog tips? Laatste toevoegingen, Verwarmde handvatten, Rimstriping, '00 spiegels, zwarte probolt set, zwarte kuipruit MRA. Zware steuntjes, bestuurder-bijrijder.
  7. Wie o wie heeft de zwarte VTEC waarmee ik regelmatig oprij vanuit Purmerend richting Hoorn A7. Ik rij exact dezelfde kleurstellingen echter heeft hij/zij een model jonger. Mooie Zwarte viffer!!
  8. Veel werk / duur? #totaalnietnieuwsgierig.nl
  9. Hoe heb je je frame zwart gekregen! Poedercoat of zelf gespoten?
  10. Heey Bazz, Persoonlijk vind ik hetzelfde hoor, en ik het liefste zit ik naakt op de motor en loop ik naakt rond het huis. Dit aangezien de nachtmerries bij de omwonende groter zullen zijn dan van mij. Maar ja wetgeving he,..... zo flauw
  11. Eerlijk gezegd, weet ik niet 100% hoe het wettelijk zit maar volgens mij mag je in openbare ruimten, en buitenlucht nog steeds filmen en fotograferen. Dit is ook na de privacywet niet anders geworden. Het publiceren is echter een ander ding. De persoon is in principe onherkenbaar, afgezien van het kenteken. Mijn mening is dat het blurren van het kenteken dan ook voldoende is. just my 2 cents.
  12. Ik vind dat we mensen moeten blurren op basis van uiterlijk. Ben je knap dan niet, ben je lelijk dan wel. Srry ik moet even olie op het vuur gooien.....
  13. Mijn nieuwe rugzak voor korte ritjes,
  14. ook ik heb mezelf laten verleiden tot een nieuwe butsmuts, na jaren met een Caberg Duke uit het jaar kruik besloten om tot vernieuwing over te gaan. Zeer benieuwd hoe stil en fijn deze is,... Shoei Neotec II
×
×
  • Nieuwe aanmaken...